• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

kızlar bişey daha sorcam.benim teşekkurlerim yok birine teşekkur erdecegim mesela öle bi kutucuk yok-tatlicadiarzu-ya ben teşeuur etmesine bayılıyodum nerde benim teşekkur et kutucugum bi fikri olan varmı ben henüz yeni sayılır alışamadım dahakaydirigubbakcemile5

kızlar bişey daha sorcam.benim teşekkurlerim yok birine teşekkur erdecegim mesela öle bi kutucuk yok-tatlicadiarzu-ya ben teşeuur etmesine bayılıyodum nerde benim teşekkur et kutucugum bi fikri olan varmı ben henüz yeni sayılır alışamadım dahakaydirigubbakcemile5

teşekkür butonu bozulmuşş canımmm

ya arkadaşlar hala bi kilo çizelgem yoksenağlamakilo çizelgemi yapıyorum kk da yapıştırac yere gelince kalıyorum nasıl yapıyosunuz nereye kopyala yapıştır yapıyosunuz imza yeri ne ben bulamıyorum:uhm:

Canım son aşama yani kopyalama yapacağın zaman üstteki bölmedeki üstteki satırı değil de onun http ile başlayan bölümünü kopyalayıp yapıştıracaksın ben de senin gibiyken deneme sonucu buldum..

kızlar slm ben 58 kg olmuştum 1 kg verdim yani ama görüntü fazlasıyla çok inceldi dün diyeti felaket bi şekilde bozdum finişh yani ama söylemiycem canınız çeker
bgn iyiydi ama annemlerde oldğm için menüde yazanlardan yiyemedim olnlardan az az yedim cezalıyım akşm yemeği yemeyeceğim

bugün bisy yemedim ve suanda cok aciktm ama bugünü insallah böyle gecirecem..sabah bir iki lokma kepek ekmegi yedim,öglende kücük sadece tad alacak kadar tavuk yedim aksamda 3 yemek kasigi taze fasulye yedim hic yemek yemiyorm zaten sadece sabahlari yiyorum acaip aciktim

Canım son aşama yani kopyalama yapacağın zaman üstteki bölmedeki üstteki satırı değil de onun http ile başlayan bölümünü kopyalayıp yapıştıracaksın ben de senin gibiyken deneme sonucu buldum..

çok teşekkur ederim arkadaşım çok olmazsam bişey daha sorcam kopyaladıgımızı kontrol panelinde nereye yapıştırıyoruz ben orayı bulamıyorum kademe kademe anlatırmısınŞeniz

günaydın kızlar nasıl gidiyor rejimler? büyük güne bir gün kaldı.hadi bakalım bu haftanın birincisi kim olacak?ben değilim onu biliyorum.şehlacım çizelge yapma bölümünde mesajın devamında resimli anlatım var.oradan öğrenmek daha kolay.nereye yapıştıracağın adreste orada yazılı.bende yaparken çok uğraştım.yapıştırdım ama görünmedi sorun en sondaki yazıyı kopyalamamam gerekiyormuş sonradan başardım

kızlar toplu diyet mi yapılıyor burda :)) bende katılmak istiyorum bu yaz nikahım var ve 10 kilo kadar fazlam :( birilerinin beni dürtmesi lazım ki zayıflayayım....

bugün bisy yemedim ve suanda cok aciktm ama bugünü insallah böyle gecirecem..sabah bir iki lokma kepek ekmegi yedim,öglende kücük sadece tad alacak kadar tavuk yedim aksamda 3 yemek kasigi taze fasulye yedim hic yemek yemiyorm zaten sadece sabahlari yiyorum acaip aciktim

Sevgili reyyan06 bu yaptığın yanlış canım,aç kalarak zayıflarsın tabii ama kas ve diğer organların da zarar görür kan şekerin düşer,tansiyonun düşer vitamin ve minerallerin azalır sağlık sorunları ortaya çıkar bu diyet bence çok uygun ve güzel harfiyen yaparsak zaten zayıflatıryor hem aç kaldıkça sonrasında yeme krizi yaşayabilirsin benden tavsiyedir başarılar dilerim sağlık dolu günler..

çok teşekkur ederim arkadaşım çok olmazsam bişey daha sorcam kopyaladıgımızı kontrol panelinde nereye yapıştırıyoruz ben orayı bulamıyorum kademe kademe anlatırmısınŞeniz

Önce profili düzenleye gir sonra en altta kişisel bilgiler bölümü var orada kilo doğum takip yazan boşluğa yapıştır canım kolay gelsin..

kızlar merhaba..
sormak istediğim bisey var
yardımcı olursanız cok sevınıırım.
bende bu diyete katılmak istiyorum fakat bi sorunum var
malum kış ayları
ben herseyi mevsiminde yemekten yanayım
salatalık domates vb.
ayrıca bebegimede hrmonlu gıdalardan gecsin istemıyorum
bebegım haftaya 9 aylık olucak ve hala emziriyorum..
acaba sabah kahvaltıda salata diyor ya onun yerıne baska ne tuketebilirim??

hımm canım benim benimde bebişim 7 aylık bende yemiyom domates ve salatalık
yerine de bişey yemiyorum kusura bakma bilemiycem

Sevgili reyyan06 bu yaptığın yanlış canım,aç kalarak zayıflarsın tabii ama kas ve diğer organların da zarar görür kan şekerin düşer,tansiyonun düşer vitamin ve minerallerin azalır sağlık sorunları ortaya çıkar bu diyet bence çok uygun ve güzel harfiyen yaparsak zaten zayıflatıryor hem aç kaldıkça sonrasında yeme krizi yaşayabilirsin benden tavsiyedir başarılar dilerim sağlık dolu günler..

canim haklisin ama okulda oldugum icin birsey yiyemiyorum mecburen atliyor ögünlerim sabahlarida cok erken kalkamiyorum gec yattigim icin okula gitmeden 1-2 saat öncesinde kalkiyorm ve kahvalti yapmak canim istemiyor böyle oluncada yine idareten yiyorum...ben yurt disindayim evet burda herkes evden getiriyor birseyler ama ben götürmüyorum cünkü ne götürecem öglen listede olanalrdan tost belki kepek ekmegiyle ama hergünde yemek istemiyorum...bu ara hareketimde yok cünkü spor yapamiyorum okula git okuldan eve gel zaten tranvayla okuldada öyle cok bi hareket alamin yok oturdugumuz yerde kaliyoruz ama cok haklisin..dün aksam cok aciktim gercekten baska zamna olsa kendim bir gurupla yapmis olmasam bugünden ne cikar diye yemekten kendimi alamayacak haldeydim sadece ilk günlere nazaran yapabildigim tek sey 2 lt su icmek spor ya yeme düzenini yapamiyorum evde oldugum zamanlar cok güzel oluyor ama disarda olmuyor

evet kızlar yarın büyük gün ancak ben sanki bir gram bile eksilmedim gibi hissediyorum. umarım ben yanılıyorumdur.
ayrıca domates salatalık konusunda istanbulda yaşayan biri olarak ömrüm boyunca hormonsuz katkısız doğal herhangi bir yiyecek yiyebildim mi acaba diye düşünüyorum. tabii ki en güzeli mevsiminde ve doğal olanını yemek. ben bir haftadır diyete başladım diye salatalık ve domates almaya başladım. çeri domateslerden ve küçük salatalıklardan alıyorum. mevsiminde olduğundan ve bu mevsimde piyasa bulunan diğerlerinden çok daha pahalı ama en yenilebilecek durumda olanları da onlar maalesef.

Back
X