AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Hormonlarda bir sorun görünmüyorsa bence lazere gidip komple kurtulun. Yüz için de ense için de yapılıyor. Ten beyaz tüyler siyahsa kolay da görür hem. Ağdayla uğraşma derdi yok mis gibi belki tek tük çıkar onları da ya jilet ya da iğneli epilasyonla zayıflatırsınız.

Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi

Buz lazere gidin ben buz lazer yaptırdım komple. Benim tüylerim çok siyah da değil biraz sarıya dönük. Yüzümdekiler ve baldırlarımdakiler sarı hatta. Hepsini gördü çoğu gitti. Tek tük çıkıyor onlara da jilet vuruyorum. Ayrıca acı hissetmiyorsunuz işlemler sırasında, dondurarak yapıyorlar.

Buz lazer ne ola ki ilk kez duyuyorum valla bir arastirayim

Yuze lazer sakin vurdurmayin. Igneli guzel yapan yerler var reklam degil kullanici yorumlarina goregidin cidden boyle moralinizi bozdugunuza degmez hallediliyor. Ben yillardir rahatim . Bana on bes sene once sorsalar ayni sizin gibi derdim. Ama sukur lazerdi igneliydi halloldum

Yüz de dahil olmak üzere her yerinizdeki kıllardan lazer ile güvenli bir şekilde kurtulursunuz. Ben neredeyse 10 sene önce gittim, pek kıllı değidim ama yine de ummadığım kadar kısa bir sürede halloldu gitti. Hele şimdi, son sistem cihazlar hakikaten çok daha konforlu. Yeter ki siz iyi güvenilir ve bilinen bir merkeze gidin, 40 yıllık cihazla halâ iş yapmaya çalışan kuaför bozması yerlere gitmeyin. Böyle bir şeye bir defa iyi bir para ayırın, sonrasında hayatınız boyunca hatırlamazsınız bile kıllarınızı. Sizinle benzer problemleri olan bir arkadaşımız vardı, seneler önce, 1 - 2 sene boyunca düzenli gitti, şimdi hepimize hayal gibi geliyor o eski kıllı hali.

Canım bende polikistik over 7 sene önce lazere başlamıştım bacaklar bitti tek tük çıkar koltukaltı yine öyle bitti kollar idare eder ama yüz berbat daha da çoğaldı iğrenç bir hale iyice

Kardesimdede sorum vardi lazere gitti yuzde yuz cozum degil ams yuzundekiler buyuk olcude bitti oda cok ilgili degiller diye devam etmedi ama zaten suan olanlarida agda bantlariyla kendi hallediyor yuzu gayet temiz bencd maddi durumunuz varsa hic cekinmeyin gidin

Su biyik sorunu bendede var ozellikle batik var oralarda alsamda almamisim gibj duruyor psikolojimi mahvetti lazere gitmek icin durumum yok olursa gidicem insallah

Ama isterseniz bi endokrine gorunmektede fayda var diye dusumuyorum

Evde lazer çok daha iyi. Bosuna merkezlere binlerce lira harcama. Ben zamaninda 2 yil gittim azaldi ama bitmedi sonra da geri döndü giden kıllar. simdi lumea aldim cooook memnun kaldim.

Canım bu kıllar siyah kalın mi yoksa ayva tüyü gibi sarı ince tüyler mi? Ben lazer epilasyona gittim inanılmaz memnun kaldım sen acil git. Ama ilk yüz ve ense boyun için git diğer yerler biraz daha bekleyebilir ondan sonrada komple vücut lazer epilasyona gir inşaAllah biran önce kurtulursun

şuan özel hastaneler bile kampanya yapıyo, tüm vucuda gidersen hem indirm yaparlar hemde hepsinden kurtulmuş olursun parça parça gitme yani ,ewet belki 100 de 100 bitmiyo ama 100 de 80 bitiyo o bile bizler için iyi birşey yani,ben gittim çoook memnunum diod lazer hem siyah hemde sarı tüyleri görüyo .tez zamanda kurtulursun inşaallah bacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…