'Aydi tatile bea'

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
29868719.jpg

17 milyon öğrenci karne aldı

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 17 milyon 559 bin 989 öğrenci karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girdi.
Kırklareli'nde de okullarda karne heyecanı yaşandı. Bir kız öğrencinin tahtaya 'Aydi tatile bea' yazması gülümsetti.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29263925.asp

tüm öğrenci öğretmen velilere iyi tatiller, valla bizim geçirdiğimiz en güzel okul yılıydı mutluyum o yüzden : )

Tüm öğretim camiasına mutlu ve yarınından umutlu bir yaz tatili geçirmelerini temenni ederim.
Bu arada kendime ve öğrencilerimede tabi :)

Tüm çocuklarımızı sene boyu gösterdikleri performanstan dolayı kutlarım, öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ederim, eğitim camiası, öğrencisiyle, öğretmenleriyle güzel bir tatili hak etti.

Aydi Tatile Bea:KK70:
Şey, kem ,kümm Munemmm ben çıktım mapustan.. :KK71::KK71::KK71:banımı yer susar ..çıkıncıda göbek atarım ayoll.. ..yaşasın tatill akşama oğlumunda karnesine bakicimm.. kreşe giden oğlumunnn.. :KK49::KK49::KK49:

mağdurum da mağdurum :KK45:
Kadesaa senin 3 çocuğunmu varr.. enemmm mevla yardımcın olsun senin için mesailer başlar be yavru..oy oy benim bir tane bazen ne zorlanıyorumm . annem duysa şu lafımı sizde kadınmısınız derdi vallaa.. rabbim tüm çocuklara sağlık,sıhhat huzur ,, versin inşallahh..

X