• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydınlandım..

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Büyüdüm belki de ya da olgunlaştım mı bilmiyorum.kısa sürede çok şey yaşadım belki yaşayavağım daha beterini..bitmiş değil henüz..
Şunu öğrendim ki para,güzellik gibi şeyler olmayınca yakınıyoruz ya gerçekten boş..hatta bunların olması beladan başka bişey getirmiyor.çok göze batmadan yaşamak lazım..bu dünyada çok kötü insanlar var..çok merhametsiz..iyi olmalı,olmayana dertlenmemeli ve yoksa kıymet bilmeli.bazen olmayanlar şansımız..demem o ki kıymetini bilin ve olanla da övünmeyin..aksine olan şeyler bela getiriyor.güzel yaşamalı yapılabildiği kadar iyilik yapılmalı.iyiliğin açamadığı kapı yok..bigün mutlaka bi yerde yaptığımız iyilik tutar elimizden..
Öyle yazasım geldi okuyunca dertlerimizi..

Tabi ki aslında çok basit şeyleri dert edip harap ediyoruz kendimizi.
Dünyada neler yaşanıyor ,ben birkaç saat öncesine kadar büte kaldığım dersi kafama takıyordum şimdi öğrendim ki bizim arka mahalledeki bir abi bugün ölmüş trafik kazasında.
Başkasının acılarından şükür çıkarmamak gerek ama neler yaşanıyor biz bunları dert ediyoruz.
Bence de güzellik ,para vs. bir şey değil önemli olan mutlu olmak ve öyle yaşayabilmek.

Ne yazık ki güzellik,para,şöhret insanlığı ele geçirmis durumda..Dıs görünüse göre yargılamalar..Düsüncelere,farklılıklara saygı duymamakla meşur bi toplum..Sonumuz berbat:KK51:

Evet çok doğru her şey boş , yaşadıkça daha neler göreceğiz kim bilir ...

Yaşanmışlıklar insanları olgunlaştırıyor , hayata bakış açımızı değiştiriyor. Her ne yaşadıysanız size kötü de olsa tecrübe kazanmıştır .

İnşallah her şey yoluna girer , biliyorsunuz insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz , zira bu durumda güzellikleri olumlu olan her şeyi görüp mutlu oluyoruz...

Bir an acaba bu konuyu ben açtım da unuttum mu dedim kendi kendime. Benim 10 yıldır cezasını çektiğim hatalarım var, hala da bitmedi. Daha da bitmeyecek sanki... Yaşadıklarımı yasamış gibi yazmışsın...

Guzellik basa bela ...
Cok para haramsiz olmaz denir , Rahman hesabini veremeyecegimuz maldan muhafaza etsin ...

Yapılan iyilik de elbet mükafatını alırım düşüncesiyle yapılmamalı . . .
Elbette..demek istediğim hiçbi şey karşılıksız kalmıyor.bunları anlamam acı oldu benim umarım daha beter olmaz.dertlendiğim şeyler çok basitmiş onu anladım.bu dünya gerçektem kötü bi yermiş..

Büyüdüm belki de ya da olgunlaştım mı bilmiyorum.kısa sürede çok şey yaşadım belki yaşayavağım daha beterini..bitmiş değil henüz..
Şunu öğrendim ki para,güzellik gibi şeyler olmayınca yakınıyoruz ya gerçekten boş..hatta bunların olması beladan başka bişey getirmiyor.çok göze batmadan yaşamak lazım..bu dünyada çok kötü insanlar var..çok merhametsiz..iyi olmalı,olmayana dertlenmemeli ve yoksa kıymet bilmeli.bazen olmayanlar şansımız..demem o ki kıymetini bilin ve olanla da övünmeyin..aksine olan şeyler bela getiriyor.güzel yaşamalı yapılabildiği kadar iyilik yapılmalı.iyiliğin açamadığı kapı yok..bigün mutlaka bi yerde yaptığımız iyilik tutar elimizden..
Öyle yazasım geldi okuyunca dertlerimizi..
valla bende öyle yasım 29 ilk defa bu sene bu kadar farklı bakıyorum dünyada kendime zaten deger veriyodum ama artık dahada fazla önem veriyorum mesela kimse icin üzülmüyorum benden 1 tane dah yok
annemi daha cok seviyorum ve anlıyorum neden cennet annelerin ayaklarının altında

ve es

her zaman kadın ın elinde olmalı herkez bunu anladım basına ne gelirse gelsin her zaman bi b planın olmalı ne koca icin neden akraba arkadas icin üzülmemelisin basına ne gelirse cünkü onlar beni kaybeder kısa vadede cok umurlanmaz belki ama uzun vadee benim gibi sıkı bi dost iyi bi arkadas güvenlilir sadık ve cokkk asık bi esi kaybeder bana yanlız yapan ....

yanl
valla bende öyle yasım 29 ilk defa bu sene bu kadar farklı bakıyorum dünyada kendime zaten deger veriyodum ama artık dahada fazla önem veriyorum mesela kimse icin üzülmüyorum benden 1 tane dah yok
annemi daha cok seviyorum ve anlıyorum neden cennet annelerin ayaklarının altında

ve es

her zaman kadın ın elinde olmalı herkez bunu anladım basına ne gelirse gelsin her zaman bi b planın olmalı ne koca icin neden akraba arkadas icin üzülmemelisin basına ne gelirse cünkü onlar beni kaybeder kısa vadede cok umurlanmaz belki ama uzun vadee benim gibi sıkı bi dost iyi bi arkadas güvenlilir sadık ve cokkk asık bi esi kaybeder bana yanlız yapan ....
yanlış yapan demek istedim :)))

Bu dünyadaki asli gorevlerim :
Allah a şükür ve ibadet
Ana babaya iyilik
Es dost akrabayla iyi gecinme
Zorda kalana yardım etme.

Bunlari uygulayali hayatım değişti.

Her şey boş. Para mal mülk , güzellik...
Ve paylaşmak o kadar güzelmiş ki...

Back
X