- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Bu kadar nazik olmayın üzerler sizi
saatin geç olduğunu söylemişsiniz niye ayıp olsun yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde yeni tanışmalarda yanlış anlaşıma korkusu oluyor sanırım biraz daBu kadar nazik olmayın üzerler sizisaatin geç olduğunu söylemişsiniz niye ayıp olsun yahu
Bana da laf ortasında dediğim için kırıcı gibi geldiNeden bilmiyorum ama lafın ortasında ‘saat geç oldu demek’ bana biraz kırıcı geldi
Ya da önemsediğin böyle bir şey desem sizin gibi ayıp oldu mı acaba diye düşünürdüm
İkinci mesajı ben mi atsam bir bahaneyleBen de kırılırdım yani kırılmaktan ziyade flört etmek istediğim biriyse Hee bunda tık yok derim dürtmem daha yani
At benceİkinci mesajı ben mi atsam bir bahaneyle
atın tabiiiiİkinci mesajı ben mi atsam bir bahaneyle
Cumartesiden beri yazmadıBoyle seviyeli insanlardan az kaldi.normali bu bence. Bastan ayar vermissiniz iyi olmus. Isine gelmezse yol alsin.![]()
Ayar fazla kaçtı sanırımBoyle seviyeli insanlardan az kaldi.normali bu bence. Bastan ayar vermissiniz iyi olmus. Isine gelmezse yol alsin.![]()
Tam tanımıyorum iyi hoş biri gibi de. Tanınanilir diye düşündümBence hiç ayıp etmemişsiniz. Eğer hoşlanmıyorsanız fazla bile kibar davranmışsınız. Eğer hoşlanıyorsanız bir problem yok ama ben onun sizden hoşlandığı izlenimini edindim, eğer siz hoşlanmıyorsanız, mesafeli olun muhabbeti falan uzatmayın derim.
Atıyorum o zamanAt bence![]()
Atıyorumatın tabiiii
hayat kısa :)
Peki onca mesaj üzerine buna haykırmamUyudun mu diye yaz. Seviyeyi anlarsın bxjsjd
Esra abla geride kalmışsın. Foto atılıyor artıkPeki onca mesaj üzerine buna haykırmamdevamı üzerinde ne var olarak gelir mi dersin
![]()
Ciddi misinizEsra abla geride kalmışsın. Foto atılıyor artıkmikili donlar falan zhhsjsjs bana öylesi denkk hahhahahahha
ölcemmm
Konu sahibi ilk kez böyle şeyler okuyor bence![]()
Sen çok tatlı kadınsın kimseden foto istemeCiddi misiniz![]()
"Saatte geç olmuş" dediğiniz için evet ayıp olmuş.
Yaa evet bu yazım yanlışımı ben de farkettim umarım o farketmemişti"Saat de geç olmuş" deseydiniz ayıp olmazdı.