• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

ben zaten 10 kilo vermemiştim bu diyetle
ama ne kadar verdin derseniz inanın ki hatırlayamıyorum
çünkü 2 senede toplam 40 kilo verdim ve o kadar çok diyet uyguladım ki hayırlayamıyorum
ama bakıldığı zaman çok normal bir liste bu
aç bırakmaz adamı
sağlıksız da değil
ayda 5 kilo da versem razıyım zaten ben
bakalım,görüceza.s.

talin verdiğin kilo mükemmel ama geri aldınmı acaba onu merak ediyorum genelde verilen kilolar hemen geri alınıyor ya. eğer almadıysan senden motive olcam sırnaşık şey

talin verdiğin kilo mükemmel ama geri aldınmı acaba onu merak ediyorum genelde verilen kilolar hemen geri alınıyor ya. eğer almadıysan senden motive olcam sırnaşık şey

canım 40 kiloyu verdiğimde oğlum 2 yaşındaydı
oğlum şimdi 5 yaşında ve 40 kilonun 10 kilosunu geri aldım ben
ama bu 10 kiloyu da bu son 6 ayda aldım
düşük yaşadım ve hormonal bozukluklar oldu bende bu son 6 ayda
sporu da bırakmak zorunda kaldım ve 6 aydır hiç hareket etmeden sürekli yedim
bu yüzden aldım yani
yoksa almazdım.2.5 senedir kilom aynıydı

şimdi spora ve diyete hızla devam ediyorum

kızlarr cuma günümü kilolarımızı yazıcaz
yani cumadan cumaya dimi
2. günümüde gayet güsel biçimde atlattım
ama 1 fincan 3 ü birarada kahvemi içtim onsuz olmuyoo yaww
içmeyince başım ağrıyoo
inş. onuda bırakıcam sizler nasılsınız

bende bugün yapmadim okula gidince hic yapamam birde acikla filan olmuyo oluyorda öyle aman aman degilde ama birtek ice tea yi özledim ama icmiyorm bakip bakip duruyorm cigerci kedisi gibi

kızlar slmm
nasıl gidiyooo
morallerimizi bozmayalım zorlu bir yol bizi bekliyooo sabır arkadaşlar sabredecezz ve kazanıcazzz

okula gitmeden bi bakayim dedim iyi gidiyor sanirim valla bu seylerin disina cikmiyorum ama adetim oldu ya o yüzden bisey belli degil aslinda bu ay sorunlu oldu ben dün oldum demistim ama hic olmadi canm skildi neyse karnim cok sisti ama simdi 1.5 kilo -2 kilo vermisim ben

arkadaşlar dün dayanamadım ve diyeti bozdum:1no2:koca bir tabak çig köfte yedimm.ben dayanamıyorum çig köfteye gördümü tutamıyorum kendimi:utangac:offf ya moralim bozuldu ama telafi edecegi inşallahkafamçokkarıştı

Kızlar slm bu diyet harikadır ben 4 yıl önce cerrahpaşa hastanesinde bu diyetle 8 ayda tam 50 kg vermiştim ama ne yazıkki sonradan geçirdiğim depresyon nedeni ile diyeti tamamen bozdum sonrasında tüm kiloları geri aldım 7 kg hariç ve şu an tam 130 kg yum cerrahpaşaya yine başladım ama 3 ayda bir çağırıyorlar buda beni motive edemiyor bugünden itibaren sizlere bende katılıyorum umarım başaracağız birlikten kuvvet doğar..bide espri yapayım sizin kilolar benimkilerin yanında kilo bile değil:)benim boyum da uzun aslında görseniz 90 kg larda gösteriyorum:)ama gerçeği dediğim gibi felaket üstelik şeker,kolesterol geçirmiş olduğum kalp ameliyatı falan da kilolarıma eklendi:(yinede hayatı seven ve neşeli biriyim ama içten içe çok üzülüyorum beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşkler..bir de çizelge yapmak istiyorum nerden yapabilirim?sevgiler..

selam
sen çok motive edici biri oldun bizim için
üstelik bu diyeti uygulamış olman da kanıt oldu bir kez daha
eminim ki yine vereceksindir tüm kilolarını
aramıza hoş geldinna.s.

kilo çizelgeni buradan yapabılırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Selam kızlar ara ara topicinize burnumu sokuyorum umarım kızmıyorsunuzdur.
Kızlar çok kararlı olun.Yani yiyin ama az. Herşey beyinde bitiyor , ya bu kiloları atın yada keyfinize bakın.cokacimcoook
Mesela çiğ köfteye bende dayanamam 1-2 tane yeseydin ve gündüz yeseydin keşke akşama hafif birşeylerle bunu dengelerdin.kesinlikle tatsız tuzsuz şeyler yemeyin sadece yediklerimizi azaltırsak kesin kilolar gider...:sm_cool:

kendinizi yeterince şartlarsanız zaten bir süre sonra insanın canı yemek de istemıyor ki
ben hiç zorlanmıyorum kızlar
hatta neredeyse öğünümde yemem gerekenleri bile yemiycem:)))

selam
sen çok motive edici biri oldun bizim için
üstelik bu diyeti uygulamış olman da kanıt oldu bir kez daha
eminim ki yine vereceksindir tüm kilolarını
aramıza hoş geldinna.s.

kilo çizelgeni buradan yapabılırsın

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Canım çok teşekkürler herşey için..evet vereceğim ve vermeliyim de, başka şansım yok artık bu kilolar hayatıma malolacak desteklerinizi esirgemeyin lütfen

Ayrıca tecrübelerime dayanarak sizlere bir kaç tavsiyem de olacak ...

Çay demlediğinizde demliğe bir adet tarçın çubuğu atarsanız hem iştahınız kesilir hemde kan şekeriniz düzenlenir

slm kızlar nasılsınız
bende tartıldım ama degişen bişey yok
bu üzmedi beni çünkü kendimi iyi hissediyorum enazındann

bende yemek istemiyorum mesela hayatta dayanamayagm sey tavuk ama bugün az bir parca öglen yemedignde yedim öyle acikma yada isteme gibi durumum yok bu kilolar giderse mutlu olacagim cünkü yalniz bugün suyu icemedim okulda oldugum icin arkadaslarla kakao ictim ama vicdanen hic rahat degilim

ya arkadaşlar hala bi kilo çizelgem yoksenağlamakilo çizelgemi yapıyorum kk da yapıştırac yere gelince kalıyorum nasıl yapıyosunuz nereye kopyala yapıştır yapıyosunuz imza yeri ne ben bulamıyorum:uhm:

Back
X