- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldiHormonlarda bir sorun görünmüyorsa bence lazere gidip komple kurtulun. Yüz için de ense için de yapılıyor. Ten beyaz tüyler siyahsa kolay da görür hem. Ağdayla uğraşma derdi yok mis gibi belki tek tük çıkar onları da ya jilet ya da iğneli epilasyonla zayıflatırsınız.
Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi
Buz lazer ne ola ki ilk kez duyuyorum valla bir arastirayimBuz lazere gidin ben buz lazer yaptırdım komple. Benim tüylerim çok siyah da değil biraz sarıya dönük. Yüzümdekiler ve baldırlarımdakiler sarı hatta. Hepsini gördü çoğu gitti. Tek tük çıkıyor onlara da jilet vuruyorum. Ayrıca acı hissetmiyorsunuz işlemler sırasında, dondurarak yapıyorlar.
Buz lazer ne ola ki ilk kez duyuyorum valla bir arastirayim
Canım bende polikistik over 7 sene önce lazere başlamıştım bacaklar bitti tek tük çıkar koltukaltı yine öyle bitti kollar idare eder ama yüz berbat daha da çoğaldı iğrenç bir hale iyiceLazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi
Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Canım bu kıllar siyah kalın mi yoksa ayva tüyü gibi sarı ince tüyler mi? Ben lazer epilasyona gittim inanılmaz memnun kaldım sen acil git. Ama ilk yüz ve ense boyun için git diğer yerler biraz daha bekleyebilir ondan sonrada komple vücut lazer epilasyona gir inşaAllah biran önce kurtulursunHanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Lumea senelerce kalıcı mi peki?Evde lazer çok daha iyi. Bosuna merkezlere binlerce lira harcama. Ben zamaninda 2 yil gittim azaldi ama bitmedi sonra da geri döndü giden kıllar. simdi lumea aldim cooook memnun kaldim.
Arastiracagim:)Ben hiç ağda mağda önermem gidin kurtulun bana dua edersiniz sonra valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?