Aydii'nin evi

Canım benim çok güzel bi evin var çok ferah mutlulukla oturunopuyorumnanaktan

çokk sade çok güzel ferah bir evmiş..güle güle oturun;huzurla...Allahta tüm evi olmayanlara nasip etsin inşallah böyle bir ev:))

Fistik gibi evin var canim, Allah huzur içinde oturmayi nasip etsin insallah. Daire sifir galiba, çok hosuma gitti

gerçekten evin çok güzelmiş güle güle otur ve çok temiz pırıl pırıl ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN

evin çok güzel güle güle saglıkla otur inşalllah.. :) bu arada mutfak fayansların müthişşş inşallah ileride bende evlendigimde böyle bir evim olur allah nasip eder inşallah : )

güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum kızlar... umarım en kısa zamanda allah herkese kısmet eder...

evin çok güzel
rabbim banada böyle güzel bir ve yuva nasip etsin inş.
mutluluklar :)
bir yastıkta kocayın inş.
gözü olanın gözü çıksın
:):):)

şık ötesi.. harika bir eviniz var herşey uyumlu ve güzel gösterişli.. iyi günlerde huzurla oturun.

kızlar güzel yorumlarınızı duyunca çok memnun oluyorum,
çünkü bi evi 40 gün içerisinde herşeyiyle düşünüp, bu hale getirmek çok çok zordu...kel alaka bişey de çıkabilirdi ortaya...
ama sonuç birileri tarafından beğenildikçe insanın gururu okşanıyor...(Çünkü herşeyin seçimi ve tasarımı sadece bana ait).....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…