Siz kayınvalidenizdeyken ,kayınvalidenizi iftara çağırdınız ama görümceler de oradaydı ve onları çağırmadınız.kızlar görümcemle ciddi sorunlarımız var. Birbirimiz için Yok gibiyiz ben konuşmam oda samımı değil benımle sadece denk gelırız bir ortam da. Kayınvalıdemdeyiz iftara çağırdık yarın için o arada gorumcemle kocası da vardı demedık çünkü önceden çağırdık zaten. Ayaklanırken kayınvalıdem söyle dedi. Sonradan soyledım acaba bozulmusmudur,? Zamanında bana çok yaptı zehir etti en güzel gunlerımı niyetim ayırmak değil zaten en başta çağırdım onları.
Aslında içimde kötü bir niyet yoktu, ama Sudan düşünüyorum gerçekten eden bulur zamanında ben çok Yok sayıldım dahil edilmedim hep ayrıldım herşeyden . Etme bulma dünyası demişlerSiz kayınvalidenizdeyken ,kayınvalidenizi iftara çağırdınız ama görümceler de oradaydı ve onları çağırmadınız.
Çünkü önceden çağırmıştınız,başka bir gün için.Yarın için değil.
E çağırmışsınız zaten,gelmeyin demiş gibi konuşmuşsunuz,sanki en ateşli intikamı almış gibi yazmışsınız.
Ne ayıp olmuş ne de eden bulmuş,o da sizi sevmiyor ,belki rahatsız bile olmuştur çağırmanızdan.
Fazla anlam yüklemişsiniz .
Çok sorunlar var aramızda . Amacım hırsımı al ak değildi o anda olaylar öyle gelişti. Zamanında oda bana yapmıştı çok Yok saymıştı belkıde bu onun karşılığı ama istemsiz olan birşeyEe gelin diye soylemissin zaten
Gorumcen niye bozulsun
Yada edenin bulacagi ne olmus anlamadim
Oluyor oyle arada :)Bi benmi anlamadim son cumleleri?
Oluyor oyle arada :)
Sorun sende degil :)
Kardeş silmişsin de yalız alıntı yapan arkadaşlar da konun kabak gibi görünüyoKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?