- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Ayyy hatırladımmmKoyamam ki buraya
Güzellikten bakıyorlar diyorsun ee niye güzellik duası istedin geçenlerde bir konunda?kendinle çelişiyorsun şu anda))beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
geldi yine........ olan dimi:)Koyamam ki buraya
Bilmeyen yoktur heralde onu yaw.geldi yine........ olan dimi:)
paspasını alacağım onun :))Bilmeyen yoktur heralde onu yaw.
Hahaha oda güzel. Arkadaşı terslemis. Biz sana bakıp bakmadiklarini sorduk mu?ilahi günden güne enteresan kişilikler görüyoruz bu sitede:)egom patlamadi sana bakip bakmadiklarini da sormadim.herkes gibi mi bskiyordur ki ben mi anlam yukluyorumdur ki
Usagicim o şarkıyı çok severim.lütfen burada ziyan zebil etmeyelim yaniBastan yarat ellerimi
Bastan yarat gozleriimi
Bastan yaz Su kaderimi
Tanrim beni bastan yarat
Bu sarki sozunun yazariyla ayni kafadaydiniz galiba
Ayh rica ediyorum esimize saklayacagimiz seyler baska degil miydi?zekice cevaplar bekliyorum.ya da yol gosterecek cevaplar.saçma esprilerinizi eşinize saklayın
Aa sebebini açıkladınız mı?beni buna siz mecbur ettiniz:))
evet cok guzwlim.yolda yurusem bakarlar.insanlar da bakiyorlar.oyle dik degil tabiki.ama kadini erkegi bakar.ve o cocuk da sadece guzelligime mi bakiyordur yoksa hoslanti mi vardir diye size sormak gibi bi hata ettim.affedin kizlar.
hih ekürimde gelmişSizin konulariniz beni cekiyor. Cok cekici bir bagyansiniz. O yuzden bakiyorlardir zaten. Benim ekran karsisinda bile icim kiprasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?