- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Degilmi ya soylee kopuklu kopuklu liflenecenPsikolojik bir sıkıntısı olduğu muhtemel. Cinsellik yok, hijyen 0. dayanmak zorunda değilsiniz ve istemiyorsaniz boşanabilirsiniz. bosanmam diyorsanız da her gün sizinle birlikte duşa girmesi için zorlayin. bunu da yapmiyorsa yukarlarda bi arkadaşın dediği gibi dökün bi kova suyu kafasina. esiniz çalışıyor da yüksek ihtimal. is arkadaşları da rahatsız oluyordur bu durumdan. gerçekten zor bir durum. konuyu okuyunca hemen banyo yapmak geldi içimden mis gibi.
Yıkanmayarak kral olacağını sanan şaşkın adamFransiz bi kral vardi 14.Lois diye o da hayati boyunca sadece 3 kez yikanmis.Sizinkininde amacı bu galiba
Sanırım yanlış anlaşıldım, ev lüks derken sadece sıcak sudan bahsetmiyorum. Genel anlamda dedim. 8 ay oldu taşındık. Tripleks bir ev. Çoğu insanın dışarıdan gıpta edeceği bir yaşantımım var. Ama içinde öyle mutsuzum...
Yıkanmayarak kral olacağını sanan şaşkın adam
Fransiz bi kral vardi 14.Lois diye o da hayati boyunca sadece 3 kez yikanmis.Sizinkininde amacı bu galiba
Yıkanmayarak kral olacağını sanan şaşkın adam
bende hergün pazar günüde dahil eşim duş alıyor diye kızıyordum şükredeyim barikonunuza gelirsek duş almaması bi yana karı koca ilişkinizde yokmus. hakkınızda hayırlısı olsun.
Ilac sikicagina cope atiyodur. Kurt baglar bi ayda. Ay ben bu konunun gercek olduguna inanmiyorum. Ayni konu aciliyo. Insanlar habire asagiliyo, soyle midem bulandi, boyle kustum diye. Konu sahibi zevk aliyo okurken heralde.
Haklısınız başta zaten çok irdeliyodumNeden yıkanmasını istemiyosunuz ?
Eski de yaşamıyoruz artık her evde banyo içinde küvet var su var sabun var hava eskisi gibi değil . Sabah yıkanıp çıksa akşam eve temiz gelmesine bile imkan yok
Sizde ona uyun hergün yıkanın
Haklısınız başta zaten çok irdeliyodumama şimdi normal geliyo hele ki bu konuyu okuduktan sonra. bende 3 günde bir yıkanırım bazen 2 çok duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?