AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Wuhu evlenmeye daha cok var ya o zamana kadar hep agda mi yapicam (

Lazer lazer lazer......Kesin çözüm cnm hem ayrıca lazerle yüzünü dahil her yerini koyabiliyorsun mutlaka lazere gir bu tüylerden eser kalmayacak.

Wuhu evlenmeye daha cok var ya o zamana kadar hep agda mi yapicam (
Benim hormonlarim baya sorunlu sende bi sorun yokmuş 3 hamilelik gecirdim 3 sefer tup bebek bi tane karnimda ikizlerim oldu basta az olan killlarim artik esimle birlikte tras oluyoruz .
Kadin dogumcum hamilelikte lazere izin vermedi hatta agda yapilan yerin hijyeni bebek icin cok önemli dedi.Ben hamileliklerimde gidemeyince lazere döndüm en başa bide igne ilaç kilo bi acayip oldum.
Bi arkadas onermis ya buz lazer bende şimdi düşünüyorum acida yok diyo oda cok önemli.

Sonrada cinsiyet degistirenler (trolar) ne yapiyor acaba benimde belimde göbegimde yüzûmde popo aramda ayak parmaklarimda özellikle bacak iclerimde cok killanma var 19 yasimdayim yüz icin epilasyona gidiyorum koltuk altim bitti sayilir. Ögrenciyim diger bölgeleri sorna dusunuyorum

Lazer yuzunuzdeki diger kucuk tuyleri arttirdi mi veya iz bıraktı mi bi de gitmediginiz o 2 aylik surecte tuyleriniz cikinca ne yapiyorsunuz
yok herhangi bir siyahlaşma yaratmadı 2 ay içinde cıkanlarda incecik normal görünüyor , hiçkimsenin şu zamana kadar farkettiği hiç olmadı eğer gidemeyecek durumdaysam makasla kısaltıyorum . Beyaz tenli olduğum halde görünmüyolar, çünkü lazer tüyleri çok zayıflatıyor .. batma,kaşıntı,yara ,leke hiçbiriyle karşılaşmadım çok şükür.

Herkeste cildimin çok güzel olduğunu söyler. tabii ki iyi bir merkeze gitmek gerekiyor. işini bilen uzmanlar insanların hayatını kolaylaştırıyor. Tıpkı benimkini kolaylaştırdıkları gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…