AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Bosanmak konusunda kararlimisin?
Etrafta benzerlerinin olup olmamasi pek te onemli degil.
Herkes kendi cilesini cekiyor nihayetinde.
Malesef ki katlanilmaz bir esin var.
Ayda bir camasir degistirmesi ne demektir.
Akil almiyor.

Konu fake diyebilirdim ama böyle yaşayan insanlar var gerçekten. Nasıl yaşıyorlar bilmiyorum ama.Pis olduktan sonra tripleks ev olsa kac yazar yahu.Tek celsede bosanirsiniz zaten.cok geçerli bi sebep.

Anam
30 gün boyunca hiç su yüzü görmüyor mu bu adam? Valla yıkanmamakta ısrar ediyorsa tek çare tuz. O kokuya başka bir şey etki etmez sanırım.
Valla böyle biriyle değil aynı yatakta yatmak, aynı evde yaşamak bile işkence olur. Sizi bu yönden tebrik ediyorum. Zira ben üç gün katlanamazdım.

3gün de çok bi süre hergün yıkanın cildiniz saçınız temizlikten parlasın yağdan değil.
Saçlarım zaten geç yaglanir fakat dedigim gibi sık banyo yaparim sonuçta calismiyorum hergün evde ne kadar kirlenebilirim. bana konu sahibinin kocasıymışım gibi muamele yapmasanız bu arada

Iiiyykk allah sabir versin dicem de bosanacan galiba
Ne diyelim sende haklisin bunca sene boyle cekmisin bu adami

Eşimin ailesi de hiç yıkanmıyor gibi bişey. Yanından geç kokusundan ölürsün..
Sok banyoya döve döve yıka.
işim yoktu bukadar iğrenclık olur mu. hergün yıkanıp temiz kıayeft gıyıyoruz yazın 2 3 kez dus aliyoruz. kokan insanla birde ugrascam isim yoktu

Memlekette maalesef pis insan çok. Özellikle toplu taşımada belli yaş üstü teyzelerde çok rastlıyorum ben bu koku sorununa. Bizzat tanıdığım biri de var böyle hafta bir/10 günde bir yıkanan, kırk yılda bir karısının zorlamasıyla diş fırçalayan ki bu sebeple ağzı çürük dolu ve dişleri sapsarı, yemek yerken ağzını şapırdatan falan... Öf. Var yani bunlar, değişmiyorlar pek. Gelmiş adam 40 yaşına, bence imkansız değişmesi.

Cinsel hayatı olmadığı için pis olabilir mi ?
Yani bir şekilde sizi cezalandırıyor gibi geldi (tam Freud amcama göre bir konu )
Eline maşrafayı sabunu al banyoda beklediğini söyle.

Ayda bir yıkanıyormuş adam bundan büyük dert olur mu

Şahsen tek derdimin kokan bir adamla ömür geçirmek olmasını istemezdim. Tibet'de keşiş falan değilim yani, gayet maddi bir dünyada yaşıyoruz, hiç başka yöne çekmeye gerek yok. Bir adam 30 günde bir zorla yıkanıyorsa, çamaşırını dahi değişmiyorsa, bu adamla cinsel hayatın da yoksa bu zaten evlilik falan değildir. Gayet aldatma, şiddet gibi direkt bir boşanma sebebidir. Ha burnuma takarım bir mandal kokuyu hissetmemeye çalışırım diyebilen varsa saygı duyarım.

acikcasi Türkiyede genel anlamada insanlar cok fazla kokuyor. yurt disinda yasiyorum daha dogrusu dogma büyüme . Türkiyeye geldigim zaman ne bir otobüse ne PTT girebiliyorum. genc kizlarimiz bile kokuyor. Hergün dus alan ve üzerine günlük degistiren insan terlese dahi bukadar kokmaz. eski ter kokusu ayni kiyafetler yine giyiliyor. sif yaslilar degil genclerde cok kokuyor anlamadim gitti. Herkesin evinde sicak su akiyor bukadar pislik niye

Bir ay çamaşır değiştirmemek mi
Kesinlikle psikiyatrlık olduğunu düşünüyorum bu durumun

insan hiç mi rahatsız olmaz.

kokarca gibi dolanıyodur ya etrafındaki herkesin midesi bulanıyodur kesin.

hayır baştan nasıl evlendiniz yani, yine leş gibi kokuyordur o sevgiliyken de.

biz sözlüye girerken böyle bi arkadaş vardı, onun yüzünden hocalar tüm gruba sinir oluyordu, bir gün sözlü öncesi çıktım karşısına şu saçını sakalını kes duş al öyle gel sözlüye dedim.

ertesi gün aynı şekilde geldi

Genelde böyle pis kokan insanlara sorsanız batılılar yıkanmayı onlardan öğrenmiştir, temizlik imandan gelirdir blabla. Camında leke bırakmaz komşu görecek diye ama 10 lira verip deodorant kullanamaz, çamaşırını günlük değiştiremez.

nutkum tutuldu

İğrenç ya, ben çevremdeki arkadaşlarımdan da duydum buna benzer hikayeler. Sevgilisi iç çamaşırını değiştirmiyormuş falan öff, hatırladıkça gene iğrendim. Hani sevgiliyken cinsel hayatın olması bu açıdan iyi, en azından bakıyorsun böyle biri, kaçıyorsun hemen. Evlendikten sonra öğrenince geri dönüşü de zor oluyor. Türkiye'de özellikle abdest alınca temizlendiğini düşünen insanlar var, dini açıdan kesinlikle yorum yapmıyorum ama ikisi aynı şey değil. O zamanlar su yokmuş, çöl ortamı ne yapsın insanlar o şekilde temizleniyorlarmış. Şimdi suyumuz yeterince var, en azından duş almaya yetecek kadar. El, yüz, ayak yıkanarak tüm vücut temizlenmiyor, duş almak bu kadar zor olmamalı, iç çamaşırlarını değiştirmek, roll-on/deodorant kullanmak... Kendine saygıdır bu yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…