Ayıp mı ettim yoksa yaptığım normal mi? Fikirlerinize ihtiyacım var

Bu kadar nazik olmayın üzerler sizi:KK45: saatin geç olduğunu söylemişsiniz niye ayıp olsun yahu

Ben de kırılırdım yani kırılmaktan ziyade flört etmek istediğim biriyse Hee bunda tık yok derim dürtmem daha yani

Bence hiç ayıp etmemişsiniz. Eğer hoşlanmıyorsanız fazla bile kibar davranmışsınız. Eğer hoşlanıyorsanız bir problem yok ama ben onun sizden hoşlandığı izlenimini edindim, eğer siz hoşlanmıyorsanız, mesafeli olun muhabbeti falan uzatmayın derim.

Boyle seviyeli insanlardan az kaldi.normali bu bence. Bastan ayar vermissiniz iyi olmus. Isine gelmezse yol alsin. 😂

Bence hiç ayıp etmemişsiniz. Eğer hoşlanmıyorsanız fazla bile kibar davranmışsınız. Eğer hoşlanıyorsanız bir problem yok ama ben onun sizden hoşlandığı izlenimini edindim, eğer siz hoşlanmıyorsanız, mesafeli olun muhabbeti falan uzatmayın derim.
Tam tanımıyorum iyi hoş biri gibi de. Tanınanilir diye düşündüm

Peki onca mesaj üzerine buna haykırmam:KK70::KK70: devamı üzerinde ne var olarak gelir mi dersin:KK70::KK70:
Esra abla geride kalmışsın. Foto atılıyor artık :D mikili donlar falan zhhsjsjs bana öylesi denkk hahhahahahha :D ölcemmm
Konu sahibi ilk kez böyle şeyler okuyor bence :D

Back
X