Ben de sizin gibi düşünüyorum. evliliğimin bitmesini ve bu durumlara gelmesini istemezdim, ama insanın aklına gelmeyen başına geliyor maalesef. önceleri ailem bana kızardı, içkisi yok kumarı yok. Dövmesi sövmesi yok daha ne istiyorsun diyorlardı. Adam evine bakıyor mu Evet. Daha ne... Taa ki ben depresyona girene kadar sürdü bu. Artık benim yanımdalar... Ciddi bir sorun. Eşimin ailesi, onun bu durumda olduğunu biliyormu bilmiyorum ama söyleyeceğim. Ablasına bahsettim dedi ki sakın kimseye deme, kardeşim rencide olur yazık. Peki ben ne olacağım. Yıllardır benim yaşadıklarım, duygularım ne olacak!Bunun bir karşılığı olmalı. Doktora gitmeyi de kabul etmiyorsa bir cezası, bir tazminatı olmalı. Mahkemede nasıl ispatlayacaksınz? Tanıdıkları şahit mi göstereceksiniz? Bence iyi bir avukata danışın. Gerekirse noterden ihtar falan çektirin, ya da eve uzman getirtin, eve polis, bilirkişi vs çağırın, tutanak tuttsunlar.
Size bir çeşit şiddet uyguluyor. Fiziksel ve psikolojik olarak zarar görüyorsunuz. Bunu size yaşatmaya hakkı yok. Bence iyi bir avukata danışarak kayıt altına alınmasını sağlayın. Yine de siz bilirsiniz tabii.
Tabi canım zorla güzellik olmaz. Boşanmak her zaman iyi bir çözüm değil ama k
Canm, hiç istemezdim boşanmayı. Ailem olsun, mutlu olayım istedim. Az çaba gösterseydi şu an bu durumda olamazdım. Neler demedim ki onu heveslendirmek için, resmen yüzüne dedim senden soğudum diye. Yok nafile!, Yıkanırsa günün her saati bana sahip olabileceğini dedim. Yok... Öyle de bakımlıyım kendim. Ne yaptım sa ise yaramadı... Şu saatten sonra ona herşey müstahak tır arkadaşım. ALLAH hakkımızda hayırlısını eylesin...Benim dayimda oleymis yengem anlatıyor. Yani tiksindiginizi soyleyincedemi firki degismiyor. Ikidebir basina kaktiginiz halde hala yikanmiyorsa sizide takmiyor demek bu üzücü . Hersey düzelir umarim
Eşimin ailesi hiç rahatsız olmuşa benzemiyor, bilhassa annesi de aynı kokuya sahipAradaki mesajları okumadım belkı cevabı ordadır ama sormak istiyorum. Eşinizin bu durumuna aileniz onun ailesi nasıl tahammül ediyor. Onlarla oturup kalktğında rahatsızlıkları belirtmiyorlar mı?
Erkekler böyle konularda kıymet verdikleri biri tarafından rencide olununca bazen kendilerine geliyorlar.
bizimkiler teharet alıp ellerini yıkamadan vınnnnAma yabancilarla kiyaslandigimizda onlardan temiziz yabancilar teharet nedir bilmezler. Afedersiniz peceteyle silip kalkarlarmis
Türk milleti mi temizmiş? Şuraya külahımı koyayım da ona anlatın.
temiz de değil en temiz milletmişiz.
evrupatemizliği bizden öğrenmiş
Avrupa dendiginde gözlerinizin parladıgı yerde yaşıyorum. Yolda giderken gözlerinizi yerden alamazsıniz köpek pisligine ya da çıkartılmış balgama baslamayım diye. Hele birisi grip olmuşda burnunu mendile sesli bir şekilde temizliyor ve kusmadıysanız iyidir. Kalabalikda heran gaz kokusuna maruz kalmaniz da cabası.
Anlatırken bile tiksindim.
Ben de enteresan buldum söylediklerinizi. Şehir merkezinde yaşıyorum oralardan şahit olduğum kadarıyla yazıyorum.Allah allaaah, bizim gidip gördüğümüz avrupa ile sizin yaşadığınız farklı herhalde. Enteresan
Avrupa dendiginde gözlerinizin parladıgı yerde yaşıyorum. Yolda giderken gözlerinizi yerden alamazsıniz köpek pisligine ya da çıkartılmış balgama baslamayım diye. Hele birisi grip olmuşda burnunu mendile sesli bir şekilde temizliyor ve kusmadıysanız iyidir. Kalabalikda heran gaz kokusuna maruz kalmaniz da cabası.
Anlatırken bile tiksindim.
Viyana'da yaşıyorum.ben avrupa hastası falan değilim ama tek bildiğim temiz bir millet olmadığımız.
sizin yaşadığınız ülke neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?