AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

eşin ve ailesi ne diyor boşanma kararına?
Ailesinin karşı çıkacağını sanmıyorum. Eşim dahil henüz kimsenin haberi yok. Sadece benim ailem biliyor ve destekliyorlar. Oğlum ve kendim için doğru zamanda, doğru adım atmak için beklemekteyim...

Bence,Yanına git ve kulağına "hazırlan, seni doğaya salıyorum" de.. Eğer garip sesler çıkarıyorsa yanılmamışsındır.. O bir Ayı'dır..
Ay siz com yasayin emi.gecenin bu saatinde sesli guldum.yanimda kedim var hayvan firladi yerinden.konu sahibi siz de esinize benzin dokup atese verin.anca o sekilde iyi bir temizlik olur.ya da benzine gerek yok.atese verminiz yeterli o kendiliginden alev alir sagem

Nasil dayaniyor peki?Ailesi falanda mi hic sesini cikarmiyor?Sizde de gercekten iyi sabir varmiş.Ayda bir yikaniyorsa bari gitsin bir hamamda yikansin hem kendi anca temizlenir.Birde o banyodan ciktiktan sonra banyo ne hale gelir.

Bende babama haftada 1 yıkanıyor diye kızıyordum meğerse ne temiz adammış
Ay çamaşırda değiştirmiyormuş apış arası kokusu dünyaya yayılıyordur bende diyorum bu pis koku nerden geliyor mikropları kırmak için yakmak lazım

Söyleye söyleye öğreteceksiniz .
Ben her gün duş alırım , kardeşim 2 hafta yıkanmasa aklına gelmez
İkimizde aynı anne babanın çocuğuyuz .
Annemle birlikte söyleye söyleye kafasına kaka kaka alıştırdık .
Bu arada
evli bir adam nasıl ayda 1 yıkanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…