• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Bu nasıl başlık ya erkek geldi sandım yine :KK53::KK53::KK53:

Lazer epilasyona gidin, bitme olmasa da azalma oluyormuş. Yani bazı insanların kılına çözüm buluyor bazılarına az tesir edip kılını azaltıyor. :KK51:

Bende killiyim lazere gidiyorum tum vucudumu da yaptiricam napalim killiysak her seyin bir cozumu var lazer cidden etkili yuze de lazer yapiyolar cok rahatsizsaniz gidebilirsiniz.

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
Ayyy nee güldümmm :KK70:benim de sirtımda tüy var eşim geldi dedi sana çok ihtiyacın olan bisi aldim , ney dedim AGDA almış otur dum 1saat güldüm :KK70::KK70:niye hayyattan sogutuyon dedimmm :KK70::KK70:

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada

Ahahhahah selam kader arkadaşım hoşgeldin :D aynı şekilde elmacık kemiğinden popoya kadar yani avuç içleri ve göz hariç her yerimde kıl var belirginler sert olmasalarda siyahlar bir kadında olmaması gereken cinstenler ve bende de ne hormon ne pko var tamamen genetik :D çocukluğumdan beri ağlar dururdum ara sıra hala ağlıyorum lazere de gittim olmadı :D onu da anlamış değilim. Bıyıklarımı şimdi alsam sabah uzamış oluyor ay ne bileyim yıldım artık. Yaşamayan bilmez bu illeti üstelik cildim de hassas ağdada jilette kabul etmiyor. Ben beni böyle seven bir sevgili buldum kesin çözüm ahgdfjks. Şaka bir yana yüz ciddi bir sorun roaccutane tedavim sonrasında iğneli düşünsem de şuan kadınlar için olan pembe usturalardan kullanıyorum keşke daha önce akıl etseymişim kısaltanlar da iyi, 4 günde bir temiz acı yok zahmet yok çoğalma da yok.

Ahahhahah selam kader arkadaşım hoşgeldin :KK70: aynı şekilde elmacık kemiğinden popoya kadar yani avuç içleri ve göz hariç her yerimde kıl var belirginler sert olmasalarda siyahlar bir kadında olmaması gereken cinstenler ve bende de ne hormon ne pko var tamamen genetik :KK70: çocukluğumdan beri ağlar dururdum ara sıra hala ağlıyorum lazere de gittim olmadı :KK70: onu da anlamış değilim. Bıyıklarımı şimdi alsam sabah uzamış oluyor ay ne bileyim yıldım artık. Yaşamayan bilmez bu illeti üstelik cildim de hassas ağdada jilette kabul etmiyor. Ben beni böyle seven bir sevgili buldum kesin çözüm ahgdfjks. Şaka bir yana yüz ciddi bir sorun roaccutane tedavim sonrasında iğneli düşünsem de şuan kadınlar için olan pembe usturalardan kullanıyorum keşke daha önce akıl etseymişim kısaltanlar da iyi, 4 günde bir temiz acı yok zahmet yok çoğalma da yok.
Wuhu sivilce yapti mi peki jilet

Wuhu sivilce yapti mi peki jilet

Hayır zaten jilet gibi değil o, internette Selma Çiçekdal youtuberın bu konuyla ilgili videosu var çok iyi anlatıyor. Başından beri böyle yapsaydım roaccutane kullanmak zorunda kalmazdım hatta vallahi temiz iş fondöten de güzel duruyor böyle kılsız oh :D

Bu nasıl başlık ya erkek geldi sandım yine :KK53::KK53::KK53:

Lazer epilasyona gidin, bitme olmasa da azalma oluyormuş. Yani bazı insanların kılına çözüm buluyor bazılarına az tesir edip kılını azaltıyor. :KK51:
Ya valla ben de 75D göğüslerim olmasa erkek olduguma inancam resmen bi hafta biraksam badem bıyıklı olurum shshsh

Ahahhahah selam kader arkadaşım hoşgeldin :KK70: aynı şekilde elmacık kemiğinden popoya kadar yani avuç içleri ve göz hariç her yerimde kıl var belirginler sert olmasalarda siyahlar bir kadında olmaması gereken cinstenler ve bende de ne hormon ne pko var tamamen genetik :KK70: çocukluğumdan beri ağlar dururdum ara sıra hala ağlıyorum lazere de gittim olmadı :KK70: onu da anlamış değilim. Bıyıklarımı şimdi alsam sabah uzamış oluyor ay ne bileyim yıldım artık. Yaşamayan bilmez bu illeti üstelik cildim de hassas ağdada jilette kabul etmiyor. Ben beni böyle seven bir sevgili buldum kesin çözüm ahgdfjks. Şaka bir yana yüz ciddi bir sorun roaccutane tedavim sonrasında iğneli düşünsem de şuan kadınlar için olan pembe usturalardan kullanıyorum keşke daha önce akıl etseymişim kısaltanlar da iyi, 4 günde bir temiz acı yok zahmet yok çoğalma da yok.

Seni böyle seven bir sevgili mi buldun? Biraz bahsetsene. Bu konuyu açtığında ne diyor mesela?

İlginç bir şey de :D

Ya valla ben de 75D göğüslerim olmasa erkek olduguma inancam resmen bi hafta biraksam badem bıyıklı olurum shshsh

Ay ne tatlı bir insansın ya gece gece güldüm vallahi, kıyamam yaaaa. :KK53::KK53::KK53::KK53:
Çözülür çözülür her şey çözülür, tek derdin bu olsun. Yaktır kıllarını köklerinden, rahat et. :KK45: Epilasyon güzel nimetmişş faydalananlar öyle diyor ama iyi bir yerde olmasına dikkat et. Ben de faydalanmayı düşünüyorum, bakalım ne zaman. :KK53:

Hayır zaten jilet gibi değil o, internette Selma Çiçekdal youtuberın bu konuyla ilgili videosu var çok iyi anlatıyor. Başından beri böyle yapsaydım roaccutane kullanmak zorunda kalmazdım hatta vallahi temiz iş fondöten de güzel duruyor böyle kılsız oh :KK70:
Evet evet izlemistim onu aslinda ne bileyim kesin bi cozum bulana kadar mantikli olabilir:deli:

Seni böyle seven bir sevgili mi buldun? Biraz bahsetsene. Bu konuyu açtığında ne diyor mesela?

İlginç bir şey de :KK70:

6 yıllık olunca e bi de samimi bir çiftiz her şeyi konuşuruz, dedimki herif böyle böyle bak bitmiyor seninkinden çok yani sonra tantana yapma bana al bunları diye çünkü ben de biliyorum almasını ama bitmiyor işte acı çekemem artık dedim akjdhfdjsd :D :D ayrıca sorun olacaksa çeksin gitsin bana adam mı yok o da biliyor :D :D o da zaten görüyor yani kaldı ki giyim kuşam saç baş makyaj olarak dikkat eden birisiyim kime söylesem şöyle kıllıyım böyle kıllıyım hani diyorlar sonra dikkatli bakıyorlar e ben göbeği açık giyebiliyor muyum?! Gerçi o göbektende kaynaklı hoff :( Alıyorum da görmüyorsunuz yani kendime bir ay dokunmasam kabileden çıkmış heralde yazık diyecekler bee yine üzüldüm ağlicam biraz ben :D

İlginç bir şey de :KK70:

Ha ne dediğini söyleyeyim, "banane kıl tüyünden kara kaşına gözüne mi yandım ben sanki, seni sevdim" dedi gönlümün efendisi :KK16: hahahadsdfg köprüyü geçene kadar değildir umarım malum neler okuyoruz:KK53:

Ha ne dediğini söyleyeyim, "banane kıl tüyünden kara kaşına gözüne mi yandım ben sanki, seni sevdim" dedi gönlümün efendisi :KK16: hahahadsdfg köprüyü geçene kadar değildir umarım malum neler okuyoruz:KK53:
Neyse ki eski sevgilimi bana yuzundeki tuyleri al dedigi icin 'sana mi sorcam varos begenmiyosan defol git sictigim bok ben sana lutfedip baktim da bi tatava mi yapiyosun okuz degnegi' diyerek terk etmistim sbdndnd

6 yıllık olunca e bi de samimi bir çiftiz her şeyi konuşuruz, dedimki herif böyle böyle bak bitmiyor seninkinden çok yani sonra tantana yapma bana al bunları diye çünkü ben de biliyorum almasını ama bitmiyor işte acı çekemem artık dedim akjdhfdjsd :KK70: :KK70: ayrıca sorun olacaksa çeksin gitsin bana adam mı yok o da biliyor :KK70: :KK70: o da zaten görüyor yani kaldı ki giyim kuşam saç baş makyaj olarak dikkat eden birisiyim kime söylesem şöyle kıllıyım böyle kıllıyım hani diyorlar sonra dikkatli bakıyorlar e ben göbeği açık giyebiliyor muyum?! Gerçi o göbektende kaynaklı hoff :KK43: Alıyorum da görmüyorsunuz yani kendime bir ay dokunmasam kabileden çıkmış heralde yazık diyecekler bee yine üzüldüm ağlicam biraz ben :KK70:
Onemli olan damizlik koca bulup cocuk yapmak benim icin ben sizin gibi 6 yillik evli olsam tuylerimi orup kurdele takmak bile koymazdı bana begenmeyen kafasını öte çevirsin shshhdd

Onemli olan damizlik koca bulup cocuk yapmak benim icin ben sizin gibi 6 yillik evli olsam tuylerimi orup kurdele takmak bile koymazdı bana begenmeyen kafasını öte çevirsin shshhdd

Ne evlisi kız sevgililik bu liseden süren :D 21 im dahaa, ama dediğin gibi eskisine de iyi demişsin çok bir halta benziyormuş gibi karşındakini kalıba sokuyor hayır sankim kendisin pret pit :P

Back
X