- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
OlabilirDemiii Yanii...
Çokkkk güzel ve alımlı olduğu için herkes ama herkes kadın erkek çoluk çocuk yaşlı genç bakıyor olamaz mı?
zekice cevaplar bekliyorum.ya da yol gosterecek cevaplar.saçma esprilerinizi eşinize saklayın
Olabilir)) bir bakar iki bakar çok çok çok güzel bir kıza bile bön bön bakan olmaz özellikle kızlar !çok sesli konuşma vardır,yuksek ses gülme değişik hareketler,ya da ortamına uymayan giyim tarzı. Onun dışında surekli göz hapsinde kalmak için başka bir neden bulamıyorum:)
Bende bakarım hatta böyle bebek yüzlü hatunları gorunce gözlerinin içine bakıp hafif tebessüm ederim ama onunda bi dozu var bacım dimi :) eski konularına baktm da konu sahibinin sanırım sorunları var. Eski eşiyle alakalı dipte yatan problemler seziyorum .Zaten özellikle kadınlar bakıyor güzel kadına. Hihhdiye diye bakıyorlar hemde. :)
Hatun bizi sallamıyorYalnız konu sahibinin sabrını tebrik ediyorum , 16 sayfa boyunca baya kafaya alınmış , hiç kizmamis :)
Bazılarına A" dersen , z 'ye kadar sana sayıyor. :)
Hatun bizi sallamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?