AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

kardeş bu postu okurken tatlı yiyordum bıraktımnasıl bir kocadır o çocuk falan varsa yaklaştırma ne ekersen onu biçersin ben hergün duş almaya çalışırım ya da gün aşırı kesin alırım kızımıda sokarım banyıoyay beraber yıkanırız anası bunu hiç yıkamamış küçükkken böyle iç çamaşırı değiştirmeyen bir insanla evli kalma böyle şey olmaz...

yani şahsen ben duş almasam kokmasam bile üstümdeki radyasyon gitmiyor kendimi pis hissediyorum bütün gün bilgisayar telefon tv ileyiz onlardan arınmak lazım

Ya okudum daha o bölüme gelmedim ama reglde mi olmuyormuş? Hem önceden hiç karı koca ilişkisi olmamış mı? Hiç yıkanmadığını söylüyor çünkü.
Kadınlık bişey değil adam yıkanmıyor adamın dini inanışı farklı olabilir

Fotolar nerde merak ettim
Birisi bahsetmiş konusunda gördüm saçla ilgili bir konuydu.

Sorma
Abdesi falan geçtim belki inanmıyordur falan ama ne kadar ayri ayri yıkansa da komple yıkanmak gibi olabilir mi?
Yani evet bi de hani insan regl olduğunda bir yıkanmak ister ne bileyim aklım hayalim almıyor. Bu konuyu okuyorum sabahtandır neredeyse ve okuduklarıma çok şaşırdım. Her zaman derim kesinlikle temizlik eğitimi verilmeli. Su hayattır yahu. Çok ilginç cidden.

Burda da çok şaşırdığım konular oldu böyle biri diyor çocuğum kocama çekmiş yıkanmak istemiyor biri diyor hafta da 1 yıkanıyorum hergün abdest alıyorum zaten reglide yıkanmamayı da zaten hiç anlamıyorum ben regli olmuyorum ama olduğum zamanlarda yıkanırdım insan tam tersi rahatlıyor temizleniyor

Hepi topu dokuz guncuk yikanmasanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…