ayın evreleri - hamile kalmak için alternatif gün seçeneği

Nalet Kaynana

çok cahilsin keşke ölsen
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
2.900
3.258
53
kızlar ben bugün bir yazı okudum. bir kadın ayın hangi evresinde doğduysa biyolojik olarak o ayın evresinde gebe kalması çok yüksekmiş. mesela; ben ilkdördün evresinde doğmuşum. bu ay ilkdördün evresi hangi güne geliyorsa o gün gebe kalma ihtimalim yüksek oluyormuş. ben yazının yalancısıyım. google dan bakabilirsiniz siz doğduğunuzda ay hangi evredeydi ve bu ay hangi evrede.

kızlar ben bugün bir yazı okudum. bir kadın ayın hangi evresinde doğduysa biyolojik olarak o ayın evresinde gebe kalması çok yüksekmiş. mesela; ben ilkdördün evresinde doğmuşum. bu ay ilkdördün evresi hangi güne geliyorsa o gün gebe kalma ihtimalim yüksek oluyormuş. ben yazının yalancısıyım. google dan bakabilirsiniz siz doğduğunuzda ay hangi evredeydi ve bu ay hangi evrede.
canım nerden okudun linki atsana merak ettim

ilk çocuk için değilde daha çok bebeği denemelere rağmen olmayanlar için bir alternatif. astrolojik bir durum.

astro-32.webp

google'a yazıyorsun "ben doğduğumda ay hangi evredeydi". yorumcu sitesinden öğren hangisi olduğunu ve tekrar googlea bugün ay hangi evrede deyip bul. zaten takvim ve resim şeklinde çıkar. ona göre takip et.

Back
X