Ayip mi ettim yaa :(

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.718
1.067
133
İyi geceler hanımlar, direk konuya gireyim:) çocuğum anaokul öğrencisi:) ogretmeni bi konu için bana hatırlat akşam bana ses at demiş :) bununda akilina 12 buçukta gelmiş illede atim dedi ses ve atti ayıp mi ettim ya kadina bayanlar , linclemeyin lütfenn Yaa zaten utandim geride silmedim msji

Merak etme alışkındırlar sorun olmaz.

Benim arkadaşım pdrci 7/24 velilerle ve çocuklarla görüşüyor. Garipsemiyorlar velilerden gelen mesajları.

Ay yok ya takılmayın çocuk minnak zaten onlar alışıktır bundan sonrasına dikkat edersiniz. Öğretmeni yarın arayın kısaca kusura bakmayın diyin içiniz rahat etsin

Merak etme alışkındırlar sorun olmaz.

Benim arkadaşım pdrci 7/24 velilerle ve çocuklarla görüşüyor. Garipsemiyorlar velilerden gelen mesajları.
Ay ben çok rahatsız oldum gece olur mu ya , huyum değil yani , cocuk dedi illa atmam lazım ogretmenim dedi hatırlat falan :)

Şimdi bana kızacaksınız ama anaokulu öğrencisinin o saatte uyuyor olması gerekmez mi? Uykudan uyandı ve söyledi derseniz yorumumu görmezden gelin lütfen.

Şimdi bana kızacaksınız ama anaokulu öğrencisinin o saatte uyuyor olması gerekmez mi? Uykudan uyandı ve söyledi derseniz yorumumu görmezden gelin lütfen.
Evet doğru lafa ne denir simdi :) tam uyacağız o vakit geldi aklına:) 10 dk sonra da uyudu :) normal de 10 gibi uyuyoruz bu gün biraz geçe kaldık:)

Zırt pırt akşam/gece rahatsiz eden bir veli değilseniz sorun olmaz
Yok asla hele o saate asla rahatsız etmem , bi sorunum varsa da aramam , msj atarim saat de 8 i geçtikten sonra yazmam :) benim oğlan işte:) aklına dustu ya söylemezsem olmaz diyor o benim görevim:)

Yarin teslim ederken derim artık, arayıp bida rahatsız etmiyim :)
Yarın gece aynı saatte arayın hocam dün boyle oldu kusura bakmayın diyin şaka bı yana cidden okula bırakma faslını düşünmedim hiç. yüz yüze söylemek daha mantıklı haklısınız

Yarın gece aynı saatte arayın hocam dün boyle oldu kusura bakmayın diyin şaka bı yana cidden okula bırakma faslını düşünmedim hiç. yüz yüze söylemek daha mantıklı haklısınız
Hahaha :) yada simdi arayım en iyisi hocam kusura bakdiniz mi :) :)

Aliskindir merak etmeyin. Benim ablama neler.neler geliyor bebelerden geceleri. Ne iyi.geceler mesajlari

Hocam çocuk unutmuş kusura bakmayın dersiniz.

Aliskindir merak etmeyin. Benim ablama neler.neler geliyor bebelerden geceleri. Ne iyi.geceler mesajlari

Hadi ya :) ben çok utandim attıktan sonra bi pişmanlıkta geldi yani :) ben ogretmen olsam asla sorun etmem ama işte karşımızdaki insanı bilmedimiz için acaba diyoruz :) bide kimsenin özel alanını da ihlal etmek istemem sonuç da mesai dişin da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…