AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Cok saskinim suan nasi boyle bisey olabilir evlenmeden once hicmi farketmedin boyle biseyi ne bileyim insana kokar ya

Beterin beteri var bu adam 60 yıldır yıkanmıyormuş

Büyük ressamlardan biri, yanlış hatırlamıyorsam Michelangelo da babasının vasiyeti üzerine ömrünün sonuna değin yıkanmamış, sadece sürekli çizme içinde olduğundan ve yıkanmamaktan dolayı yaralarla dolu bacaklarını siliyormuş ara sıra. Bir belgeselde izlemiştim ve çok şaşırmıştım.

seneler evvel staj yaptığım is yerinde patronum hanımefendi 15 günde bir duş aldığını söylemişti. 3-4 günde bir kuaföre gider sacını yıkatır fonletirdi ama yıkanmayı sevmiyorum diyodu. Eksi bi tuhaf kokusu vardı valla dusununce bile burnuma geldi.

İki gün yıkanmasam kaşınmaya başlıyorum iyi dayanıyorlar

İki gün yıkanmasam kaşınmaya başlıyorum iyi dayanıyorlar

Benim belli bir rutinim yok, bazen her gün ihtiyaç duyarım bazen iki üç günde bir doğrusu. Ama dışarda çok vakit geçiren ya da çok aktif biri olsaydım her gece yıkanmadan yatağa girmezdim sanırım, çünki terliyorsun, dışarıda her ortamda her türlü pislikle karşılaşma olasılığın çok yüksek ve her an elinin altında su ve sabun yok. Ama çoğunlukla evde olan biri çok terleyen bir yapıya sahip değilse her gün banyo ihtiyacı duymayabilir.
Ama bu kadar uç örnekler de var işte böyle.

Hiç duymadım görmedim.Kokudan nefes alınmaz şimdiye kadar nasıl durdunuz hayret .

İstanbul rutubetli vıcık vıcık oluyor insan ben Eskişehir de bir hafta kaldım sadece bir kere hamama gittim öyle banyo ihtiyacı hissetmedim evdeydim dediğin gibi ama İstanbul da evde de olsan havası hem pis hem rutubetli

Kız adamın çamaşırı çürür 1 ayda. Ben olsam eve almam pis Kokar oğğğğ

tuhaf

Arkadaşlar, konum amacından biraz saptı sanırım ve birkaçınız hariç bazılarınız tarafından çok yanlış anlaşıldım, ağır eleştiriler, hakaretler vb. Hepsini kenara bırakalım. Ben sizlere kendinizin veya eşinizin ne sıklıkta yıklandığını sormadım. Zaten bu işin normal olanı günde yada 2 günde bir olanıdır. Konum anormal olan bir durumdan bahsediyor ve size böyle anormal durumda olan birilerini duydunuzmu diye sormuştum. amacım kendimi kıyaslamak değil aksine sadece merak ettiğimden. Ayrıca lüks düşkünü değilim. Eşim hayatındaki herşeyi para'ya, mal'a, mülk'e endekslediği için bende farkında olmadan dile getiriyor olabilirim. hepinize çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın...

Benim yok.olsun da istemem kokusuyla mücadele etmek var bi de.iyi dayanmışson bildiğin soğuma sebebi.bi insan nasıl bir ay yıkanmadan durur ya

Kurtlanmadı mı bu zamana kadar. 2 gün yıkanmasam kaşıntıdan ölürüm herhalde...

Hiçgörmedim çevremde bu kadar nadir yıkananı. Kv yazın 1 hafta-10 günde bir yıkanıyor. Kışın 1 ayı buluyor mudur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…