Ayrıca Merakınızı gidereyim, eşimle aynı odada yatmıyorum, yanında oturmuyorum, birlikte yemek yemiyoruz, kısacası birlikte yaptığımız hiçbir aktivite yok, evliliğimizin ilk aylarında kendine özen gösteriyor gibi davrandı, meğer rol yapıyormuş (ne kadar zorlandı kimbilir) Aile ve çevre baskısı yüzünden bekledim bunca zaman, ta ki ruh sağlığım bozulana dek. artık ailemde arkamda şükür...
Bu açıklamadan sonra konunuzun kapanmasını talep edebilirsiniz.Arkadaşlar, konum amacından biraz saptı sanırım ve birkaçınız hariç bazılarınız tarafından çok yanlış anlaşıldım, ağır eleştiriler, hakaretler vb. Hepsini kenara bırakalım. Ben sizlere kendinizin veya eşinizin ne sıklıkta yıklandığını sormadım. Zaten bu işin normal olanı günde yada 2 günde bir olanıdır. Konum anormal olan bir durumdan bahsediyor ve size böyle anormal durumda olan birilerini duydunuzmu diye sormuştum. amacım kendimi kıyaslamak değil aksine sadece merak ettiğimden. Ayrıca lüks düşkünü değilim. Eşim hayatındaki herşeyi para'ya, mal'a, mülk'e endekslediği için bende farkında olmadan dile getiriyor olabilirim. hepinize çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın...
Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Bence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
Tuzlamışlar demek kiÜni okuyan arkadaşımın ev arkadaşı kız vardı
Kız ayda bir yıkanırmış ama saçını yıkarmış arkadaşım derdi ki ben iki gün yıkanmasam kokuyorum bu kız kokmuyor da
Kız öğretmen oldu şimdi be sıklıkta yıkanır bilemem
Sevgilisi vardı sonra evlendi onunla vs vs
Yaşaa kesinlikleDoğru, o zmn şöyle diyeyim, o çorap ; o ayağa girdi mi, bir sonra ki yeri kirliler sepeti olur
Saçlarınızın geç yağlanmasınımı bekliyorsunuzSaçlarım zaten geç yaglanir fakat dedigim gibi sık banyo yaparim sonuçta calismiyorum hergün evde ne kadar kirlenebilirim. bana konu sahibinin kocasıymışım gibi muamele yapmasanız bu arada
Ah canım, bende ciddi ruhsal bir bozukluk olduğunu düşünüyorum. Oğlum ve ben, Varlık içinde yokluk çekiyoruz. Maalesef ne tatilimiz nede gezmemiz var. Hiç olmadı. Eşimde Hat safhada bir üşengeçlik mevcut. Her konuda...Eski ev sahibim anlattığınız gibiydi...parası malı mülkü de aynen sizin durumlarda...ama adam ne üstüne başına bakar nede o zenginliğin sefasını sürerdi...
Ciddi ruhsal bir bozukluk olduğunu düşünüyorum.
Varlık içinde yokluk çektirmiyordur umarım gezme tatil yeme içme vs gibi şimdi yoksa da ileri aşamalarda bunlarıda yaşayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Arkadaş saçlarınız yağdan degil temizlikten parlasın deyince bende (saçlarım geç yağlanıyor 2 - 3 günde yıkanıyorum saçlarım halen yağlanmamış oluyor) demek istedim. Yoksa tabiiki yağlanmasını beklemiyorum o kadarda degil..Saçlarınızın geç yağlanmasınımı bekliyorsunuz
Ben yazın hergün hatta yeri geliyor günde 2 kere , kışın 1 gün yıkanmasam ertesi gün kesin yıkanıyorum , nevresimleri yazın 2 günde 1 kışın ise haftada 1 değiştiryiorum . kıyafetlerimi bile 1 gün giysem ertesi gün giymem hayatta , bende mi sorun varki
Ayrıca Merakınızı gidereyim, eşimle aynı odada yatmıyorum, yanında oturmuyorum, birlikte yemek yemiyoruz, kısacası birlikte yaptığımız hiçbir aktivite yok, evliliğimizin ilk aylarında kendine özen gösteriyor gibi davrandı, meğer rol yapıyormuş (ne kadar zorlandı kimbilir) Aile ve çevre baskısı yüzünden bekledim bunca zaman, ta ki ruh sağlığım bozulana dek. artık ailemde arkamda şükür...
Titizlikten hariç , çevremdeki insanlar abarttığımı düşünüyor o yüzden sordum yoksa bana göre asıl olması gereken bu cnmArkadaş saçlarınız yağdan degil temizlikten parlasın deyince bende (saçlarım geç yağlanıyor 2 - 3 günde yıkanıyorum saçlarım halen yağlanmamış oluyor) demek istedim. Yoksa tabiiki yağlanmasını beklemiyorum o kadarda degil..yazın bende hergün sabah akşam duş alıyorum çoğu kişi de öyledir. nevresimlerimide 4 - 5 günde bir degistiriyorum hergün farklı gecelik giyindigim icin çok da kirlenmiyor. abartmamak lazım bence bi siz titiz degilsiniz yani
Boşanmaya karar verdim cnm,boşanıyosunuz değik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?