Ayaz12 nin diyet günlüğüüüüü :)

Ayaz12

26.06.2014
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
295
49
73
36
Selam günlükçümmm :)

Sana bu ilk satırlarımı yazarken bilsen ne heyecanlıyım. Bugün gene bir pazartesi gene bir diyete başlıyorum.
Her gün sana ne yediğimi yazıp , diyetimi unutmayıp adım adım istediğim kilolara düşeceğim..
Gelelim ufak çaplı bir özete :
24 yaşındayım. Çok kısa olmayan 1.70 boyuna sahibim. ve bugün itibariyle 88.850 kgmım.
6 aydır evliyim ve 6 ayda 10 kilo aldım
2 defa sitede gruplara dahil olarak başladım ama bir türlü devamı gelmedi.

89 kilodan 65 e inmek istiyorummm..
Tam 24 kilo ama imkansız değil herhalde.
Veee maraton başladıı :))

canım hayırlı olsun gunlugun ınsallah ıyı olur senın ıcın bende 2 oglumdan sonra aldıgım kıloları gecen seneden ıtıbaren vermeye baslamıstım kı kısın gelmesıyle gerıledım ... gecen sene 15 kılo vermıstım gerı 5 aldım ve yenıden basladım hepımıze hayırlı olsun gunluklerımız tekrardan ınsallah

cook teşekkür ederim tatlım. umarım devamliligi gelir. senin masallahın. var o zaman baksana 2 de çocuğun olmasına rağmen azimle veirmissin.

adım tugba canım burada gelde bana sor zorlugunu ac yattıgım cok gece oldu ... daha dogrusu yedım ama bana yetmedı ....bugun basladık bı arakadasımla yarısa basladık burada tanıstıgımız bakalım ne oalacak sonuc ...ınsallah sende vereceksın hamıle kalmadan ver bana cok dedıler dınlemedım sımdı zorlanıyorum...takıpcınım canım...

valla hamişlik belirtileri başladı diyet falan yalan oldu bikaç gün daha ara vereceğim ..

cuma günü hamile olmadığımı öğrendim. Yumurtalıklarımdaki kistten dolayı adet olmuyormusum.

Bugünki menüm..

Sabah : 3 zeytin , 1 yumurta , 1 dilim ekmek , 1 fincan yeşil çay , 1 domates , 1 salatalık , 1/2 biber
Ara : 1 portakal

Öğle : 1 kase çorba
Ara: 1/2 paket diyet bisküvi , 1 bardak süt , 1 fincan yeşilçay

Akşam : 1 kase çorba , 2 parça ızgara tavuk , salata , 1 dilim ekmek
Gece : 1 fincan yeşil çay ,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…