- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Isigi Kadina mi yakmiyon erkeeee mi orayi anlamadimkonuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgileniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isik yakmiyorum.
nasil anlarim ne niyetle baktigini
egom patlamadi sana bakip bakmadiklarini da sormadim.herkes gibi mi bskiyordur ki ben mi anlam yukluyorumdur kiBanada çok bakarlar ama bende öyle ego patlaması yapmadı hiç.
Takılmayın normal bi durum
Sana baktiklarinda aynaya bak belki icecek biyik yapmistir.
Aklima cevap gelmedi yani ne bileyim
bu akşam tam formundasınız,bombalar üstüste patlıyor.
Himm canım ayran istedi senin yüzünden missburccumSana baktiklarinda aynaya bak belki icecek biyik yapmistir.
Sana baktiklarinda aynaya bak belki icecek biyik yapmistir.
Ayran kalmamis ama yogurdu yerken biyik gibi bulastirabilirimHimm canım ayran istedi senin yüzünden missburccum
konuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgileniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isik yakmiyorum.
nasil anlarim ne niyetle baktigini
Ooo, hanimefendi cevaplari da begenmedi sacma esprilerimizi esimize saklayalimmis. Biz esimize boyle sacma sorular sormayinca sacma espri de yapamiyoruz buraya sakliyoruz hakkimizi.
Çocukken çok yapardikAyran kalmamis ama yogurdu yerken biyik gibi bulastirabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?