AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Ayrıca Merakınızı gidereyim, eşimle aynı odada yatmıyorum, yanında oturmuyorum, birlikte yemek yemiyoruz, kısacası birlikte yaptığımız hiçbir aktivite yok, evliliğimizin ilk aylarında kendine özen gösteriyor gibi davrandı, meğer rol yapıyormuş (ne kadar zorlandı kimbilir) Aile ve çevre baskısı yüzünden bekledim bunca zaman, ta ki ruh sağlığım bozulana dek. artık ailemde arkamda şükür...

Peki neden bosanmadiniz bu zamana kadar. Gerçekten evlilik hayatınız yok. Hayatınıza yazık. Bu zamana kadar düzelmemis bundan sonra da düzelmez herhalde. Çocuğunuz falan yok sanırım. Sizi evde tutan şey neyse yeterince müsamaha göstermissiniz zaten

Bu açıklamadan sonra konunuzun kapanmasını talep edebilirsiniz.
Yorum yapan arkadaşlar durumu biraz yadırgamışlar, hoş sizin durumlarınız sınırları biraz zorlamış.
Boşanmayı düşünün derim
Bi arkadaşımın kardeşi vardı
Eskiden şofben doğalgaz vs yokken banyolarda sobalar olurdu haftada bir yanar tüm aile yıkanırdı, arkadaşım kardeşi de GECEN HAFTA YIKANDIK HEP BANYO MU OLUR DERDİ
YA SA DİŞİNİ FIRÇALA DİYİNCE DÜN FIRÇALADIK YA DERDİ aklıma bu geldi ama onlar zorla banyo yA sokarlRdı @kumsal-45 şiddetle boşan derim...

Bu yorum için üzgünüm. Ancak içimden başka bir şey geçmedi!

Üni okuyan arkadaşımın ev arkadaşı kız vardı

Kız ayda bir yıkanırmış ama saçını yıkarmış arkadaşım derdi ki ben iki gün yıkanmasam kokuyorum bu kız kokmuyor da

Kız öğretmen oldu şimdi be sıklıkta yıkanır bilemem

Sevgilisi vardı sonra evlendi onunla vs vs

Tuzlamışlar demek ki

Çekilir dert değil seninki
böyle kocaya ne saygım nede sevgim kalırdı

Eski ev sahibim anlattığınız gibiydi...parası malı mülkü de aynen sizin durumlarda...ama adam ne üstüne başına bakar nede o zenginliğin sefasını sürerdi...
Ciddi ruhsal bir bozukluk olduğunu düşünüyorum.
Varlık içinde yokluk çektirmiyordur umarım gezme tatil yeme içme vs gibi şimdi yoksa da ileri aşamalarda bunlarıda yaşayabilirsiniz.

Saçlarım zaten geç yaglanir fakat dedigim gibi sık banyo yaparim sonuçta calismiyorum hergün evde ne kadar kirlenebilirim. bana konu sahibinin kocasıymışım gibi muamele yapmasanız bu arada
Saçlarınızın geç yağlanmasınımı bekliyorsunuz
Ben yazın hergün hatta yeri geliyor günde 2 kere , kışın 1 gün yıkanmasam ertesi gün kesin yıkanıyorum , nevresimleri yazın 2 günde 1 kışın ise haftada 1 değiştiryiorum . kıyafetlerimi bile 1 gün giysem ertesi gün giymem hayatta , bende mi sorun varki

Ah canım, bende ciddi ruhsal bir bozukluk olduğunu düşünüyorum. Oğlum ve ben, Varlık içinde yokluk çekiyoruz. Maalesef ne tatilimiz nede gezmemiz var. Hiç olmadı. Eşimde Hat safhada bir üşengeçlik mevcut. Her konuda...
Üşengeçlik yapı meselesi diye düşünüyorum. Yazık böyle yaşayanlara...

Var benim eşim haftada bir yikaniyor leşşş kokuyor
allah yardımcın olsun

Arkadaş saçlarınız yağdan degil temizlikten parlasın deyince bende (saçlarım geç yağlanıyor 2 - 3 günde yıkanıyorum saçlarım halen yağlanmamış oluyor) demek istedim. Yoksa tabiiki yağlanmasını beklemiyorum o kadarda degil.. yazın bende hergün sabah akşam duş alıyorum çoğu kişi de öyledir. nevresimlerimide 4 - 5 günde bir degistiriyorum hergün farklı gecelik giyindigim icin çok da kirlenmiyor. abartmamak lazım bence bi siz titiz degilsiniz yani

boşanıyosunuz değik mi?

Titizlikten hariç , çevremdeki insanlar abarttığımı düşünüyor o yüzden sordum yoksa bana göre asıl olması gereken bu cnm

Ben bi insanın hatta çalışmayan bi insanın (alışveriş gezme vs saymıyorum) hergün yıkanacak kadar kirlendigini düsünmüyorum. 4 gün olsa eyv haklısınız
demekki sizin de yapınız bu. 2 günde bir yıkansam da temizim mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…