sevgilimin face şifresini biiliyorum ama pek girmem ayda yılda bir..bugün girdim ve memleketinden bi arkadaşıyla konuşmasını okudum
çocuk: fotodaki kız kim
sevgilim: o benim sevgilim
çocuk:ya ne iş hayırdır
sevgilim: yakında nişanlanacağız işe girer girmez evet hayırlı iş
çocuk:Allah mutlu etsin
şaşırdığım kısım 2 yıldır çıkıyoruz çocuk yeni mi öğreniyor çıktığımızı.. sevgilime bunu sordum nasıl bilmiyo dedim az görüşüyoruz söyledim unutmuştur napayım dedi.. bu yaz memelekette bi kaç kez görüştüler..eskiden beri arkadaşlarmış.. çocuk 2 haftada bir arıyor nesi azsa artık
bende başladı sen ona zamanında sevgilin olduğunu söylemedin dimi falan diye sevgilimde bana kızdı normal şeylere bile kızıyosun bu ne ya naptım ben dedi tartıştık küstük
çocuk: fotodaki kız kim
sevgilim: o benim sevgilim
çocuk:ya ne iş hayırdır
sevgilim: yakında nişanlanacağız işe girer girmez evet hayırlı iş
çocuk:Allah mutlu etsin
şaşırdığım kısım 2 yıldır çıkıyoruz çocuk yeni mi öğreniyor çıktığımızı.. sevgilime bunu sordum nasıl bilmiyo dedim az görüşüyoruz söyledim unutmuştur napayım dedi.. bu yaz memelekette bi kaç kez görüştüler..eskiden beri arkadaşlarmış.. çocuk 2 haftada bir arıyor nesi azsa artık
bende başladı sen ona zamanında sevgilin olduğunu söylemedin dimi falan diye sevgilimde bana kızdı normal şeylere bile kızıyosun bu ne ya naptım ben dedi tartıştık küstük

Son düzenleme: