Ayhan Ercan'ın 9lu Çayını Kullanan Var Mı?

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
arkadaşlar internette bu reklama çok rastlıyorum. kullanıcı yorumları da gayet olumlu.o yüzden bir paket alıp kullanmayı düşünüyorum. aranızda bu çayı alan var mı? düşünceleriniz neler ?

arkadaşlar internette bu reklama çok rastlıyorum. kullanıcı yorumları da gayet olumlu.o yüzden bir paket alıp kullanmayı düşünüyorum. aranızda bu çayı alan var mı? düşünceleriniz neler ?

bence alma aktardan alıncada aynı oluyo emın ol ben aldım işe yaradmı dersen bıldgn btkı cayı dyetsız hıc bı işe yaramaz bnde d ile baslayan frmanın urununu aldm olumlu yrumlar var lakın bnce aktardan aldgndan farksız o 9 tane cayı aktardanda alıp karstrtabılırsın gercı sen blırsın cnm

bende bu çayı merak ediyorum bi sürü marka var dailyform bi tanesi ondan alıp almama konusunda kararsızım içeriğinde kimyasal olmadığından emin olmak istiyorum:50:

Bugün aldım ve içtim umarım sonuç alabilirim.ayhan bey e ait olan aktardan aldım ben saf ot karışımından yani.nette toz olarak satılanları önermiyor ve hepsiyle de mahkemelikmiş bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Bugün aldım ve içtim umarım sonuç alabilirim.ayhan bey e ait olan aktardan aldım ben saf ot karışımından yani.nette toz olarak satılanları önermiyor ve hepsiyle de mahkemelikmiş bilginiz olsun.

canım bilgilendirmen için teşekkür ederiz. şahsen ben internetten sipariş etmeyi düşünüyordum ama iyiki önce burdan danışmışım size :)

aldımmm!!

sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır...

2 kutusu boşta duruyor... 1 kutuyu yarıladım anca...

bende işe yaradadı.. tavsiye etmiyorum inanın...

Bye Bye Fat® Bitkisel Lifi Tokluk Desteği

bence bunu bir araştırın ... bana mantıklı geldi....

bende bu çayı merak ediyorum bi sürü marka var dailyform bi tanesi ondan alıp almama konusunda kararsızım içeriğinde kimyasal olmadığından emin olmak istiyorum:50:

Dailyform 2 ayda 14 kiloya kadar verdiriyor ve tamamen dogal. 9 bitkinin karisimindan olusan bu cay ayni zamanda dogal bir enerji kaynagi ve yüksek tansiyona da iyi geliyor. Müsterilerimiz bu caydan cok memnun. Tavsiye ederim.

cnm bişey sorcam sen o karşımı nasıl kullandn bende sipariş ettm dün birkaç güne gelir ama içindeki bitkiler karışık gibi onları nasıl ayarlayacaz tutam tutam anlamadım?

bugün seda sayanin programminda konuktu hic bir internet sitesinde benim cayim satilmiyor diye aciklama yapmisti...adamin ismini kullaniyorlar sanirim bugün 9 lü cay tarifini vermisti seda sayanda maalesef yazmadim ama belki kendi sitesinede yazmistir tarifini

youtube.com türkiyeden aciliyormu bilmiyorum orda bir video var /watch?v=6fJCO5nCSiE izleyin burda tarifini veriyor...aktardan malzemeleri alip hazirlayin

Son düzenleme:
merhabalar...ayhan ercanın ay marka 9 lu çayını on gündür kullanıyorum.49 yaşımdayım on kilo fazlam var..bu çay süper tok tutuyor ayrıca enerji veriyor veee aç olduğum için mutsuz da değilim..günde iki kez de altın çilek yiyorum o da tatlı isteğimi yok etti..nasıl mutluyum anlatamam..herkese tavsiye edebilirim..ancak piyasada sahte 9 lu çay çok dikkatli olun ayhan ercanın internet sitesinde adresleri var nerden alabileceğiniz hakkında...kolay gelsin bayanlar;)))

ben kullanıyorum çok olumlu...hem tok tutuyor hem enerji veriyor on günde iki kilo verdim arada altın çilek iki ara öğün..süper ancak sadece ayhan ercandan ay marka olmalı...

Back
X