AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Igneli epilasyonda yuzunuzde iz kaldi mi peki

Ablam yuzune lazer yaptirdiginda kucuk kisa ayva tuyleri de uyandi daha siyah ve kalin çıkmaya basladi

Yuzumdeki deri cok ince ve hassas agda yaptırdığımda derim agdada kalacak diye ben de agda yapan kadin da korkuyoruz resmrn

Yuzumdeki tüylerde favorilerim siyah kalin ama elmacik kemiklerimin üstü tam sari olmasa da renkleri biraz daha acik. Vucudumda da bir tek kollarimdaki tuylerim yumusak kalani sert ve kalin.

Anneniz doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış olabilir mi?
Benim erkek kuzenim böyle bir mağduriyet sonucu doğmuş ve kıl yumağı gibi çok kötü. Hele yazın tişört şort giydimi kıyafet giymiş panda gibi oluyor.
Epilasyon yaptırın başka türlü hep çekersiniz

Ay guldurdunuz beni anneme bir sorayim ama sanmiyorum beni 13 yil sonra erkek olayim diye yapmışlar cunku :d

Lumea senelerce kalıcı mi peki?

Soyle ki atış sayisi fazla olduğu icin kıl ciktikca lazer atmaya devam edersin ama merkezler 12 seferlik anlaşma yapıyor sonra kıllar bitmeyince yeniden paket aliyorsun filan... Ayrica evde lazerin atış hakkı bitince servise gonderip yeni başlık taktirabiliyorsun boylece yeniden bir sürü atış hakkın oluyor :)

O kadar tuyluyum ki onu yaparken kolum kopar muhtemelen d

Ben sirt ve göğüs haric tüm vucuduma yapıyorum. Sıkıcı ama daha hijyenik. Ayrica kendini epilasyon merkezine gore ayarlamak zorunda değilsin sabah kolunu yaparsin aksam bacağını yaparsın gibi gibi...

Sacim asiri az kirpik desen yok, keske ayi olaymisim cok ozeniyorum. En azindan kolunu bacagini alabilirsin bir lazere bakar

Tek cozumun var oda emin ellerde lazer epulasyon kokten cozum.ama iyi arastirin ve de butce ayirmaniz gerekecek yolunuz uzun ama sabredin bence

önce bir hormon kontrolü. sonra lazer epilasyon. vucudun her yerine yapılıyor zaten. paket anlaşın. halledin..

Başlığı okuyunca güldüm, çok hoşsunuz. Ben de özellikle çenemdeki tüylenmeden mustariptim, her gün cımbızla alıyordum. Çünkü bir gün almasam resmen sakal kalınlığında çıkmış oluyordu simsiyah ve karşıdan bakınca da anlaşılıyordu. İnsan kolunu bacağını alınca kaç gün pürüzsüz geziyor, bunlar bir acayipti, günde 2-3 mm uzama hızına sahipti. (Hormonel olduğu için.) Lumea aldım sonra, öyle çok dikkatli düzenli kullanmıyorum bile. Ama yüzüme çok faydasını gördüm. Şimdi ayva tüyü kıvamındalar. Tavsiye ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…