ayıp mı ettim :S

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
sevgilimin face şifresini biiliyorum ama pek girmem ayda yılda bir..bugün girdim ve memleketinden bi arkadaşıyla konuşmasını okudum
çocuk: fotodaki kız kim
sevgilim: o benim sevgilim
çocuk:ya ne iş hayırdır
sevgilim: yakında nişanlanacağız işe girer girmez evet hayırlı iş
çocuk:Allah mutlu etsin

şaşırdığım kısım 2 yıldır çıkıyoruz çocuk yeni mi öğreniyor çıktığımızı.. sevgilime bunu sordum nasıl bilmiyo dedim az görüşüyoruz söyledim unutmuştur napayım dedi.. bu yaz memelekette bi kaç kez görüştüler..eskiden beri arkadaşlarmış.. çocuk 2 haftada bir arıyor nesi azsa artık
bende başladı sen ona zamanında sevgilin olduğunu söylemedin dimi falan diye sevgilimde bana kızdı normal şeylere bile kızıyosun bu ne ya naptım ben dedi tartıştık küstük

Son düzenleme:
Sevgiline katılıyorum ne var bunda kızacak!! sence neden söylemiş olabilir ki,ne güzel nişanlacaz demiş..sorun çıkaracak yer arıyorsun..

Son düzenleme:
Sevgiline katılıyorum ne var bunda kızacak!! sence neden söylemeiş olabilir ki,ne güzel nişanlacaz demiş..sorun çıkaracak yer arıyorsun gibi geldi..

sevgilimde böyle dedi hep bahane dedi kavga için dedi :18: ama öyle değil çok stresliyim sanırım ona patlıyorum :26:

nişanlancaz yazmış çocuk daha kötü bişey yazmış olsaydı napardın canım
çocuk;kim bu resimdeki kız
sevgilin; aman takılıom ölesiye
yazsaydı hoşuna mı gidecekti
boşver gerisini vardır bi bildiği bazen erkekler sevdiği kızı herkezden sakınıo saklıo

Son düzenleme:

haklısın canm ya
kızlar reklam eder hemen benim çevrem öyle en azından ama
erkekler sanırım bizim gibi değil

Erkeklerin muhabbeti kızların muhabbetiyle cok cok ayrı canım. Seninki kusura bakma ama kapristen baska birşey degil.

Hakkında olumsuz birşey yazmamış, efendi efendi cevap vermiş cocuk.

Sevgilinin daha şimdiden basının etini yeme sakin. boyle ufak mevzulari buyutme. Kafasinda seninle yaşayacağı gelecek hakkında soru işaretleri ve endise bırakırsın haberin olsun.

erkekler böyle şeyleri arkadaşlarıyla konuşmaz pek canım.bence takma bunu.boşuna kavga etmişsiniz

yorumlarınız için sağolun kızlar.. barış eli uzatıyorum var mısın dedim varım dedi

Bazı bayanlar biraz doyumsuzdur, lütfen bu davranışınızdan vazgeçip doyumsuz olanlardan olmayın.
Daha ne desin çocuk ?
-Hiiiç, benim manita.
-Hayırlıdır inşallah .
filan deseydi, öldürürdünüz siz bu çocuğu herhalde :)​

doyumsuzkuk değilde boş bulundum sanırım :18:

forumdaki bir derdim var kategorisindeki sorunlari biraz okursaniz halinize sukredeceginize eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…