Aydınlanmak... Bilinç altı...

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
33
34
Merhabalar
Astroloji, sayılar, bilinç altı, numeroloji... Bu aralar işsizlikten biraz fazla taktım sanırım. Dün de rabiaalganın şarkı sözleri paylaşımları dikkatımı çekti herkes ben şu şarkıya çok takmıştım başıma böyle bişey geldi falan yazmış.

Var mı böyle farkındalık oluşturan durumlarınız.

Eklentiler

• Screenshot_20210919_141451_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210919_141451_com.instagram.android.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20210919_141409_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210919_141409_com.instagram.android.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20210919_141405_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20210919_141405_com.instagram.android.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 59
Gerçekten böyle şeylerin insanlık adına çok tehlikeli ve zararlı olduğunu düşünüyorum. 10 kişiden 7 sinde panik atak, kaygı bozukluğu anksiyete var bunun temel sebebi korku ve kaygıları bu sekilde surekli besleyen , baska kapılar açan ve takıntı haline getiren durumlar. Cocuklukta yaşanan travmalar korkular artik cok daha kolay tetiklenip yasam kalitemizi düşürüyor.

İnanıyoruz. O sayıya takılıyoruz , bu şarkıya aman bilinçaltim çeker soyle olur şunu konuşmayayım düşünmeyeyim.
Beynimizin içine bile mudahele ediyorlar farkında değiliz insanlar sarki dinlerken bile 3 defa düşünür takıntısı olan okb si olan bu durumu belki daha agir yasar .

Astrolojiyi severdim ilgilenirdim ama bunu fal haline getirip öngörü adi altında para tuzağına ćeviren şarlatanlari gördükçe midem bulandı.
Numeroloji vs de olabilir bilemiyorum ama bildiğim tek bir sey varsa Allahin dilemedigi hic bir sey olamaz .
3-5 tane şarkı dinledim diye o şarkıda ki felaketleri yasayacagim bilmem ne sayıları bana uğursuzluk getirecek hayatim dağılacak bunların hiç biri akla uygun değil.
Buna yaradan izin verir mi ?
Ozaman şarkıcıların hayatı alt ust oldu 😂

Merhabalar
Astroloji, sayılar, bilinç altı, numeroloji... Bu aralar işsizlikten biraz fazla taktım sanırım. Dün de rabiaalganın şarkı sözleri paylaşımları dikkatımı çekti herkes ben şu şarkıya çok takmıştım başıma böyle bişey geldi falan yazmış.

Var mı böyle farkındalık oluşturan durumlarınız.
İlk defa duyuyorum böyle birşey😳 Haluk Levet-Zifiri'nin sözlerine baktım hemen:KK70:

Ozaman şarkıcıların hayatı alt ust oldu 😂
İsmail YK için o bela anan şarkıdan sonra felç oldu demişlerdi aklıma o geldi😳 Gerçi belayı anmak her türlüsü kötüdür diye biliyorum..Allah korusun :KK35:

Ya demet akalın da evli mutlu cocuklu dan sonra mutlu oldu.
Ebru Gündeş Allah özelini güzelini yazsın alnıma dedikten sonra evlendi
Çok var ama ınanmalı mıyım bilemedim

Yani öyle farkındalık olusturan durumlarim olmadi.
Beni genelde Hak Teala, diledigimi verecegi zaman duruma uygun konuşturur (soyledigim seyin sonra gercek olmasi).

Paraaa bizdeee şöhret bizde sizde ne vaaar? Söyle söyle… şarkısını söyledim az once.
Zengin oldum:KK76:
Ayrıca sizde ne vaaar? Dediğim için yandınız siz:KK8:

Ya demet akalın da evli mutlu cocuklu dan sonra mutlu oldu.
Ebru Gündeş Allah özelini güzelini yazsın alnıma dedikten sonra evlendi
Çok var ama ınanmalı mıyım bilemedim
Ebru Gündeşin o albümünü ve özellikle bu sarkiyi deli gibi dinler söylerdim, hoslandigim adam başkasıyla nişanlıymış bilmeeyordum bile :skandal: Ama adam ne dese begenirsin, sizinle de bi görüşelim 🤪😦 dedim de get ne ayaksın!

Bir ara ben de takip ediyordum bu kadını sonra çıktım takipten fazla uydurmasyon geliyor artık (ya da hep öyleydi bilemiyorum)
Ben hep aşk şarkıları dinliyorum ama hiç öyle fırtınalı anlamlı şeyler yaşamadım. Hatta keşke aşk acısı çekseydim bazı şarkılar daha bir anlam kazanırdı gözümde :ıslık:

Back
X