• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aydinlatin beni lütfen dogru mu değil mi HİÇ bilgim yok

beautiful11

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
65
0
16
Denizli
Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler

Arkadaşım bu ne saçma şey, böyle boşanma sebebi olur mu? Hakim bunu dikkate bile almaz, evliliğin temeli güven üzerinedir, kan üzerine değil!

Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler

sen ciddimisin bu soruyu sorarken:53::53::53: nasıl ispatlanamaz ya bir jinekolaga gitsen eşinle herşey çözüme kavuşur zaten:53::53:

2 damla kan gelmiş daha ne istiyorsunuz? Daha evliliğe alışmadan boşanma peşine düşmüşsünüz. Size güvenmeyen insanlarla evlenerek neden hayatınızı zindan ediyorsunuz? Eşiniz hayvan gibi saldırıp zedeleme yapmadıysa zaten normali bu. İnternette sosyal paylaşım sitelerinde vakit öldüreceğinize azıcık araştırma yapın.:50:

:50::50::50: üzüldüm sizin adınıza:50::50::50: evlenmişsiniz.. hayat eşinizi seçmişsiniz ama güven sorununu aşmamışsınız..
içimden geçen ne biliyormusun. boşanman daha hayırlı olur.. çünkü, böyle şeyleri hissetiğin, sana bu soruyu sordurtan bir ailede mutlu olamazsın:50:

kan gelip gelmemesi boşanma sebebi değildir. hakim kapıyı gösterir size. direkt hemde..
bu kadar yoğun işleri varken böyle şeylerlemi uğraşacak yargı.

evliliği ne olarak görüyorsunuz anlayamıyorum?
neymiş oyuna getirmek falan?
güvenmediğiniz, şüphe duyduğunuz insanla evlenmeyin.

hakim buna mı inanacak?
o zaman sen de eşim iktidarsızdı dersin.
hakim buna da aynı oranda inanır :)

çok saçma bir bahane olur.
böyle bir yükün altına hakim girmez.
sağlık kontrolü için hastaneye sevk eder.

zaten böyle bir sebepten seni boşamak isteyen adamı önce sen boşa.

inanamıyorum.2 damla gelmişse nolacak mahkemeye mi gidecek eşiniz koşa koşa ne bekliyomuş kova kova mı akacaktı.bunu knşması bile ne kadar aşağılayıcı cinsten.

oldu olacak boşanma sebebi için birde ölçü koysunlar. 4 cc kan gibi.bu ölçüden azı boşanma sebebidir diye.
hatta her evlenen bir tartı alsın o gece ölçsün gramajını.:27:
yapmayın Allahaşkına. evlilik kan değildir.
vampirmiyiz biz.

"2 damla geldi oyuna geldim" diye düşünür mü demişsiniz de kaç damla gelince oyuna gelmemiş oluyor :51: tamamen bilimsel merakımdan kaynaklanan bir soru bu.. yani eğer evliliğiniz kan üstüne kuruluyorsa, alın kızılaydan bir ünite kan içi rahat etsin abinin :ssz:

"2 damla geldi oyuna geldim" diye düşünür mü demişsiniz de kaç damla gelince oyuna gelmemiş oluyor :51: tamamen bilimsel merakımdan kaynaklanan bir soru bu.. yani eğer evliliğiniz kan üstüne kuruluyorsa, alın kızılaydan bir ünite kan içi rahat etsin abinin :ssz:

Tavuk kesmiş kadar olmalı sanırım. Tüm çarşaf kana bulanmalı...
İnna sabirin...:6:
Konu sahibi lütfen 21. yy da hala bu sözleri bu inanışı nasıl taşırsınız aklım hayalim almıyor...:31:

Eğer kadın vajinusmussa ve karşılıklı olarak anlaşıp ayrılma kararı alırlarsa hakim boşuyor diye duymuştum ama,
Zar esnekse, kan gelmezse hakim direkt boşar diye birşey duymadım.. Zaten eşinle bunları konuşuyorsanız boşasın gitsin bence de..
Ayrıca herkeste çarşaf dolusu kan gelmek zorunda değil ki.. Benim akıntının içinde çok hafif gelmişti... Kendimden de gayet eminim çok şükür eşim de emin olduğu için hiç böyle şeyleri araştırma gereği duymadık..

Doktorlar zarın esnek olup olmadığını,
Zarar görmüşse nasıl zarar gördüğünü,
Cinsel ilişkiye girilmiş mi girilmemiş mi,
Zar var mı yok mu her şeyi anlayabiliyorlar.
Bunlardan başka kanıt olabilir mi?

Doktorlar zarın esnek olup olmadığını,
Zarar görmüşse nasıl zarar gördüğünü,
Cinsel ilişkiye girilmiş mi girilmemiş mi,
Zar var mı yok mu her şeyi anlayabiliyorlar.
Bunlardan başka kanıt olabilir mi?

Zar var mı yok mu bilinebilir elbette ama, zar ne şekilde zarar görmüş bilinemez diye biliyorum..

kocanın iftira atmasından korkuyorsan,alırsın kocanı bir doktora götürürsün,kocanın yanında muayene olursun,doktor zar esnek mi,daha önce ilişkiye girmiş mi girmemiş mi hepsini açıklar.böylece kocanın şüphesi kalmaz.:34:

evet boşayabilir. eğer eş bu nedenle dava açacak kadar yüzsüzse, hakim kadını seve seve boşayabilir :ssz:

dipnot: eşin kendisi sütten çıkma akkaşık mıymış? :26:

Back
X