AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Aynen ben de regl dönemlerimde muhakkak yıkanırım aksi halde koktuğumu sanıyorum. Biz çocukken su çok akmazdı yokluk vardı annem sobada suyunu ısıtır yine de bizi 3 günde bir yıkardı. 1 hafta ne demek. Ben şimdi her gün yıkanıyorum çünkü her taraf fabrika kimyasal, bir dışarı çıkıyoruz her taraf bakteri, yüzümüz kararıyor daha ne olsun.
Kesinlikle temizlik eğitimi verilmeli.

Konuyu okuduğum için hakimim orada bir bayan demiş sanırım :) reglken yıkanmıyormuş 9 gün :)
Ayy bak aklıma ne geldi. Eskiler der ya hani o zaman da yıkanmayın kısırlığa neden olur diye. Ben hep yıkanırdım :)) Hala daha yıkanırım. "da" dan kastım çocuğum olmadı kız beniiim ( Hep bundanmış demek ki ne yapıyoruz regl iken yıkanmıyoruz ahey ahey ahheeey

Konu eski bende okudum iğrenç. Bu insanlar yanindan gecerken buram buram ter kokar ustune kusasim gelir. Etrafi gectim insan kendi kokusundan da mi tiksinmez?

Tiksinmiyorlar sanırım. Ben duş aldıktan sonra bir de karbonatlı su dökerim hem Kepek için hem vücut kokusu için. Artı deodorant sıktıktan sonra bile gün içinde kaç kere lavaboya giderim acaba ter kokuyor muyum diye kontrol ederim. Sanırım yıkanmayan zaten temiz olduğunu düşünüp o yüzden kokusundan da rahatsız olmuyor :))

:)) benim de olmuyor demekki bundanmış :) Ama ne olursa olsun yıkanmadan duramam maalesef :)

Ahh canııım .. Evliliğin devam ediyosa Rabb'im en kısa zamanda nasip etsin hayırlı bi evlat inşaallah.. Benim böyle bi durumum da yok ne yazık ki... Dualarım isteyen herkeslee.. Bilirim çok zor evreler. Allah kimsenin kucağına bakıp ağlatmasın..

Evet devam ediyor (hep de eder umarım) inşallah Allah razı olsun.

Ama yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmis
Bu doğru değil..yıllardır yabancılarla yaşıyorum evet taharet musluğu yok ama genelde klozetlerin yanında ayrıca bir musluklu taharet klozeti bulunur.yada ıslak mendil kullanırlar. Ve çoğu sık sık duş alırlar..

Lise de sağlık dersinde de öğretmen demişti ama oturarak banyoda demişti duş almakta sıkıntı olmaz demişti

Ne varsa eskilerde var
Yok kıız ne varsa teknolojide yeni çağda var :)) Ayy Allah korusun anane babane hurafeleriyle yaşıyorum ben halaa... Yok yok canım ben almayayım iyiler güzeller ama herşeyi biliyolar. Bi şeyi de bilmeyin be kardeşim bi kaç şeyi de gençlere bırakın kendileri yapsınlar. Kendileri düşünsünler. Kendileri başarsınlar... Yoook o dil kürek gibi girecek her konuya. Çok dertliyim çook.. Dokunma bana :))

Arnavut onlar inatcı olur sen de Arnavut sun da çok bağlılar adetlerine bizim mahallede çok var yıldırım Bayrampaşa bilirmisin bilmem
Şaka yaptım tabi her şeye karışmaları çok kötü tabi

Arnavut onlar inatcı olur sen de Arnavut sun da çok bağlılar adetlerine bizim mahallede çok var yıldırım Bayrampaşa bilirmisin bilmem
Şaka yaptım tabi her şeye karışmaları çok kötü tabi
Hee inadımız kurusun burnumuz düşse eğilip almayız. Hayır neyin egosunu yaşıyoruz onu bi çözsem :) Ama hani arnavutum diye de değil bu sözüm bak kadını erkeği cesurdur. Allah'tan başka kimseye eyvallahı yoktur. Hep dilimizden çektik hala daha çekeriz. Söyleme be kardeşim doğruyu da söylemeyiver. Susuver be.. Ama yook o doğru konuşulacak :)) Çok kaybettik. Güzel kaybettik..

Aman ben Niğdeliyim de noldu ben de aynıyım hep dürüst olacağım
neyse konu dağıldı
Yıkanmayan arkadaşın kocası için arkadaşa sabırlar diliyorum

Aman ben Niğdeliyim de noldu ben de aynıyım hep dürüst olacağım
neyse konu dağıldı
Yıkanmayan arkadaşın kocası için arkadaşa sabırlar diliyorum
Kahkaha attım :))) evet taşlayacaklar bizi :)) Hadi iyi geceler. Valla yıkanmış yıkanmamış canım o değil de kadın o kokudan ölmesin yeter ki..

11 senelik evliyim esim bir gun bile dus almadan ise gitmemistir.yazin iki kere alir.oyle bi erkegin yaninda nasil kalabiliyosunuz kokudan yanina yaklasilmaz o adamin. Evsiz insanlar olur saci basi birbirine karismis kokudan yanindan gecilmez .sizin imkanlarinizda var oldugu halde dusa girmemesi cok tuhaf temizlik imandan gelir demisler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…