• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Eger anlattiginiz kadar varsa hormonal bi sorun olmamasi imkansiz. Bunun peşini bırakmayın lutfen sağlığınız önemli. Ayrıca hormonlarinizda bi sorun varsa epilasyon kesin çözüm olmayabilir.
Lumeayı sadece alt bacak ve kok altima kullandım. Düzenli kullanamadim ama yine de cok memnun kaldım. Sonra hamile olunca bıraktım tabii. Bu dönemde biraz arttilar gibi geliyor :( bence çoluk çocuk işi ne girmeden komple hallederseniz yarım kalmaz

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
anladığım kadarıyla sağlık probleminiz yok bazıları maalesef olabiliyor böyle.artık sırayla lazare gidin başka çare yok gibi.bu arada istemsiz güldüm anlatım şeklinize :KK70:

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Benim bir tanidigim vardi cocukken verilen ilaclardan dolayi asiri killanmasi varmis baya arastirdilar bobrek ustu yaglarinda problem vardi tedavisinr basladilar ve daha sonra yuzundekiler falan bitmeye baslamisti agdayla aliyordu galiba

ama boyle de yazılmaz ki.. özür dilerim ama güleyuzum üzüleyim mi bilemedim..
Şeytanı sakın dinlemeyin. Önce hormon testi . Sonra lazer. Hele vücudunuz hallolsun sonrasında bakarsınız çeneye enseye..
Hahaha ya hormonlarima baktirdim bir sıkıntı yok vucuduma zaten lazer yaptiririm o kolay is de yuzum ne olacak asil

Benim bir tanidigim vardi cocukken verilen ilaclardan dolayi asiri killanmasi varmis baya arastirdilar bobrek ustu yaglarinda problem vardi tedavisinr basladilar ve daha sonra yuzundekiler falan bitmeye baslamisti agdayla aliyordu galiba
Bende yapilan kan testlerinde vs. Bir sıkıntı cikmadi muhtemelen genetik

Beyaz tenli olduğunuz için görür. En iyi ten/tüy rengi kombinasyonuna sahipsiniz bu tarz işlemler için. :)

Ekleme: Lumea kalınlaştırmıyor. Ben lazere yüz için okuduğum şeylerden dolayı cesaret edememiştim. Almanıza da gerek yok, direkt üstünden uygulayın dokunmadan, daha uzun sürer belki ama döküyor.
Lumeayı arastiracagim:)

Aynen sizin durumunuzdaydım bir zamanlar ve kendimi 2 sene eve kapatmıştım. Üst kol, sırt, çene, favori, yanak, popo nerede ararsanız vardı hem de sebebi bilinemeyen bir şekilde ve annemde de böyle. Lumea bende işe yaramadı. Yüzüm için çareyi iğneli epilasyonda buldum 1,5 senede bitti kaş, bıyık da halletim onlarla bile uğraşmıyorum artık. Arada bir bir iki tane çıkıyor onları da 10 dk gidip toplattırıyorum. Vücut kısmına alex lazer yaptırdım. Şu an öyle bir durumdayım ki gören ne kadar tüysüzsün diyor o derece:halay::halay: tamamen bitmediler ama tek tük çıkıyorlar ve almasam bile kimse fark etmiyor o derece. Tüyler kalın olmasına rağmen lazer benim bikinide işe yaramadı bir tek bu arada orasını ne yapıcam hiçbir fikrim yok işte. Lazerin görmez dedikleri sırt, üst kol gibi kısımlara iğneli yaptırıyorum oralar da biticek inşallahbu yaz sonuna kadar. En sonunda lazerden kalan artıkları iğneliyle toplatıp yumurta gibi dolaşmayı düşünüyorum :sampiyon: benim çözümüm bu şekildeydi, darısı başınıza

Bu arada yüze lazer tavsiye etmiyorum benim daha beter etmişti hem de hastanede yaptırmıştım, sakın bulaşmayın ne kadar kalın olursa olsun.
OHA HAYALIMDEKI KADINSINIZ agsgdhd
Vallahi umut isigi oldunuz bana

Eger anlattiginiz kadar varsa hormonal bi sorun olmamasi imkansiz. Bunun peşini bırakmayın lutfen sağlığınız önemli. Ayrıca hormonlarinizda bi sorun varsa epilasyon kesin çözüm olmayabilir.
Lumeayı sadece alt bacak ve kok altima kullandım. Düzenli kullanamadim ama yine de cok memnun kaldım. Sonra hamile olunca bıraktım tabii. Bu dönemde biraz arttilar gibi geliyor :KK43: bence çoluk çocuk işi ne girmeden komple hallederseniz yarım kalmaz
Benim çoluk çocuğa daha zaman var da hormonlarıma baktirdim bir sıkıntı yok muhtemelen genetik annem halanlarla cekmissin diyor :D

Sen cok yasa emi cok güldüm:KK70:

Bende de anormal yerlerde var çünkü hormon bozukluğum var. Doğum kontrol hapı kullanmam gerek. Yüzüm için lazerle gidiyorum çok iyi sonuç aldım. İlaç kullanmaya başlayınca da tüm vücuda lazer düşünüyorum. Ama lumea tarzı bir cihaz mı alsam kararsızım.
Siz de ertelemeyin bir yöntemle başlayın elbet tertemiz olmasa da teniniz beyaz kıllar siyahsa iyi bir makine ile en az yüzde 60 azalır bence.

Doktora git tatlım ondan sonra bütün vücuttan lazer e git öyle olmaz yani kendini salma önce doktor ama

Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi :KK43:
Şöyle söyleyeyim,yüzümde tüy yokken sadece favori ve çene bölgem için lazere gittim yüzümün temiz yerlerine kadar sıçradı,yanaklarim falan dahil.
Şu an igneliye gidiyorum lakin her igneliye gitmeyin parasını biraz fazla verin iyi hijyenik ve guvenilir olsun,henüz tamamen bitmiş değil ama azalma var.
Kol alti ve bikini için de lazere gittim oralarda temiz sıkıntı yok,sadece yüzüne yaptırma. Sormak istediğin birşey olursa özel mesaj atabilirsin :)

Ayni sizin gibiydim ben de konu sahibi.20 yil önce yüze lazer yaptirdim.Daha lazerin ilk zamanlariydi ve seanslar oldukca pahaliydi.Cene ve boyundaki killar yumusadi ama sakaklarda fazladan tüylenme oldu.Doktor basta beni uyarmisti ama.Benimki de genetik.Baba tarafindan geliyor.Ben tüm ücüdumu agda ile alirdim.10 yil önce yurt disina yerlestim.Yüzüm hala cok problemliydi.Yine lazere gittim.12 seansa biter dediler.25 seansta daha bitmemisti.Sonra biraktim ve kendime evde epilasyon yapan makine aldim.Vücuduma da yapmaya basladim.Ilk aldigim makina sinirsiz atisi olmayandi.Daha sonra Lumea aldim.Bana yarari dokundu.Yüz de dahil tüm vücutta kullaniyorum.Sadece genital de ise yaramiyorBir de ben oldukca koyu tenliyim ve yüksek dozda atis yapamiyorum.Buna ragmen memnunum.Size de tavsiye ederim.Ha unutmadan ayni sizin gibiyim.Tüm vucudum killarla kapliydi.Dogumdan sonra falan bayagi azaldi.Simdi de bacaklarimda cok seyrek.Su anda popo kismiyla ugrasiyorum.Orada da cok fazla yapmama ragmen azaldi.Sizi cok iyi anlayabiliyorum.Umarim en kisa zamanda size uygun olan bir cözüm bulabilirsiniz.

Şöyle söyleyeyim,yüzümde tüy yokken sadece favori ve çene bölgem için lazere gittim yüzümün temiz yerlerine kadar sıçradı,yanaklarim falan dahil.
Şu an igneliye gidiyorum lakin her igneliye gitmeyin parasını biraz fazla verin iyi hijyenik ve guvenilir olsun,henüz tamamen bitmiş değil ama azalma var.
Kol alti ve bikini için de lazere gittim oralarda temiz sıkıntı yok,sadece yüzüne yaptırma. Sormak istediğin birşey olursa özel mesaj atabilirsin :)
İğneli epilasyon iz birakiyor mu peki yüzünüzde

Back
X