• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayip ettim!Cok utaniyorum.Yuzune nasil bakacam simdi?

liseyi bitirdikten 1 sene sonra yolda 3 yıl boyunca derslerimize girmiş olan çok sevdiğim bir hocamla karşılaştım.gayet sıcak bir konuşma oldu aramızda ve bakışları çok sıcak ve sevecendi.her halde 3 yıl boyunca formayla gördüğü öğrencisini farklı bir şekilde görmek değişik gelmişti.yol boyu sohbet ederek ilerledik ve ayrılırken de sıcak bir şekilde ayrıldık.kendisi de çok yakışıklı ve bekar biri idi.ama bakışlarına ve gülüşüne anlam yüklemek aklıma gelmemişti.bak şimdi benim de aklım karıştı seneler sonra.acaba..........:44:..........:60:
Evet acaba ;D Bizim okulda ben yurtdisinda yasadigim icin hic kimse forma giymez :-)))

Belki bazilariniz yazimi okudugunuz zaman yuh artik buda dert mi fln diceksiniz ama ben cok duygusal biriyim kucucuk seylerden kolay etkilenebilen biriyim.

Gecen okulumuzun eski genc hocasiyla karsilastim öylesine konusuyorduk sonra ben aniden huzunlendim sustum yere baktim.Kafami kaldirdigimda onun bana baktigini gördum hic birsey olmamis gibi gulumsedim ama onun gözleri bana odaklanmis donuk bir yuz ifadesi vardi.

Cok yakin duruyorduk ve ben bir adim geriye gittim oda kocaman gözlerle yerinde durmus bana bakiyordu sanki 'noldu?' soran bir yuz ifadesi vardi.Onun öyle baktigini görunce ne diyecegimi sasirdim hoscakal dedim uzaklastim oda hic birsey söylemedi.

Sonra az uzaklasmistim birseyi hatirladim ona sordum oda gidiyordu döndu gulumsunerek cevap verdigi zaman aniden gözlerim kaydi agiz bölgesine baktim.Farketti mi bilmiyorum ama ben asla hic kimsenin yanlisanlasilir diye agiz bölgesine bakmadim,hep gözlere bakarim.Sonra sagollastim ama kendimi ona karsi cok kötu mahcup hissetdim.Oysa adam ben gördugu zaman sevinmisti hos seyler söylemisti bana bense resmen beni gördugune pisman ettim onu.Ayip ettim. Benden sonra baska bir eski ögrenci geldi adamin benim onu ilk gördugum andaki morali gitmisdi.

Tmm cocukken ben ona asiktim oda zaten bunun farkindaydi ama yillar sonra böyle birsey aklimin ucundan bile gecmiyordu.Onu gördum sevindim yasananlari hatirladim bir anlik etkilenme oldu bu kadar.Simdi ona karsi cok mahcubum bir defaki sefere karsilasdigimizda ben onun yuzune nasil bakacam?Telefonla falan konusuyorum gibi yapsam mi acaba?

Amaann boş ver canım ya.. ağzına baktığını fark ettiyse dişimde bir şey mi kaldı acaba diye düşünmüştür :27: :9:

+

Senin ileride hastalık hastası olma riskin çok yüksek :ssz:

Güldürdün beni allah da seni güdürsün e mi :D

Ya umarim bu kucuk seyleri abartmayi ileride azaltirim kurtulirum bu takitimdan.Eh ne guzel iste siz benim.actigim konuya bende verdiginiz cevaplara guluyorum sevaba giriyoruz iste.Ya keske ALLAH herkese böyle dert verse baska birsey vermese bir tek derdimiz bu olsa.

Amaann boş ver canım ya.. ağzına baktığını fark ettiyse dişimde bir şey mi kaldı acaba diye düşünmüştür :27: :9:
Cok yasa ya guldurdun beni :D

Bir önce ki konunun aynısı değil mi bu? Sadece odak noktası farklı. Adam bu kız benim ağzıma neden baktı diye düşünecek değil ya. Bazı şeyleri takmamayı zamanla öğrenirsin...

ben yanlışlıkla milletin nerelerine baktım bi bilsen... bende dalgınlık çok var bi yere öyle mal mal bakar kalırım farkındada olmam kaç kere milletin g.ötüne, mal mal baktım hatırlamıyorum bile .... sen gene dudağa bakmışın bacım gene iyisin valla ya benim yerimde olaydın neyapardın...

İnsanın gözü kayıyor işte:27:
Bir kere, eşimle sevgili dönemlerinde iken, karşımda oturan oğlanın x 'ne ( şeyine) gözlerimi dikip bakışım,
Artık o an neler hayal edip, daldiysam:27:
Eşim ozaman kriz geçirdi ve benimle bir gün boyunca konuşmadı:9: oysa nereye baktığımdan haberim yok; )
Ama bazen gözde kayıyor:ssz:

Sanki bir kitaptan alıntı okumuşum gibi oldu :)
Ne var bunda dert edilecek anlamadım, samimi biri bile değil bir daha ne zaman görürsün Allah bilir.

Sanki bir kitaptan alıntı okumuşum gibi oldu :)
Ne var bunda dert edilecek anlamadım, samimi biri bile değil bir daha ne zaman görürsün Allah bilir.

Bir önce ki konunun aynısı değil mi bu? Sadece odak noktası farklı. Adam bu kız benim ağzıma neden baktı diye düşünecek değil ya. Bazı şeyleri takmamayı zamanla öğrenirsin...

Ya hepiniz cok haklisiniz ama 4 gun önce markete gidiyordum annem beni bir bahane bulamadigim.icin nerdeyse zorla kutuphaneye onun yanina yolladi.Nerdeyse ödum kopuyordu keske hasta olsa orda olmasa diyordum.Orda olmadigini görunce rahatladim.Yine konuya takildim gittim iste.

İnsanın gözü kayıyor işte:27:
Bir kere, eşimle sevgili dönemlerinde iken, karşımda oturan oğlanın x 'ne ( şeyine) gözlerimi dikip bakışım,
Artık o an neler hayal edip, daldiysam:27:
Eşim ozaman kriz geçirdi ve benimle bir gün boyunca konuşmadı:9: oysa nereye baktığımdan haberim yok; )
Ama bazen gözde kayıyor:ssz:

Gecmis olsun canim :D ALLAH mutlulugunuzu bozmasin :-)

Son düzenleme:
insan birşeyler hissettiği kişiyle ilgili herşeyi kafasına takabiliyor işte. acaba gördümü, acaba duydumu, acaba hislerimi anladı mı, acaba bana bakarken burnumda bişi varmıydı gibi bişi bile olabilir bu :27: o hissetmemiştir merak etme sen. sadece senin duygularından kaynaklı bir sorgulama durumu. bende bile hala olur bu yaşta :31:

Konudaki yorumlara koptum ya:9:Çok eğlencelisiniz:1:

gerçekten konu sahibi çok büyütmüşsün anlamamıştır bile ağzına baktığını.

ben de ilk konuyu şöyle anladım acaba adamın ağzında bir sorun vardı (sağlık sorunu gibi bir şey) da bakman ayıp mı oldu diye düşündüm ama meğer olay çok farklıymış.

bu durumda hiç takmana gerek yok.

Belki bazilariniz yazimi okudugunuz zaman yuh artik buda dert mi fln diceksiniz ama ben cok duygusal biriyim kucucuk seylerden kolay etkilenebilen biriyim.

Gecen okulumuzun eski genc hocasiyla karsilastim öylesine konusuyorduk sonra ben aniden huzunlendim sustum yere baktim.Kafami kaldirdigimda onun bana baktigini gördum hic birsey olmamis gibi gulumsedim ama onun gözleri bana odaklanmis donuk bir yuz ifadesi vardi.

Cok yakin duruyorduk ve ben bir adim geriye gittim oda kocaman gözlerle yerinde durmus bana bakiyordu sanki 'noldu?' soran bir yuz ifadesi vardi.Onun öyle baktigini görunce ne diyecegimi sasirdim hoscakal dedim uzaklastim oda hic birsey söylemedi.

Sonra az uzaklasmistim birseyi hatirladim ona sordum oda gidiyordu döndu gulumsunerek cevap verdigi zaman aniden gözlerim kaydi agiz bölgesine baktim.Farketti mi bilmiyorum ama ben asla hic kimsenin yanlisanlasilir diye agiz bölgesine bakmadim,hep gözlere bakarim.Sonra sagollastim ama kendimi ona karsi cok kötu mahcup hissetdim.Oysa adam ben gördugu zaman sevinmisti hos seyler söylemisti bana bense resmen beni gördugune pisman ettim onu.Ayip ettim. Benden sonra baska bir eski ögrenci geldi adamin benim onu ilk gördugum andaki morali gitmisdi.

Tmm cocukken ben ona asiktim oda zaten bunun farkindaydi ama yillar sonra böyle birsey aklimin ucundan bile gecmiyordu.Onu gördum sevindim yasananlari hatirladim bir anlik etkilenme oldu bu kadar.Simdi ona karsi cok mahcubum bir defaki sefere karsilasdigimizda ben onun yuzune nasil bakacam?Telefonla falan konusuyorum gibi yapsam mi acaba?

Sende diyorsunya çocuktum diye bence kafana takmamalısınr hem sen olgunlaşın hem de o adam olgunlaştı bence o da senin olgunlaştığının farkında ve sana öyle davranacaktır :)sanki biraz da çok abartmıştım :)

sürekli o'nu düşündüğün için mahçup hissediyorsun kendini mahçup olunacak birşey yok canım :21:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Püffff insanın yüzünde bi yerine bakmanın neresi ayıp.
Duyanda başka yere baktın sancak :37:

Yahu bende yolda yürürken birden adamın dudagına yapıştın sandım :9: Mahcup olmana gerek yok bence kendini boşa strese sokma :8:

Back
X