AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Boşanma sebebidir bu.Bir insan nasıl olur da bir ay boyunca yıkanmaz?Nasıl aynı yatakta yatabiliyorsunuz onunla?Elinin değdiğini nasıl yiyebilir insan?Asil soru insan iğrendigi biri ile nasıl evli kalabilir?Zaten cinsel hayatınızda bitmiş. Eşinizin psikojik sorunları varsa tedavi olsun,yoksa bu evliliği ben olsam bitirirdim .

Degilmi ya soylee kopuklu kopuklu liflenecen vuracan keseyide ohhh miss sicak suyun altina giresim geldi

Adam daha ne yapsin kendi duş parasindan kisarak tripleks evde yasatiyor sizi
Allah kolaylik versin illaki bir cozumu, tedavi yontemi vardir.

bende hergün pazar günüde dahil eşim duş alıyor diye kızıyordum şükredeyim bari konunuza gelirsek duş almaması bi yana karı koca ilişkinizde yokmus. hakkınızda hayırlısı olsun.

Onu artık arabalarımızı yıkadığımız profesyonel oto yıkama fırçaları baklar. Götürün bir benzinliğe koyun iyice bir arınsın kiri pası.

Şaka bir yana boşanın çekilecek dert değil.

İlk görev yaptığımız yerdeki temizlikçi kadın geldi aklıma, zaten köyde pisliğiyle ün salmış, iç çamaşırının bile kokusunu duyuyorduk ya daha ötesi yok
O bir sene kadınla aynı yerde durmamaya çalıştık ama ne mümkün! O öğretmenler odasına girince kokusu çıkmıyordu zaten yarım saat... buz gb soğukta cam pencere açık oturuyorduk. İş kur görevlendirmişti ihtiyacı da vardı çalışmaya ama off

Diyeceğim o ki Allah eşinizin iş arkadaşlarına sabır versin...

Yıkanmayarak kral olacağını sanan şaşkın adam

Fransiz bi kral vardi 14.Lois diye o da hayati boyunca sadece 3 kez yikanmis.Sizinkininde amacı bu galiba

Ya zaten günümüzde değil ama eski fraNsız asilleri yıkanmayıp parfüm ve pudra kullanıyorlarmış, öyle Bi bilgi aklımda kalmış.

Ayrıca kakalarını evin orta yerine yapıp, hizmetçileri tüy dikip , dışarı atıyormuşdu. Gereksiz bilgi dağarcığımdan inciler.

Konu dışı olmasın bu arada; konu sahibesi eski konularınızda biliyorum; maddi durumdan dolayı evli kaldığınızı düşünüyorum, ya boşanın çocuğunuz için, yada eşinizi değiştirin.

bende hergün pazar günüde dahil eşim duş alıyor diye kızıyordum şükredeyim bari konunuza gelirsek duş almaması bi yana karı koca ilişkinizde yokmus. hakkınızda hayırlısı olsun.

Neden yıkanmasını istemiyosunuz ?
Eski de yaşamıyoruz artık her evde banyo içinde küvet var su var sabun var hava eskisi gibi değil . Sabah yıkanıp çıksa akşam eve temiz gelmesine bile imkan yok

Sizde ona uyun hergün yıkanın

Haklısınız başta zaten çok irdeliyodum ama şimdi normal geliyo hele ki bu konuyu okuduktan sonra. bende 3 günde bir yıkanırım bazen 2 çok duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…