- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
Bence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
eşin ve ailesi ne diyor boşanma kararına?Boşanmaya karar verdim cnm,
Ailesinin karşı çıkacağını sanmıyorum. Eşim dahil henüz kimsenin haberi yok. Sadece benim ailem biliyor ve destekliyorlar. Oğlum ve kendim için doğru zamanda, doğru adım atmak için beklemekteyim...eşin ve ailesi ne diyor boşanma kararına?
Ailesinin karşı çıkacağını sanmıyorum. Eşim dahil henüz kimsenin haberi yok. Sadece benim ailem biliyor ve destekliyorlar. Oğlum ve kendim için doğru zamanda, doğru adım atmak için beklemekteyim...
Doğru zaman ne senin için
Hıfzısıhhanın bulaşıcı hastalık tehlikesi nedeniyle evi karantinaya almasını bekliyor olabilir
Hıfzısıhhanın bulaşıcı hastalık tehlikesi nedeniyle evi karantinaya almasını bekliyor olabilir
Eşimin yeğeninin düğünü var bir ay sonra, kardeşim kadar sevdiğim Şimdi çekip gidersem, düğün arefesi kardeşimin yanında olamam. Düğün bitsin, hemen harekete geçeceğim inşallah.Doğru zaman ne senin için
Eşimin yeğeninin düğünü var bir ay sonra, kardeşim kadar sevdiğim Şimdi çekip gidersem, düğün arefesi kardeşimin yanında olamam. Düğün bitsin, hemen harekete geçeceğim inşallah.5 yıl sonra doğru zamanın ne olduğunu ben de merak ediyorumkumsal-45
Ay siz com yasayin emi.gecenin bu saatinde sesli guldum.yanimda kedim var hayvan firladi yerinden.konu sahibi siz de esinize benzin dokup atese verin.anca o sekilde iyi bir temizlik olur.ya da benzine gerek yok.atese verminiz yeterli o kendiliginden alev alir sagemBence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?