• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aydinlatin beni lütfen dogru mu değil mi HİÇ bilgim yok

Merhabalar Bİr şey duymustum esimden zar esnek olup kan gelmes se ve eşte inanmazsa direk hakim bosuyor mus kanitliyamiyormussun ne derece doğru bir de asıl soruM kanama 2 damla oldu diye esim bunu ilerdehakime az kan geldi oyuna geldim DİYE bana iftra atabilr mi nasıl kanitlarim öyle Bİ şey olursa hakim direk bosar mi ona inanip?lütfen akil verin bilenler

yahu okuyunca önce bi güldümm :))) öyle bişey olablr mi çocuk musun sen inanıyorsun bunlara??

hahahahhhaha ...Allah seni bildigin gibi yapsin ...Evli olup olmadigini anlamadim ama...eger evliysen bu adamla kutlamak lazim seni..nasil tahamül ediyorsun?eger evlenme asamasindaysan,nasil hala onunla hayaller kurabiliyorsun?..Eger ortada ne sevgili ne evlilik yoksa ve kafani simdiden böyle seylere yoruyorsan..Allah yardimcin olsun :34:

Evlendıgımde boyle bır dava acılsa hemen hakımden bılır kısı tayın etmesını söyler yuce mahkeme huzurunda kocamın gozlerıne bakılarak benı muayene edın dıye talepte bulunurdum tobe... Tobe...

Back
X