aydına tayin istemek istiyorum...

zeynep20142014

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
46
27
13
45
sizce iyi muhitleri,iyi okulları.iyi kreşleri (6 ve 2 yaşında 2 kızım var),denizkenarı muhitleri nereler, var mı?......ev satın almak istiyorum,nerden alabilirim önerileriniz var mı? lütfen aydınlı arkadaşlardan yorumlarınızı rica edeceğim...sevgiler.

Merhaba zeynep,
Ben yardimci olmaya calisayim sana. Aydin merkezin denize kiyisi yok oncelikle. Deniz kiyisi istiyorsan kusadasi veya didimi tercih etmen gerekiyor. Bunun disinda aydin egitim seviyesi ve kalitesi cok yuksek bir sehir. Iyi Okul bulmakta sıkıntı cekmezsin. Ozel okullarin daha iyi olduguna inaniyorum ben. Ted koleji basak koleji, bahcesehir koleji son derece basarili. Devlet okullari da keza oyle. Ev konusuna gelirsek, Atatürk bulvari cevresi ve malazgirt meydani cevresi yasamak icin cok guzl yerler. oncelikle Oralari dusunebilirsin. Umarim yardimci olabilmisimdir.
sizce iyi muhitleri,iyi okulları.iyi kreşleri (6 ve 2 yaşında 2 kızım var),denizkenarı muhitleri nereler, var mı?......ev satın almak istiyorum,nerden alabilirim önerileriniz var mı? lütfen aydınlı arkadaşlardan yorumlarınızı rica edeceğim...sevgiler.

kuşadası ve didim deniz kenarıdır fakat eğitim yönünden iyi olduklarını maalesef söyleyemem. söke diye bir ilçesi var hem eğitim yönünden iyidir hem de kuşadası 20 km uzaklıkta didim yanlış bilmiyorsam 50 km. orada büyüdüm okudum insanları da çok iyidir. küçük bi yer ama güzel :)

Bende 16yasima kadar olan süreci aydinda geçirdim. Gercekten havasi suyu bile insana bambaska geliyo. Ilk oncelikle fazla büyük bi sehir olmadigi icin ulasim acisindan kolaylik saglar sana. Ve yiyecek bakimindanda. Aydinda cok buyuk ekonomik sıkıntı cekebilcegini dusunmuyorum. Ama denize yakin olmak istiyosan arkadaslarinda dedigi gibi kusadasi yada didimi tercih etmelisin. Belli bir sure lise hayatim orda gecti kardesimin ilkokul hayatida. Egitim kalitesi gercekten iyi. Hakkinda hayirlisi olsun sekerim :D

aydının deniz olan ilçeleri didim kuşadası başka yok. ama çocuklar için hem kaliteli zaman hem eğitim diyosanız nazilli ve merkezi tercih edebilirsiniz.

aman allahım çok tatlısınız cevaplar için çok teşekkür ediyorum.aydın ili ve yakınlarına 2 yıldır tatile gidiyorum ve cok begeniyorum.izmir çeşme ılıca aydın söke didim kuşadası bayagı öğrendim buraları.ancak birkaç hafta da ancak kıyıları gezebildik...benim merak ettiğim kuşadası aydının ilçesi ve aydın merkez gibi başarıda ön sıralarda mı? bunu merak ediyorum? yine çok çok teşekkür ederim..sabah yazıp gece cevap okuyacağımı sanma<zdım mutlu oldum:)

aman allahım çok tatlısınız cevaplar için çok teşekkür ediyorum.aydın ili ve yakınlarına 2 yıldır tatile gidiyorum ve cok begeniyorum.izmir çeşme ılıca aydın söke didim kuşadası bayagı öğrendim buraları.ancak birkaç hafta da ancak kıyıları gezebildik...benim merak ettiğim kuşadası aydının ilçesi ve aydın merkez gibi başarıda ön sıralarda mı? bunu merak ediyorum? yine çok çok teşekkür ederim..sabah yazıp gece cevap okuyacağımı sanma<zdım mutlu oldum:)

kuşadasının eğitim yönünden zayıf olduğunu söyleyebilirim. aydınla kıyaslanamaz bile :/ eğitim için en iyi aydın nazilli ve sökedir

Kuşadasında büyümüş biri olarak gerçekten memleketimi çok sevdiğimi söyleyebilirim.Eğitim olarak başarılı ilkokullar ve liseler var. Bu birazda sizin araştırma ve seçimlerinize kalmış.Yaşam kolay ve ucuz.Şuanda ankarada yaşıyorum. İnanın kuşadası hep aklımda.

Back
X