• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

talin -------------70--68---------60 olacak (yuvarlak hesap yapıyorum kiloları.bir dahakine daha çok vermiş oluruz:)))

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78------------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59-----------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75-----------60 olacak

yaseminsude---76-----------65 olacak

blackkk_pearl--69-----------60 olacak

etuuba------------78-----------55 olacak

mektupp---------77-----------65 olacak

zambak3---------75-----------65 olacak

ader----------------85-----------65 olacak

şehla--------------85-----------65 olacak

taydin------------79-----------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

üç kilo verdim talincim..72 olmuşum..çok mutluyum ya..daha 5 gün olmuştu başlayalı..yaşım küçük oldugundan heralde hemen veriyorum..adet olmama ragmen böylehihoyyyt

arkadaşlar bütün yazıyarı okuyamadım da ondan soruyorum.. özür..

1.mesajda yazılan diyeti mi yapıyor herkes..

evet canım..
hepimiz o diyeti yappıyoruz
sonra da cuma günü tartılıyoruz..
yeni başladık zaten..
sen de yaz şimdiki kilonu ve hedef kilonu se de başla bizimleekaydirigubbakcemile5

talinciim listeye harfiyen uymama rağmen we hatta dahada az yiyerek uymama rağmen vermiş olduğum kilodur bu.arkadaşlar uzun zamandır yapıyodum ben diyett bu gruba girmeden eweell duraklama dönemine girmişti veremiyodum ama bu diyetle tekara zayıflamaya başladım teşekkür ederim talinciim
1 kilo wermişim arkadaşlar
84 oldummm

kızlar ben hiç kilo veremedim 75 kiloyum ama vücudumda şişlik var biliyorum çünkü 2 güne regl olucam...

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :)

moralimi bozmadan egzersizlerimi artırıcam, vitamin kullanıyodum onu bırakıcam ...

talincim bende daha önce belirttiğim gibi salı günü regl olcağımdan mıdır nedir yarım kilo fazla çıktım sabah ama elbiselerle:) 56.5 im ama benide yuvarlak hesap yapıver gözünü seveyim:)yılmadan devam bu hafta 1 kilo vercem inşallah...

talin -------------70--68---------60 olacak (yuvarlak hesap yapıyorum kiloları.bir dahakine daha çok vermiş oluruz:)))

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78------------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59-----------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75----72---------60 olacak

yaseminsude---76-----------65 olacak

blackkk_pearl--69-----------60 olacak

etuuba------------78-----------55 olacak

mektupp---------77-----------65 olacak

zambak3---------75-----------65 olacak

ader----------------85---84-----------65 olacak

şehla--------------85-----------65 olacak

taydin------------79-----------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

harikasınız kızlar:1hug:
hani listedeki diğer arkadaşlarfisfisfis

talincim geldim benden bu hafta 1 kilo ama malum dönemdeyim şiştim iyice zambak3 arkadaşımızında mesajı 36 sayfada bugün giremeyeceğini yazmış 2 kilo vermiş. ama sizleri kıskandım valla

arkadaşlar bu listeye inişlerde belirtilerek bi liste yapılabilir mi acaba?yani haftada verilen kiloda belli olabilir mesela...

kızlar spor yapamıyom
sezeryan dikişlerim ve safra kesisini aldırmıştım o dikişlerim acıyoo
sadece yürüyüş yapıcam ama göbişim nasıl gidecek yaw mekikte çekemiom önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

kızlar ben hiç kilo veremedim 75 kiloyum ama vücudumda şişlik var biliyorum çünkü 2 güne regl olucam...

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :)

moralimi bozmadan egzersizlerimi artırıcam, vitamin kullanıyodum onu bırakıcam ...

canım tabikide moralini bozmıycaksın bak gör haftaya nasılda fazladan zayıflıycaksın
koay gelsin canım

kızlar spor yapamıyom
sezeryan dikişlerim ve safra kesisini aldırmıştım o dikişlerim acıyoo
sadece yürüyüş yapıcam ama göbişim nasıl gidecek yaw mekikte çekemiom önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
canim sagligin herseyden önemli aci veriyosa yapmazsin...
bende ilk iki gün yaptim spor ama sonra yapmadim eger yürüyebilme imkanin varsa yürü ya göbis o dert bendede var kilo verince oda kücülür sanirim haa bende birde mide cikiyor ama sen üzülme zamanla veirrsin sadece azmimiz kirilmasin yeter

mrb kızlara.s. sizi takip ediyorum başladığınızdan beri,süper gidiyorsunuz:nazar:ben diyet guruplarına üyeyim ama burada olmakta beni acayip motive edicek..ben de bu diyeti uygulamayı düşünüyorum.hem sağlıklı hem de basit yani seçenekli bi liste..listeye benide ekleyin lütfenyerimseniben başlangıç kilom 72,5 hedef kilom 60
inşallah hep birlikte kurtulucaz bu kilolardan a.s.

canim sagligin herseyden önemli aci veriyosa yapmazsin...
bende ilk iki gün yaptim spor ama sonra yapmadim eger yürüyebilme imkanin varsa yürü ya göbis o dert bendede var kilo verince oda kücülür sanirim haa bende birde mide cikiyor ama sen üzülme zamanla veirrsin sadece azmimiz kirilmasin yeter

reyyan canım benim haklısın sağlığımız için zaten zayıflıyoruz tabii güzelliğimizi unutmayalım zaten hepimiz çok güzelizde zayıflayınca daha bir zarif olıcaz dimi
sezeryandan kaldı bu göbiş canım benim inş. gidecek ama seninde benimde
çok güsel motive oluyorum yaa buraya uğramak yetiyoo
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar:1hug:a.s.

kızlar çok motive oldum yine ya süpersiniz valla bende bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorummm.yarında günümüz var arkadaşlarla ama sadece salata yicem. kendimi sorumlu hissediyorum size karşı doktora gidiomuş gbi oluo süperrrr.:)))

Back
X