- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alakası yok nesini koskancam ya konu içinde anlattım sıkıntımı fazla söze gerek yokAyyy ne kadar abartmışsın.kayınvalidene acıdım.ben tek başımaydım ikinci bebeğim sezaryenle doğduğunda.hem kızıma hem bebeğe baktım ameliyatlı...
Sen görümceyi kıskanıyorsun bence
Çünkü kendisi yaptıSen hep 20 yaşında olmayacaksın 40 olduğun zamanda olacak yok karın gerdirtmesin koskoca kadın yok gelmesin geliyorsa annesinin evine geliyor.Öyle karışık anlatmışsın ki sanki senin evde sen bakacakmışsın gibi.Kısacası görümceni sevmiyorsun her şeyi batıyor diyelim.
Satı saymayı veya akıl kullanmayıbilyorsa ondandır canımKızlar bişey sorcam . Hani eşinin ailwsiyle sorun yaşayan , eşide ezdiren genelde hep aileci oluyorlar. Neden evlenir evlenmez cocuk yapıyorlar . Yada neden ikinci cocuk ??? Acaba
Yok canım benim öyle değil. Oda bakıma muhtaç gelecek bir ay anası baksın diye. Evler altlı üstlü. Kv eşime karın aşağıda yatsın ben ikisinede bakarım demiş. Bende beni kessen yatmam dedim. O ne öyle ya dedim curcuma gibi. Evimde yatarım oğluma kendim bakarım daha iyi dedim. Kv hergün yukarı çıkıp aşağı inemezmiş.
Duyanda beyin ameliyatı olacak zanneder altı ustu burun ameliyatı şımarmasina gerek yok .. Beni karindan boydan boya yardılar ameliyatın 5. Günü kalktim evde temizlik yaptım ne nazlı insanlar var yahu şaka gibi ! Bu arada senin annen ablan ne bileyim teyzen falan Yok mu onlar gelip baksın sana ?
Sakin ol şampiyon ... :)) sana özel bir soru değil , ama daha cok küçüksün canım ya hayatta hiç bişenin garantisi yok ki yawrum ikinci cocuk için bir kaç sene bekleseydin yani gencler için diyorum. Evt anne olmak cok güzel ama bi şeylerin oturması lazım önce genel olarak diyorum. Kaç senelik evlisin sen .Satı saymayı veya akıl kullanmayıbilyorsa ondandır canımsonra da gelip burda konu açar demi
Karnını gerdikcekmişTamamda gelip anasınds kalıcak bu seni ilgilendirmez hem ameliyat olucakmış keyfi değil çocuk doğuruyorsanız bakın bir zahmet 1 ay idare ediverin
Keyfi degil mi ?Karnını gerdikcekmiş
Karın gerdirme ameliyatı
Kime göre keyfi? Yahu anasına gelip kalıcakken ki evleri ayrı görümcesinden izinmi alıcakKeyfi degil mi ?
Yok canım hasta demişsin ya keyfi değil yazmışsın. Onun için dedim karın gerdirme keyfi değil mi?estetik ameliyatı keyfi yani . Onun için dedim . Konu sahibi herseye müdahale ettiğini karıştıgı için rahatsız oluyor sanırım . Altlı üstlü bence hiç te ayrı olmuyor ya . Karışcak olan her türlü karışıyor .Kime göre keyfi? Yahu anasına gelip kalıcakken ki evleri ayrı görümcesinden izinmi alıcak
Bence keyfi değil bende estetik yaptırmak isteyen bir insan olduğum için bana hiçde keyfi gelmiyor sarkmış buruşmuş bir göbek kimse istemezYok canım hasta demişsin ya keyfi değil yazmışsın. Onun için dedim karın gerdirme keyfi değil mi?estetik ameliyatı keyfi yani . Onun için dedim . Konu sahibi herseye müdahale ettiğini karıştıgı için rahatsız oluyor sanırım . Altlı üstlü bence hiç te ayrı olmuyor ya . Karışcak olan her türlü karışıyor .