uykusuzz günler başladı kızlar, keremim hayata, ben ona babamız ve evdeki yardımcı büyüklerimiz bize alışmaya çalışıyorlar. ama herşey yolunda ve muhteşem bir olay bu. herkes için hayırlısını dileyerek hemen doğum hikayeme geçiyorum.
sabah 09:30 uyandım hamileliğimin son günlerine mahsus acaip bir iştahla kahvaltımı yaptım geldim tünedim bilgisayarımın başına ki kk sayfasını açayım kimler doğurmuştu doğuracaktı diyorken tuhaf bir şey oldu. altıma biraz kaçırdım sandım ama ööle pek biraz değil en az yarım su bardağı kadar ama durumun aklıma gelen şey olduğuna inanmak istemedim hemen koştum tuvalete ki nişan dedikleri şey de gelmiş. hemen doktoru aradım (evde tektim, kayınvalidemin gelmesine bir gün kalmıştı, annecim zaten gecikecek muhtemel doğum tarihine yetişemeyecekti) doktora detaylı izahım sonrası doktor doğum başlamış hemen gel dedi. kapattım telefonu, önce eşimi aradım gel diye sonra yakın aile dostumuz olan komşumuzu aradım yardıma gelsin diye hemen indi sağolsun, doktordan izin almıştım bir duş alayım diye, duşa girip çıkana kadar su daha da fazla gelmeye başladı. eşimi beklememeye karar verdik çünkü eşim bostancıdan kavacıka gelene kadar beklemeyecek gibiydi keremcim. bu arada en ufak bir ağrım sızım sancım yok güle oynaya hazırlandım bavulu son bi daha kontrol ettim vs...
neyse hemen çıktık yola komşum yetiştirdi beni hastaneye ama hala ne sancı ne ağrı tık yok.
hastanede hemen nst ye aldılar bu arada suyum gelmeye devam ediyor bense panik olmaya başladım çünkü suyum bitecek oğluşuma birşey olacak diye ödüm kopuyordu. nst de problem görülmedi keremin keyfi yerindeydi ama sancı olmaması kötü, üstelik doktorun yaptığı kontrolde hiç açılma olmadığı da ortaya çıkınca bir süre düşünmeme izin verdiler ve saatlerce sancı çekip sonra sezeryan olacağına hemen alalım sezeryana dediler ve tabii ikna oldum çünkü hiç açılma olmadı geçen süre içinde

ve epidurale aldılar beni 1 saat sonra oğluşumla odamızdaydık. kızlar inanılmaz birşeydi ve hala öyle:)
öncelikle epidural sezeryan güzel bir olay fikrimce niyeti olanlara şiddetle tavsiye ederim. 4. gün rahattım, bugün 6. gün çok çok rahatım. ameliyata ilişkin bir sıkıntım yok şükür. normali çok arzu etmiştim ama kısmet değilmiş, hayırlısı böyleymiş oğlum ve benim için. dilerim hepiniz için hayırlısı olsun. ayy destan gibi yazdım. oğlum uyanmadan yazayım dedim.