Ayın 15'i doğum ve gelecek olan görümcem

Gorumceniz kendi annesinin evine geliyo size ne bundan siz sevmediginiz icin buluttan nem kapar olmussunuz. Size de anneniz baksin kaynananiz bakmak zorunda mi ne bu kiskanclik bu yasta

ben mi yanlış düşünüyorum, yoksa olaya çok farklı açıdan mı bakıyorum emin olamadım.

ben de 2. bekliyorum kısmetse, ve belki de doğacak çocuğum ve kendi sağlığımdan daha fazla ilk doğanımı düşünüyorum. Bu durumdan nasıl etkilenecek, kardeşini emzirirken görünce ne hissedecek falan diye.
O yüzden ne kadar zorlansam da ilk doğanımı mecbur kalmadıkça kimselere vermem ilgilenilmesi için. Zor da olsa ben ve babası ilgilenmeye çalışacağız, umuyorum ki.

sizin yerinizde olsam kısaca çok da üzülmezdim.
tamam kv günde bir kez uğrar belki oğlunuza da bakmaz, bence daha iyi bile olabilir benim bakış açımdan baktığınızda.

Kızlar bişey sorcam . Hani eşinin ailwsiyle sorun yaşayan , eşide ezdiren genelde hep aileci oluyorlar. Neden evlenir evlenmez cocuk yapıyorlar . Yada neden ikinci cocuk ??? Acaba

Ayyy ne kadar abartmışsın.kayınvalidene acıdım.ben tek başımaydım ikinci bebeğim sezaryenle doğduğunda.hem kızıma hem bebeğe baktım ameliyatlı...
Sen görümceyi kıskanıyorsun bence
Alakası yok nesini koskancam ya konu içinde anlattım sıkıntımı fazla söze gerek yok

Sen hep 20 yaşında olmayacaksın 40 olduğun zamanda olacak yok karın gerdirtmesin koskoca kadın yok gelmesin geliyorsa annesinin evine geliyor.Öyle karışık anlatmışsın ki sanki senin evde sen bakacakmışsın gibi.Kısacası görümceni sevmiyorsun her şeyi batıyor diyelim.
Çünkü kendisi yaptı

Kızlar bişey sorcam . Hani eşinin ailwsiyle sorun yaşayan , eşide ezdiren genelde hep aileci oluyorlar. Neden evlenir evlenmez cocuk yapıyorlar . Yada neden ikinci cocuk ??? Acaba
Satı saymayı veya akıl kullanmayıbilyorsa ondandır canım ;) sonra da gelip burda konu açar demi

Yok canım benim öyle değil. Oda bakıma muhtaç gelecek bir ay anası baksın diye. Evler altlı üstlü. Kv eşime karın aşağıda yatsın ben ikisinede bakarım demiş. Bende beni kessen yatmam dedim. O ne öyle ya dedim curcuma gibi. Evimde yatarım oğluma kendim bakarım daha iyi dedim. Kv hergün yukarı çıkıp aşağı inemezmiş.

Burda kv haklı ya yaslı kadın evde hasta varken nasıl gelıcek sana kv nın bakması ıcın aynı evde olmnz lazım grumce senın eve gelse olmz yanı sanada senın bı yakının gelsın onlr basının caresıne sende basının caresıne bak kımse kımseden bısı beklemezse srun czulur bı yol bulunur gıbı geldı

Duyanda beyin ameliyatı olacak zanneder altı ustu burun ameliyatı şımarmasina gerek yok .. Beni karindan boydan boya yardılar ameliyatın 5. Günü kalktim evde temizlik yaptım ne nazlı insanlar var yahu şaka gibi ! Bu arada senin annen ablan ne bileyim teyzen falan Yok mu onlar gelip baksın sana ?

Duyanda beyin ameliyatı olacak zanneder altı ustu burun ameliyatı şımarmasina gerek yok .. Beni karindan boydan boya yardılar ameliyatın 5. Günü kalktim evde temizlik yaptım ne nazlı insanlar var yahu şaka gibi ! Bu arada senin annen ablan ne bileyim teyzen falan Yok mu onlar gelip baksın sana ?

öyle deme, hiç burun ameliyatı videosu izledin mi,
ben hala insanlar nasıl cesaret edip yaptırıyorlar şaşırıyorum.
ay fena oldum düşününce bak yine.
bence baya zor bir ameliyattır.
hani bakıma ihtiyaç konusunu bilemicem de, görümcede iyi yürek varmış onu diyeceğim.

Tamamda gelip anasınds kalıcak bu seni ilgilendirmez hem ameliyat olucakmış keyfi değil ard arda çocuk doğuruyorsanız bakın bir zahmet 1 ay idare ediverin

Satı saymayı veya akıl kullanmayıbilyorsa ondandır canım :KK66: sonra da gelip burda konu açar demi
Sakin ol şampiyon ... :)) sana özel bir soru değil , ama daha cok küçüksün canım ya hayatta hiç bişenin garantisi yok ki yawrum ikinci cocuk için bir kaç sene bekleseydin yani gencler için diyorum. Evt anne olmak cok güzel ama bi şeylerin oturması lazım önce genel olarak diyorum. Kaç senelik evlisin sen .

kizin dogum yapacagi tarih yaklasik belli aylardir.gorumce karnini gerdirmek icin niye bu dogum zamanini bulmus.neticesinde gelinin annedi belliki genc ve 5-10 yasinda cocuklari var.yani annesi bakicak durumda degilse tabiki kv bakacak.zaten kiz kendini degil 1 yasindaki bebegini dusunuyor.
ayrica yazmadanda gecemiycem;bu ne acele... 20 yasinda hayatin baharinda ne gerek var kendinden 10 kusur yas buyuk koca,kv,gorumce,2 cocuk.
genclik insan omrunun en kiymetli zamanlari ama sen bilemedin mi evlenmeye mecbur mu kaldin bilemem.
sansin acik olsun

Kime göre keyfi? Yahu anasına gelip kalıcakken ki evleri ayrı görümcesinden izinmi alıcak
Yok canım hasta demişsin ya keyfi değil yazmışsın. Onun için dedim karın gerdirme keyfi değil mi?estetik ameliyatı keyfi yani . Onun için dedim . Konu sahibi herseye müdahale ettiğini karıştıgı için rahatsız oluyor sanırım . Altlı üstlü bence hiç te ayrı olmuyor ya . Karışcak olan her türlü karışıyor .

Konu sahibi tamam görümce uyuz bi tip olabilir ama bu kadar umursama yazık değil mi sütün kesilecek kadar neden bu kadar önemsiyorsun?
Çocuğun 1yaşındaymış kv bakmasın her ikisine de sen bak kv de de kızına baksın.
Yemekte isteme ben kendim hallediyorum de geç.

Ayrıca senin ağzın dilin yok mu ezdirme kendini laf sokulmasına müsade etme.
Hastayken eziyet etmişler aç aağzını yum gözünü hastayım vicdansızlar de temizlik nerden çıktı de...bunun gibi şeyler.

Ama yok kendinden bu kadar küçük kadınla evlenenler klasik kafa zaten bana hizmetçi anama köle olsun peş peşe de 2çocuk tamam boşanamaz da benden.
Üzülüyorum kadınlarımıza gerçekten 28yaşındayım 2senelik evliyim hala çocuk yapmaya hazır mıyım diye düşünüyorum ah ah.
Bari lütfen kendinizi ezdirmeyin sessiz kalmayın.

Görümcen evli değil mi? Nerde yaşıyo neden yaşadığı yerde karıncığını gergirmiyo . Kocasıda bakabilir . Cocugu filan yok mu ? Acaba bilerek mi sizin dogum yapacagınız zamana getirdi ? Annesi sizle ilgilenmesin diye mi? Cok kötü düşündüm acaba :)))

Yok canım hasta demişsin ya keyfi değil yazmışsın. Onun için dedim karın gerdirme keyfi değil mi?estetik ameliyatı keyfi yani . Onun için dedim . Konu sahibi herseye müdahale ettiğini karıştıgı için rahatsız oluyor sanırım . Altlı üstlü bence hiç te ayrı olmuyor ya . Karışcak olan her türlü karışıyor .
Bence keyfi değil bende estetik yaptırmak isteyen bir insan olduğum için bana hiçde keyfi gelmiyor sarkmış buruşmuş bir göbek kimse istemez ;)

Back
X