Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

sadece 1 kilo verdim çünki malum dönemim yeni bitti ayrıca annemin pastaları ve eşimin fıstılarından dolayı çok kaçamaklarım oldu ama 1 kilo bile bu kaçamakların arasında süper

ya ben merak ediyorum acaba tursu yenilince birsey olur mu????
birde kepekli ekmek mi iyi olur yoksa tam siyah ekmek mi ?
suanda esmer olan ekmek cesidini hullaniyorum ama yarin ekmek alacam karar veremedim yardim ederseniz sevinirim...

veeeeeeeeee kızlar işte huzurlarınızda bennnnnnnnnnsengözlerimebaksanab tamm 3 kilo verdim arkadaşlarrrrrrrrrrrr:sm_cool:82 oldummm çok şükür.ama hala aranızda en kilolu benimm:utangac:herkeze başarılar. a.s.

arkadaşlar bende size katılmak istiyorum takıma nasıl giricem bana yardımcı olurmusunuz

canım organizatörümüz talin :)

şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan talin seni de listeye ekler sanıyorum.. diyetimiz de ilk mesajda yazan diyet, cumaları tartılıyoruz yeni kilomuzu bildiriyoruz

kolay gelsin :)

benim gibi kilo veremeyen ya da alan arkadaslara tavsiyem :

kızlar biz biraz daha az yiyelim bence!!

kendi vucudum adına şunu söyleyebilirim en azından, sürekli kilo alıp verdiğim için, sürekli diyet halinde olduğum için vucudum da şaşırdı artık ne zaman normal yiyorum ne zaman az yiyorum algılayamıyo :D

bu yüzden ben sizden biraz daha ufak tutmalıyım öğünlerimi

hedefim cumaya 2 kilo vermek!

evet vericem!!

( kendi kendini gaza getiren tombul modeli :P)

benim gibi kilo veremeyen ya da alan arkadaslara tavsiyem :

kızlar biz biraz daha az yiyelim bence!!

kendi vucudum adına şunu söyleyebilirim en azından, sürekli kilo alıp verdiğim için, sürekli diyet halinde olduğum için vucudum da şaşırdı artık ne zaman normal yiyorum ne zaman az yiyorum algılayamıyo :D

bu yüzden ben sizden biraz daha ufak tutmalıyım öğünlerimi

hedefim cumaya 2 kilo vermek!

evet vericem!!

( kendi kendini gaza getiren tombul modeli :P)

ay çok tatlısın canım benim yaakaydirigubbakcemile3
vericeksin tabi sen de iki kilo haftayaa
korksunlar senden..sırnaşık şey

ya ben merak ediyorum acaba tursu yenilince birsey olur mu????
birde kepekli ekmek mi iyi olur yoksa tam siyah ekmek mi ?
suanda esmer olan ekmek cesidini hullaniyorum ama yarin ekmek alacam karar veremedim yardim ederseniz sevinirim...

gözden kaçırmışız reyyan kusura bakma :)

turşu diyette yenmemeli diye biliyorum... çünkü çok tuzlu ve bekletilmiş asit içerdiğinden vucudunda su tutulmasına sebep olur.

bence kepekli ya da tam siyah ekmek olması diyetinde çok bişeyi değiştirmez sonuçta bie günde maximum 3 dilim yiyoruz zaten, ama sağlık olarak tam kepekli ekmek en iyisidir gibi geliyo, her esmer ekmek aslında tam kepekli çavdarlı olmuyo çogunda kakao var esmer görünsün diye :oklava:

himm anladim ya bizim tursunun cok tuzu yok annem tansiyon hastasi eksi birsy:D ben aslnda hic ekmek yemiyorm ama sabahlari icin bir dilim icin sordum ayy ben cok yapiyorm aklimdan hic cikmiyor 55 kiloya inme halim en son 2006 ta öyleydim sonra oldu olan :)))
bide hayatmda aldigim kilolardan sonra ilk defa bu kadar azimli hissettim kendimi

ay çok tatlısın canım benim yaakaydirigubbakcemile3
vericeksin tabi sen de iki kilo haftayaa
korksunlar senden..sırnaşık şey

saol canım o senin tatlılığın :utangac:

hani şişmanlar sempatik olur derler ya hep ( çok şişman olmasam da ), onun sempatikliği var sanırım :P

hepimiz sempatikiz zaten şu anda, hedeflere ulaşalım da çekici olalım!:lepi:

sempatik --------------> çekici :dance:

çok canın çektiyse sabah öğününde arada 1 tane ye ya aklın kalır sonra niyeti bozarsın yoldan çıkarsın diyet fln gidebilir, ben de öyle oluyo :(

saol canım o senin tatlılığın :utangac:

hani şişmanlar sempatik olur derler ya hep ( çok şişman olmasam da ), onun sempatikliği var sanırım :P

hepimiz sempatikiz zaten şu anda, hedeflere ulaşalım da çekici olalım!:lepi:

sempatik --------------> çekici :dance:

var hakkaten o sempatiklikşakkıdı

talin -------------70--68---------60 olacak (yuvarlak hesap yapıyorum kiloları.bir dahakine daha çok vermiş oluruz:)))

tosun--------------64------------56 olacak

creative----------65------------55 olacak

reyyan06--------78------------55 olacak

aesr10------------62-----------50 olacak

clementine------58-----------53 olacak

myocean---------59-----------53 olacak

doratty------------75-----------63 olacak

megilara----------69-----------60 olacak

saytros-----------62-----------55 olacak

confused---------56-----------50 olacak

beyhan------------75-----------60 olacak

yaseminsude---76-----------65 olacak

blackkk_pearl--69-----------60 olacak

etuuba------------78-----------55 olacak

mektupp---------77-----------65 olacak

zambak3---------75-----------65 olacak

ader----------------85-----------65 olacak

şehla--------------85-----------65 olacak

taydin------------79-----------70 olacak

bubu09----------66-----------60 olacak

Aşkolsun yaa beni neden yazmadınız:çok üzgünüm:

gözden kaçırmışız reyyan kusura bakma :)

turşu diyette yenmemeli diye biliyorum... çünkü çok tuzlu ve bekletilmiş asit içerdiğinden vucudunda su tutulmasına sebep olur.

bence kepekli ya da tam siyah ekmek olması diyetinde çok bişeyi değiştirmez sonuçta bie günde maximum 3 dilim yiyoruz zaten, ama sağlık olarak tam kepekli ekmek en iyisidir gibi geliyo, her esmer ekmek aslında tam kepekli çavdarlı olmuyo çogunda kakao var esmer görünsün diye :oklava:

Arkadaşlar tüm Dr. larımın dediğine göre kepekli ekmek kansızlığa yol açıyor dikkat edin yiyecekseniz çavdar ya da tam tahıllı ekmekler var onlardan yiyin tabii yine dilin sayısına dikkat çünkü beyaz ekmekten tek farkı kan şekerini ayarlı tutması yoksa kilo bakımından aynılar..

Back
X