- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
Gün içinde giyindigim kıyafet çorap vs vs ne varsa direkt çıkarır kirlilige atarım katlayıp dolaba geri koyup tekrar giyinmek vicdanıma sıgmıyoacikcasi Türkiyede genel anlamada insanlar cok fazla kokuyor. yurt disinda yasiyorum daha dogrusu dogma büyüme . Türkiyeye geldigim zaman ne bir otobüse ne PTT girebiliyorum. genc kizlarimiz bile kokuyor. Hergün dus alan ve üzerine günlük degistiren insan terlese dahi bukadar kokmaz. eski ter kokusu ayni kiyafetler yine giyiliyor. sif yaslilar degil genclerde cok kokuyor anlamadim gitti. Herkesin evinde sicak su akiyor bukadar pislik niye
Insan bitlenir be ona oyleMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Genelde böyle pis kokan insanlara sorsanız batılılar yıkanmayı onlardan öğrenmiştir, temizlik imandan gelirdir blabla. Camında leke bırakmaz komşu görecek diye ama 10 lira verip deodorant kullanamaz, çamaşırını günlük değiştiremez.[/QUOTE
aynen öyle ama gercekten her izine geldigimde gencecik kizlar nasil bukadar kokabimiyor diye soruyorum kendime. inanirmisiniz Ptt giremedim kokudan ciktim. Türk toplumun evi temizdir yok cicibicili ciciekler böcekler ama disarda cöpü cekirdek kabugunu yere atariz. insanlarimiz yikanmiyor kim ne derse desin herkesin icin gecerli dgil tabiki ama cougu icin
evcilik oyamak icinmi evlenfi arkdasiniz. böyle adamalaei bosiyacaksin. isim yik birde tüp bebek yapacam. cinseliksiz evlilik olmazAynısından benim arkadaşımda var çok iyi bir insan iyi bir baba tüp bebek yaptılar ama kişisel bakım ve cinsellik yok
Neden yıkanmasını istemiyosunuz ?
Eski de yaşamıyoruz artık her evde banyo içinde küvet var su var sabun var hava eskisi gibi değil . Sabah yıkanıp çıksa akşam eve temiz gelmesine bile imkan yok
Sizde ona uyun hergün yıkanın
Gün içinde giyindigim kıyafet çorap vs vs ne varsa direkt çıkarır kirlilige atarım katlayıp dolaba geri koyup tekrar giyinmek vicdanıma sıgmıyo
Beterin beteri var bu adam 60 yıldır yıkanmıyormuşMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Özünde iyi bir insan mı bilmem ama pis ötesi bi canlı olduğu kesinMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Beterin beteri var bu adam 60 yıldır yıkanmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?