• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayip ettim!Cok utaniyorum.Yuzune nasil bakacam simdi?

Kaç yaşındasın bilmiyorum, ama gençsin... bundan eminim..
Tam olarak bilmek istediğin bir şey var gibi ama cümlelerin farklı yerlerde dolanmış...

Mahcubiyetinden çok konuyu bilmek istediğin kısımlarda dolandırıp detaylandırman dikkatimi çekti benim.. Hala hoşlanıyor musun sen bu eski okulunuzun genç hocasından =) ? Kendisi bekar mı ve eskisi kadar genç mi? Eğer öyle ise senin yaptığın haraketlere ne kadar dikkat edebilmiş olduğu konusunda belki bir iki yorum yapabilirim...

Bir daha ki sefere karşılaşma ihtimaliniz olduğuna göre okuyor olduğunu düşünüyorum... ?

okurken ben de böyle hissetim ve anlatımından duymak istediği ,onun da sana ilgisi var,cümlesi:31:

Evet cunku ben karsimdaki insanlara karsi nasil davranacagima dikkat eden biriyim.Cocukken ne isterse dussun der kafama takmazdim ama.simdi kim olursa olsun hep kontrolcu davranmaya özen gösteririm ve hic kimsenin de rahatsiz yada beni yanlisanlamasini istemem.

Herkes duygularını yeterince kontrol edebilseydi keşke :) ama mümkün değil üzülecek bir şey yok bunda

ben yanlışlıkla milletin nerelerine baktım bi bilsen... bende dalgınlık çok var bi yere öyle mal mal bakar kalırım farkındada olmam kaç kere milletin g.ötüne, mal mal baktım hatırlamıyorum bile .... sen gene dudağa bakmışın bacım gene iyisin valla ya benim yerimde olaydın neyapardın...

Çok yasa sen:38: guldurdun valla benı
konu sahıbı arkadas fazla takma boyle seylerı adam farkında bıle degıldır emınım

duyanda öpmek istedin o kaçtı zanneder nasıl garip bi derttir bu :1:

Bende böyle sanmıştım:27:
Bence adamı pişman etmedin, zadece biraz korkutmuş ola bilirsin canım:9:
(Bu kiz beni şimdi yer diye)

Kafana takma, yanlış bir şey söylüyor anlamında bir bakış vermiş olsan bile, onlar işi herzaman ters dönderip, anlamak istediği gibi anlarlar,
birde genç bir hocaysa:34:

okurken ben de böyle hissetim ve anlatımından duymak istediği ,onun da sana ilgisi var,cümlesi:31:

Yok öyle degil aslinda ben bu karsilasmadan hic birsey anlamadim.Zaten detay vermem o yuzden cunku sanki bir karmasik durum vardi.Ama o durumda disunmuyor degilim cunku ona ergenlik döneminden bu yana saplantili asigim.

Son düzenleme:
Bende böyle sanmıştım:27:
Bence adamı pişman etmedin, zadece biraz korkutmuş ola bilirsin canım:9:
(Bu kiz beni şimdi yer diye)

Kafana takma, yanlış bir şey söylüyor anlamında bir bakış vermiş olsan bile, onlar işi herzaman ters dönderip, anlamak istediği gibi anlarlar,
birde genç bir hocaysa:34:

Ya kizlar siz bi hikayeden ne cok sey anlamissiniz :-)

Yok öyle degil aslinda ben bu karsilasmadan hic birsey anlamadim.Zaten detay vermem o yuzden cunku sanki bir karmasik durum vardi.Ama o durumda disunmuyor degilim cunku ona ergenlik döneminden bu yana saplantili asigim.

öğretmenler alışıktır öğrencisinin sempati duymasına. ve çok öğrenci geçmişinde bir hocasına sempati duyar aşk demiyeyim adına.
üzgünüm ki öğretmenin bu durumu önemsediğini sanmıyorum şartlar ve kişi normal yapıdaysa.

ben yanlışlıkla milletin nerelerine baktım bi bilsen... bende dalgınlık çok var bi yere öyle mal mal bakar kalırım farkındada olmam kaç kere milletin g.ötüne, mal mal baktım hatırlamıyorum bile .... sen gene dudağa bakmışın bacım gene iyisin valla ya benim yerimde olaydın neyapardın...

:52: :52: :52:

öğretmenler alışıktır öğrencisinin sempati duymasına. ve çok öğrenci geçmişinde bir hocasına sempati duyar aşk demiyeyim adına.
üzgünüm ki öğretmenin bu durumu önemsediğini sanmıyorum şartlar ve kişi normal yapıdaysa.
Olabilir ama ne sartlarindan bahsediyorsun anlamadim.Ayrica o benim ögretmenin falan degil nede ben onun ögrencisi degilim.

aynen bende öğretmenin bunu önemsediğini sanmıyorum, muhtemelen o okulda birkaç yüz kişi aynı hissi besliyordur ve alışmıştır öğretmeniniz böyle bakışlara..

eğer sana karşı ilgisi olsa, ikinci kere dönüp soruyu o sorar, seninle konuşmaya çalışırdı ama bunu sen yapmışsın :) seninle karşılaştığına pişman ettiğini de düşünmüyorum, muhtemelen hatırlamıyordur bile sıkıntı yapma artık kendine :34:

aynen bende öğretmenin bunu önemsediğini sanmıyorum, muhtemelen o okulda birkaç yüz kişi aynı hissi besliyordur ve alışmıştır öğretmeniniz böyle bakışlara..

eğer sana karşı ilgisi olsa, ikinci kere dönüp soruyu o sorar, seninle konuşmaya çalışırdı ama bunu sen yapmışsın :) seninle karşılaştığına pişman ettiğini de düşünmüyorum, muhtemelen hatırlamıyordur bile sıkıntı yapma artık kendine :34:
Evet oda dogru :-) Cok haklisin.

Son düzenleme:
Olabilir ama ne sartlarindan bahsediyorsun anlamadim.Ayrica o benim ögretmenin falan degil nede ben onun ögrencisi degilim.

yani şu şartlardan. sen bazlı yorum yapmıyorum.
adamın içinde sapıklık yoksa ve sen yıllar sonra karşılaştıktan sonra biraz büyümüş olduğunun verdiği güvenle tamamen bir ergen gibi davranmaya çalışıp da cinsel olarak elinde olarak ya da olmayarak bir şey ifade ettiysen....mesela dudaklarına bakmak gibi... bunlar anormal şartlardır.
bir de çocuk halinde hoşlanmışsın öğretmeninden ne kadar çocuktun bilmiyorum ama o zaman bu zamana ondan hoşlanan daha çok kız öğrencisi olduğu için sonuçsuzluktur sonuç bence.

Allah başka dert vermesin:53: bu kadar takıntılı olmayın, daha hayatta nelerle karşılaşacaksınız belki..

yani şu şartlardan. sen bazlı yorum yapmıyorum.
adamın içinde sapıklık yoksa ve sen yıllar sonra karşılaştıktan sonra biraz büyümüş olduğunun verdiği güvenle tamamen bir ergen gibi davranmaya çalışıp da cinsel olarak elinde olarak ya da olmayarak bir şey ifade ettiysen....mesela dudaklarına bakmak gibi... bunlar anormal şartlardır.
bir de çocuk halinde hoşlanmışsın öğretmeninden ne kadar çocuktun bilmiyorum ama o zaman bu zamana ondan hoşlanan daha çok kız öğrencisi olduğu için sonuçsuzluktur sonuç bence.
Ya aslinda fazla detaya girmek istemiyorum ama dogru söyluyorsundur :-)

liseyi bitirdikten 1 sene sonra yolda 3 yıl boyunca derslerimize girmiş olan çok sevdiğim bir hocamla karşılaştım.gayet sıcak bir konuşma oldu aramızda ve bakışları çok sıcak ve sevecendi.her halde 3 yıl boyunca formayla gördüğü öğrencisini farklı bir şekilde görmek değişik gelmişti.yol boyu sohbet ederek ilerledik ve ayrılırken de sıcak bir şekilde ayrıldık.kendisi de çok yakışıklı ve bekar biri idi.ama bakışlarına ve gülüşüne anlam yüklemek aklıma gelmemişti.bak şimdi benim de aklım karıştı seneler sonra.acaba..........:44:..........:60:

evet sıradan bir durumdu onun için karşılaşmak...geldi geçti. adam yoluna devam etti.

Back
X