Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 tl ben mi hiç harcamıyorum acaba ? o da kuaför parası ayda 2 kere :)
tamam da neye harcıyorsunuz ki o kadar çok onu anlamadım?acaba değil öyle bence :)
tamam da neye harcıyorsunuz ki o kadar çok onu anlamadım?
abur cuburları ya da yemeği saymayın abur cubur kişisel ihtiyaç değil bence mutfak masrafı içinde :) sadece kendınıze yaptığınız harcamaları katın :)ayda 100tl kuaföre gidiyor zaten, onun dışında abur cubur ve hafta sonu dışarı çıktım derken gidiyor nereye nasıl gittiğini harcayanlarında bildiğini sanmıyorum :) ama bu ay 50 kuruşluk da olsa ne alırsam yazıcam :)
abur cuburları ya da yemeği saymayın abur cubur kişisel ihtiyaç değil bence mutfak masrafı içinde :) sadece kendınıze yaptığınız harcamaları katın :)
Hic harcamiyor gibisin30 tl ben mi hiç harcamıyorum acaba ? o da kuaför parası ayda 2 kere :)
onlar kişisel ihtiyaç değil ki arkadaşa hediye almak falan tabikide alıyorum :)Hic harcamiyor gibisincalismiyor musun? Yol, yemek vs? Ya da hic kimseye hediye almiyor musun? Kendi ozel ihtiyacin olmuyor mu? Hic arkadaslarinla bulusup sinema, tiyatro veya baskaca bir etkinligin yok mu?
Ha o zaman oldu. Ben harcamalarima hepsini dahil ediyorum.onlar kişisel ihtiyaç değil ki arkadaşa hediye almak falan tabikide alıyorum :)
memurum ben çalışıyorum ama genel olarak harcamıyorum yol giderim benzin parasını saymıyorum eşim hallediyor.öğlen yemeklerı de yemekhaneden yıyoruz :) yanı ben onları saymıyorum niyeyse kişisel harcama olarak görmüyorum niyeyse :)
onlar kişisel ihtiyaç değil ki arkadaşa hediye almak falan tabikide alıyorum :)
memurum ben çalışıyorum ama genel olarak harcamıyorum yol giderim benzin parasını saymıyorum eşim hallediyor.öğlen yemeklerı de yemekhaneden yıyoruz :) yanı ben onları saymıyorum niyeyse kişisel harcama olarak görmüyorum niyeyse :)
biraz daha detaya inersek hepimizden daha fazla masrafın çıkacak gibi :)
ama onlar kişisel harcama değil ki sanki.kişisel deyınce kendıne aldığın kıyafet sigara ne bilim kuaför cilt bakımı falan filan sankim :)biraz daha detaya inersek hepimizden daha fazla masrafın çıkacak gibi :)
ama onlar kişisel harcama değil ki sanki.kişisel deyınce kendıne aldığın kıyafet sigara ne bilim kuaför cilt bakımı falan filan sankim :)