- 17 Ocak 2023
- 97
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Biri ile görüşmeye başlamıştım daha önce bir kez yüzyüze görüşmüştük bir çocuğum var biliyor . Kendisi benden bı yaş küçük hiç evlenmemis ben 27 o 26 çocuk konusu halledebilecegimiz bı konu ben ciddi niyetle başladım vs. Geçen gorusecektik o gün işi yokken işi çıktığını söyledi ben de bozuldum artık görüşmek istemiyorum dedim . Konuşmayı kestik artık . Bir de sürekli başbaşa görüşecegimiz bir yer olsun diyor . Çok fazla kız takip ediyor guvenmedim haklı miyim
o kadar haklısınız ki.. o kadar olur yani.Biri ile görüşmeye başlamıştım daha önce bir kez yüzyüze görüşmüştük bir çocuğum var biliyor . Kendisi benden bı yaş küçük hiç evlenmemis ben 27 o 26 çocuk konusu halledebilecegimiz bı konu ben ciddi niyetle başladım vs. Geçen gorusecektik o gün işi yokken işi çıktığını söyledi ben de bozuldum artık görüşmek istemiyorum dedim . Konuşmayı kestik artık . Bir de sürekli başbaşa görüşecegimiz bir yer olsun diyor . Çok fazla kız takip ediyor guvenmedim haklı miyim
Güvenilir bulmadım.Birde boşanmis bekar ilişkisi ileride çok sıkıntılı olur.Kendisi istese bile ailesi istemez Çocuğunuzu sevmeyebilir.Biri ile görüşmeye başlamıştım daha önce bir kez yüzyüze görüşmüştük bir çocuğum var biliyor . Kendisi benden bı yaş küçük hiç evlenmemis ben 27 o 26 çocuk konusu halledebilecegimiz bı konu ben ciddi niyetle başladım vs. Geçen gorusecektik o gün işi yokken işi çıktığını söyledi ben de bozuldum artık görüşmek istemiyorum dedim . Konuşmayı kestik artık . Bir de sürekli başbaşa görüşecegimiz bir yer olsun diyor . Çok fazla kız takip ediyor guvenmedim haklı miyim
haklisin. daha fazla düşünme bile.Biri ile görüşmeye başlamıştım daha önce bir kez yüzyüze görüşmüştük bir çocuğum var biliyor . Kendisi benden bı yaş küçük hiç evlenmemis ben 27 o 26 çocuk konusu halledebilecegimiz bı konu ben ciddi niyetle başladım vs. Geçen gorusecektik o gün işi yokken işi çıktığını söyledi ben de bozuldum artık görüşmek istemiyorum dedim . Konuşmayı kestik artık . Bir de sürekli başbaşa görüşecegimiz bir yer olsun diyor . Çok fazla kız takip ediyor guvenmedim haklı miyim
Haklısın şal ipini gitsin, sakin bulaşmaBiri ile görüşmeye başlamıştım daha önce bir kez yüzyüze görüşmüştük bir çocuğum var biliyor . Kendisi benden bı yaş küçük hiç evlenmemis ben 27 o 26 çocuk konusu halledebilecegimiz bı konu ben ciddi niyetle başladım vs. Geçen gorusecektik o gün işi yokken işi çıktığını söyledi ben de bozuldum artık görüşmek istemiyorum dedim . Konuşmayı kestik artık . Bir de sürekli başbaşa görüşecegimiz bir yer olsun diyor . Çok fazla kız takip ediyor guvenmedim haklı miyim
Biri ile görüşmeye başlamıştım daha önce bir kez yüzyüze görüşmüştük bir çocuğum var biliyor . Kendisi benden bı yaş küçük hiç evlenmemis ben 27 o 26 çocuk konusu halledebilecegimiz bı konu ben ciddi niyetle başladım vs. Geçen gorusecektik o gün işi yokken işi çıktığını söyledi ben de bozuldum artık görüşmek istemiyorum dedim . Konuşmayı kestik artık . Bir de sürekli başbaşa görüşecegimiz bir yer olsun diyor . Çok fazla kız takip ediyor guvenmedim haklı miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?