- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
Olmuyor böyle dedi ve gitti... özledik ama ya nerde acabaaa evet evet hatırladım..
küstü gitti dimi o ?
gelse keşke iyi oluyordu
Yaa ben demistim. Sana bise diyim mi aslinda bende cok guzelim hee. Ama sen foto koymazsan inanmam.
konuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgileniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isik yakmiyorum.
nasil anlarim ne niyetle baktigini
nick bile manidar oysa ki..Bknz: olağanüstühalBiz kk olarak ne kadaaaannnnn fenayız...Sen daha başlıktan uyarıyı ver. Önceki konuları ben açtım çünkü...
Sonra suçlu biz vay arkadaş ne güzel dünya...
Esprili bir dille yorum yapmayı sevende var. Uzun yazmayı da kısa yazmayı da ille neden cıvkını biz çıkarıyor oluyoruz.
Çok da olağan üstü bi hal yok aslında
Evet kzuum bende ona istinaden yazdımnick bile manidar oysa ki..Bknz: olağanüstühal
bir güzellik duası vereydin iyiydi..hayrınaEvet kzuum bende ona istinaden yazdım
Sizi çirkin şeyler
Eki Görüntüle 1839008 Bu kadar guzel olsan sevgilin kocan olurdu. Adamlar da bakmaz direk cikma teklif ederlerdi.
Amannn dadlum kelin ilacı olsa kendi başınabir güzellik duası vereydin iyiydi..hayrına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?