• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

kumsal-45

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
351
262
303
Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:

Son düzenleme:
Yeni bir sorun mu bu, yoksa hep mi vardi? Psikolojik bir sorunu mu var acaba.

Eger eskiden beri varsa neden cocuk yaptiniz.

Cocuk varken bosanilmaz diye bir durum yok. Degistiremeyecegini dusunuyorsan ayrilirsin.

Merhaba arkadaşlar,
Önceki konumdan biraz tanıdınız beni. Hatırlatayım, Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Lüks bir evimiz var, 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten, uygun bir zamanda ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20: anlayamadım 5 yıldır, binlerce kez konuştum tatlı tatlı. Dinlemiyor bile. Tınn... umru değil.

Fizyolojik bir sorunu vardır belki. Hiçbir şey yapmaya hali yoktur. Full check-up yaptırıp tahlil sonuçlarına bir baktırın da içiniz rahat etsin. Doktora da konulardan biraz olsun bahsedin de ona göre tahliller ister belki. Bu durumda tanıdık doktor olsa daha iyi olabilir.

Psikolojik bir rahatsızlığı da olabilir. İyi bir psikoloğa gitmesini sağlayabilseniz belki faydası olur.

Ben bunun bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle dr a gitmeli, onu ikna etmeye çalışın, bu şekilde hayat sürmek çok zor. Sizin için ve kendi yaşam kalitesini arttırmak için bunu yapmalı.

Her gün çamaşır ve kıyafet değiştirip, güzel parfümler sıkıp, keyifli bir evlilik yaşamak varken... Hayatı zindana çevirmek niye?

Merhaba arkadaşlar,
Önceki konumdan biraz tanıdınız beni. Hatırlatayım, Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Lüks bir evimiz var, 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten, uygun bir zamanda ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20: anlayamadım 5 yıldır, binlerce kez konuştum tatlı tatlı. Dinlemiyor bile. Tınn... umru değil.
ustune bi kova su atın
senın yıkanacagın yoktu diye
allah yardımcın olsun temızlık gercekten ıcten gelen sey
zorla olmuyor :(

Back
X