Karı koca ilişkisi yokmuş zaten
Ya okudum daha o bölüme gelmedim ama reglde mi olmuyormuş? Hem önceden hiç karı koca ilişkisi olmamış mı? Hiç yıkanmadığını söylüyor çünkü.Karı koca ilişkisi yokmuş zaten
Kadınlık bişey değil adam yıkanmıyor adamın dini inanışı farklı olabilirYa okudum daha o bölüme gelmedim ama reglde mi olmuyormuş? Hem önceden hiç karı koca ilişkisi olmamış mı? Hiç yıkanmadığını söylüyor çünkü.
Hayretler içerisinde okudum bayanın fotoğraflarına da baktım çok güzel bir bayan nasıl yıkanmaz aklım almıyor o yüzden konuyu hortlattım :)Konu hortlatıcı seni
Fotolar nerde merak ettimHayretler içerisinde okudum bayanın fotoğraflarına da baktım çok güzel bir bayan nasıl yıkanmaz aklım almıyor o yüzden konuyu hortlattım :)
SormaHayretler içerisinde okudum bayanın fotoğraflarına da baktım çok güzel bir bayan nasıl yıkanmaz aklım almıyor o yüzden konuyu hortlattım :)
Birisi bahsetmiş konusunda gördüm saçla ilgili bir konuydu.Fotolar nerde merak ettim
Yani evet bi de hani insan regl olduğunda bir yıkanmak ister ne bileyim aklım hayalim almıyor. Bu konuyu okuyorum sabahtandır neredeyse ve okuduklarıma çok şaşırdım. Her zaman derim kesinlikle temizlik eğitimi verilmeli. Su hayattır yahu. Çok ilginç cidden.Sorma
Abdesi falan geçtim belki inanmıyordur falan ama ne kadar ayri ayri yıkansa da komple yıkanmak gibi olabilir mi?
Birisi bahsetmiş konusunda gördüm saçla ilgili bir konuydu.
Yani evet bi de hani insan regl olduğunda bir yıkanmak ister ne bileyim aklım hayalim almıyor. Bu konuyu okuyorum sabahtandır neredeyse ve okuduklarıma çok şaşırdım. Her zaman derim kesinlikle temizlik eğitimi verilmeli. Su hayattır yahu. Çok ilginç cidden.
O biri benimBirisi bahsetmiş konusunda gördüm saçla ilgili bir konuydu.
Hepi topu dokuz guncuk yikanmasanda olur.Burda da çok şaşırdığım konular oldu böyle biri diyor çocuğum kocama çekmiş yıkanmak istemiyor biri diyor hafta da 1 yıkanıyorum hergün abdest alıyorum zatenreglide yıkanmamayı da zaten hiç anlamıyorum ben regli olmuyorum ama olduğum zamanlarda yıkanırdım insan tam tersi rahatlıyor temizleniyor
Hepi topu dokuz guncuk yikanmasanda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?