- 3 Nisan 2014
- 36.363
- 148.580
- 798
- Konu Sahibi damlacross
niye bir tek ben merak ediyorum
yarın nasıl gidicen?

yarın nasıl gidicen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa gerçekten?niye bir tek ben merak ediyorum
yarın nasıl gidicen?
Bende öyle düşünüyorum en büyük şansım o benim teşekkür ederimYanlız kocan numunelik. Kıymetini bil![]()
Doktor randevusu olduğu için izin aldık verdiler canımaaa gerçekten?
ulan ben doğurucam doktor ctesi sabahı gel dedi
yasak var nasıl geleyim dedim adama![]()
Neden ? Anasına mı küfrettim babasına mıAh böyle gelinler.. yazık kayınvalidelere üzülüyorum![]()
Evet aynı şehirdeKayinvaliden annenin oldugu sehirde mi?
Ayy kusura bakmayın ben yanlış anladım özür diyorumAh böyle gelinler.. yazık kayınvalidelere üzülüyorum![]()
Dimi kesin cehennemliğim benAyıp etmişsiniz bence.
İnsan kayinvalidesine uğramadan annesinin evine gider mi?![]()
Nasıl alistirirsaniz öyle gider. En iyisini demişsiniz. Benim annem öyle alistirdi. Memlekete her gittiğinde ilk babaannemlere gitti. Bir kere bak bir kere babası yani dedem rahatsızdı acil gitti onda uğramamış gittigi gün diye bı ton laf işitti. Dedem o hastalıkla vefat etti. Hala soylendi babaannem önce bı bize ugrasaydi diye.
İzin almayı denediniz mi ? Doğum ne zaman olacak o zaman ? Hayırlı olsun şimdidenaaa gerçekten?
ulan ben doğurucam doktor ctesi sabahı gel dedi
yasak var nasıl geleyim dedim adama![]()
Gerçekten iyiki çok çok eskide yaşamamışımhaha eski kadınlar. Ne mümkün önce anneye gitmek. Yıllar sonra benim annemin de işittiği laf sen bana çok düşkünsün annenden çok beni seversin dimihayır diyemedi kal gelmişti kadına.
Ne kadar üzücü bir durumNasıl alistirirsaniz öyle gider. En iyisini demişsiniz. Benim annem öyle alistirdi. Memlekete her gittiğinde ilk babaannemlere gitti. Bir kere bak bir kere babası yani dedem rahatsızdı acil gitti onda uğramamış gittigi gün diye bı ton laf işitti. Dedem o hastalıkla vefat etti. Hala soylendi babaannem önce bı bize ugrasaydi diye.
Evet kesinlikle öyle birde ısrarla sürekli sürekli ne zaman geliceksin diye soruyor kriz geçirecek gibi oluyordumİnsanin annesinin yerine kim gecebilir yahu? Annenizi özlemissinizdir, anneniz de sizi kaynanadan daha cok ozlemiştir eminim tabi ki koşa koşa annenize gideceksiniz.
Ben boyle bir teklif duysam ayip mi ettim diye dusunmem sinirlerim bozulur cunku sizi oraya cook ozlediginden hasretinizden yandigindan cagirmiyor kaynanasi egosu kasiyor hesapta.
Oyleyse bence coook iyi yapmissin.Evet aynı şehirde
O zaman hep böyle yapmaya devam edeceğimmOyleyse bence coook iyi yapmissin.
5 dakika da olsa annenden once ona ugraman gerekiyormus demek... Bak sen
Kayinvalidelerin bir cogunda bu kompleks var. Bayramda once onlara gidilir, el opmeye once onlara gidilir. Hep once onlara gidilmek zorundaGuc savasi gibi bir sey.
Asla bu kararindan vazgecme.. Farkinda olmadan cok iyi bir sey yapmissin![]()
Yani akil var mantik var, 4 aydir anneni gormuyorsun. Kim bilir nasil ozledin. Tabi ki once annene gidip hasret gidermek istersin. Bu yasa gelmis bunu dusunemiyor mu?O zaman hep böyle yapmaya devam edeceğimm![]()
Bence sorun yapılacak birşey değil ama anladigim kadaryla kv biraz sorun yaratmış kendince bence sorun varmis gibi davranmayın annenizden sonra oraya gittiğinde eger açıkça once buraya gelmeliydin diye konu açılırsa boyle bi adet varmi haliyle annemi cok ozledim oraya gitmek istedim ee burayada geldigime göre bence sorun yok diyinKızlarr dört aylık evliyim gurbete gelin geldim burası küçük bir ilçe kadın doğuma görünmem lazım ve doktor ayda bir geliyor en yakın özel hastane iki saat uzaklıkta ayrıca annemi çok özledim annemde beni çok özledi her gün konuşuyoruz sesi kötü geliyor belli etmemeye çalışıyor bazen ağlayacak gibi oluyor eşim bana sürpriz yapmak için memleketime bilet almış ve özel bir hastaneden randevu almış hafta içine,yarın Allah izin verirse gideceğim kaynanamında haberi var ve yaklaşık bir aydır ne zaman geliyorsun diye mesaj atıyor ve bugünde sana ne yemek yapayım diye mesaj atmış bende ilk anneme gideceğim sana geleceğim zaman haber veririm dedim ayıp mı ettim bilmiyorum ama çok bunalttı beni.Beş dakikada olsa ona uğrayıp gitmem lazımmış öyle söyledi bende işim var anne görüşürüz diyip telefonu kapattım.Eşimde keşke söylemeseydik gelicek olduğunu böyle huzursuz olmazdın dedi ama iş işten geçtiAyıp mı ettim ?
Hahahhahaha :)) hiç güleceğim yoktu yırtık donYirtik dondan cikar gibi cikmis kadin ya. Ne münasebet![]()