• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Benim popomun ustu o kadar cok degil ama var yani en azindan ben oyle goruyorum shshd bikini giyecegim zamanlar sadece agdayla aliyorum kalan zamanlarda assssla almiyorum ne gerek var
Haklisiniz buyuk sorun.Ben de killi bir insanim anneme cekmisim.Killari temizlerken aglayip sinir krizine girdigim bile oldu.Artik jilete basvurdum ne yapayım.Bir de ozel olacak ama popo üstündeki killara ne yapabiliriz tek cozum agda mi?Gercekten kotu duruyorlar çünkü

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada

Lazere gidin bende sizin kadar olmasada kıllıydım her yerimi alıp alıştırmıştım. Şimdi baya azaldı gibi

Baktirdim ya her sey normal annem halanlara cekmissin diyo...

Emin misiniz? Vücuttaki asiti tuylenmeyi testesteron hormonu yapar. Tahammulsuz, agresif bir yapiniz var mi acaba? Sizde bu hormon fazla olabilir.

Hadi hersey tamam diyelim. Erkekler bile hormon tedavisiyle kıl döküyorlar. Eminim size uygun bir tedavi de vardır. Endokrin bölümüne gitmeniz lazım.

Lazeri vucudum icin zaten dusunuyorum ama cevremde yüzüne lazer veya igneli epilasyon yaptiranlarla ilgili o kadar korkunc sonuclar var ki ablam yuzune lazer yaptirdiginda yuzundeki ayva tuyleri de siyahlasti ve yine iğneli epilasyon yaptiran arkadasimda iz kaldi :KK43:
Hangi sehirdesin ayni oroblem vardj kurtuldum ank ise onerim olucak

Hanımlar merhabalar başlıktan muhtemelen ne demek istediğimi anlayanlariniz olmustur. Derdim şu: KILLIYIM
yahu her yerim kil tuy tüysüz 1 santimetrekarem yok. Yüzümde cenem killi gıdım killi kaşlarım zaten kalın elmacik kemiklerimin ustunde bile tüy var. Vucudumda deseniz kollarım bacaklarim zaten tamam da sirtim ensem gobegim afedersiniz popom bile killi.
Lazer epilasyona gitsem vucudum bitse yuzum ne olacak ensem ne olacak? Omrumun sonuna kadar agdayla mi uğraşıcam ben ya. Bıyıklarımı aksam aliyorum köküne gübre serpilmiş gibi sabaha uzuyo.
Kafayı yemek uzereyim ya benim ne yapmam lazim seytan diyo ki sal gitsin recep ivedik gibi dolan ortada
aynı ben :))

bnde öyleyim hormonlarıma da baktırdım sorun çıkmadı. Ben lazere gidiyorum bacaklarım ve kol altı bitti. Şimdi göbek için gidiyorum..
Tüm yüzüme zaten lazer epilasyon yaptırıyorum, yüz bitmiyor ama 2 ayda bir gidiyorum çünkü gerçekten kıllıyım. Sİzde lazere baslayın en azından vücut için .

aynı ben :))

bnde öyleyim hormonlarıma da baktırdım sorun çıkmadı. Ben lazere gidiyorum bacaklarım ve kol altı bitti. Şimdi göbek için gidiyorum..
Tüm yüzüme zaten lazer epilasyon yaptırıyorum, yüz bitmiyor ama 2 ayda bir gidiyorum çünkü gerçekten kıllıyım. Sİzde lazere baslayın en azından vücut için .
Lazer yuzunuzdeki diger kucuk tuyleri arttirdi mi veya iz bıraktı mi bi de gitmediginiz o 2 aylik surecte tuyleriniz cikinca ne yapiyorsunuz

Slm canım bende ugrasip duruyorum ben igneli ve alexandre epilasyon yuzume yaptirdim bi faydasini goremedim ama bende pko ve hipotiroidi var ayni anlattigin gibi her yerimde var olsun neyapim gidiyor um agdacima mis gibi
Ama sana bi önerim var once evlen bebisin olsun sonra tüm vucudunu yaptirirsin çünkü hamilelikte hormonlar degisiyor.
Canim eşimde benim aksine sari ve tüyleri belli değil seni tüyün icinmi sevcek ben en basta normal yolla cocugumuz olmaz demiştim gercektende tüp bebekle oldu.
Ikizlerim var biri kiz biri erkek, erkek olan babasi gibi kaş ince ve sari, kizimin ise teni beyaz ve siyah tüylü .
Cok kafama takmiyorum ama sorun oluyor.

Back
X