Aydii'nin evi

evin çok şirin canım Allah huzur mutluluk sağlıkla oturmanızı nasip eylesin

banada senin gibi sonunda bende sizinle paylaşıyorum demek nasip olur inşallah canım.. kaydirigubbakcemile3 evin gercekten çok şık.mutfagın çok hoşuma gitti benim için guzel bi fikir oluşturdu :jeyyar:

haRİKA BİR EVİN VAR ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAYI NASİP ETSİN MUTFAĞIN DA ÇOK GÜZEL

evin çok hoş.. mobilyaların özellikle mutfaktaki fayansların herşeyin çok güzel iyi günlerde sağlıkla oturun

eviniz çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin özellikle mutfağınıza bayıldım

evin harika....allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin....sadece tuvaletteki aynayı nerden aldığını ve banyo paspasının markasını öğrenmek istiyorum sakıncası yoksa....

evin harika....allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin....sadece tuvaletteki aynayı nerden aldığını ve banyo paspasının markasını öğrenmek istiyorum sakıncası yoksa....

teşekkürler..
aynayı sticker satışı yapan bir siteden,paspası da linensten aldımm canımmm...

Bu kadar mı kusursuz olur, herşey tek kelimeyle mükemmel. ınce detaylar, inanılmaz özen, ahenkli uyum. PERFECT!!!

bayıldım çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin :)

vallahi yorum beklemen saçma.. anca kıskananlar beğenmedim der.
ben pek beğendim,hemi de pek çok! hem evini, hem eşyalarını, hemde düzenini.. güle güle otur cnm.. :)

harika gerçekten böle evlerde oturanları görünce seviniyorum dört senem fare yuvası gibi bi evde geçti bende ferah bi eve yeni çıktım inan süper ferah rahat tertemiz allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım

canım evin gerçekten çok hoş herşey birbiriyle uyumlu göz yormuyor ve iç açıcı allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hep ve olmayanlarada nasip etsin inşallah

çoooooooooooook güzel bi evin var canım maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin....................

canım evin çok güzel. yanlız birşey sormak istiyorum mutfakta siyah tezgah kullanılışlı oluyor mu? ben de siyah düşünüyorum da.

canım maşallah çok güzel allah mutluluk versin, bir sorum olacaktı inox mikrodalga alacağım bende birde fritöz seninkiler çok hoşuma gitti markalarını yazabilirsen sevinir. tşkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…