Bosanmak konusunda kararlimisin?Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Saçlarım zaten geç yaglanir fakat dedigim gibi sık banyo yaparim sonuçta calismiyorum hergün evde ne kadar kirlenebilirim. bana konu sahibinin kocasıymışım gibi muamele yapmasanız bu arada3gün de çok bi süre hergün yıkanın cildiniz saçınız temizlikten parlasın yağdan değil.
işim yoktu bukadar iğrenclık olur mu. hergün yıkanıp temiz kıayeft gıyıyoruz yazın 2 3 kez dus aliyoruz. kokan insanla birde ugrascam isim yoktuEşimin ailesi de hiç yıkanmıyor gibi bişey. Yanından geç kokusundan ölürsün..
Sok banyoya döve döve yıka.
Ayda bir yıkanıyormuş adam bundan büyük dert olur muCanim iyi biriyse hersey cinsellik degildir. Evliliklerde o kadar can sikici durum varki . Keske benim evliligimde tek derdim bu olsaydi
Cocugunuz var mi ?
Ayda bir yıkanıyormuş adam bundan büyük dert olur mu
acikcasi Türkiyede genel anlamada insanlar cok fazla kokuyor. yurt disinda yasiyorum daha dogrusu dogma büyüme . Türkiyeye geldigim zaman ne bir otobüse ne PTT girebiliyorum. genc kizlarimiz bile kokuyor. Hergün dus alan ve üzerine günlük degistiren insan terlese dahi bukadar kokmaz. eski ter kokusu ayni kiyafetler yine giyiliyor. sif yaslilar degil genclerde cok kokuyor anlamadim gitti. Herkesin evinde sicak su akiyor bukadar pislik niyeMemlekette maalesef pis insan çok. Özellikle toplu taşımada belli yaş üstü teyzelerde çok rastlıyorum ben bu koku sorununa. Bizzat tanıdığım biri de var böyle hafta bir/10 günde bir yıkanan, kırk yılda bir karısının zorlamasıyla diş fırçalayan ki bu sebeple ağzı çürük dolu ve dişleri sapsarı, yemek yerken ağzını şapırdatan falan... Öf. Var yani bunlar, değişmiyorlar pek. Gelmiş adam 40 yaşına, bence imkansız değişmesi.
adam istemiyormus kiCinsel hayatı olmadığı için pis olabilir mi ?
Yani bir şekilde sizi cezalandırıyor gibi geldi (tam Freud amcama göre bir konu )
Eline maşrafayı sabunu al banyoda beklediğini söyle.
acikcasi Türkiyede genel anlamada insanlar cok fazla kokuyor. yurt disinda yasiyorum daha dogrusu dogma büyüme . Türkiyeye geldigim zaman ne bir otobüse ne PTT girebiliyorum. genc kizlarimiz bile kokuyor. Hergün dus alan ve üzerine günlük degistiren insan terlese dahi bukadar kokmaz. eski ter kokusu ayni kiyafetler yine giyiliyor. sif yaslilar degil genclerde cok kokuyor anlamadim gitti. Herkesin evinde sicak su akiyor bukadar pislik niye
Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?