ayıp mı oldu zor durumda kaldim :(

amberin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.336
4.300
Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim

Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.

Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.

Kendime kiziyorum neden aradım diye.

Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?

Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .

Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?

Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.

hakkımda ne düşünmüşler değil problem ama adamın gururu nasıl incinmiştir

bence problem olan budur yani ama tabi dediğim oğlunuzun almadığı durum için geçerli

eğer adam kendi vermemişsse bilemem ama bunu yapacağını sanmıyorum

siz hala burda hakkımda ne düşünmüşler derdindesiniz adamın gururu nasıl incinmiştir farkında mısınız ?

bence problem olan budur yani ama tabi dediğim oğlunuzun almadığı durum için geçerli

eğer adam kendi vermemişsse bilemem ama bunu yapacağını sanmıyorum
Ben adama kizmislarmidir gidip konusayimmi diye sizden fikir istiyorum benim hakkimda düşünmesi önemli değil oglum anlamamış zaten parayi vermiş o kadar

Buna benzer bir olay annemde oldu kardeşim 17 yaşında fırından ekmek siparis ettik sonra ekmek geldi.. kardeşim ekmeği aldı snra benim telefondan fırınciyi aradı küfür etti ekmek az soğuk diye üstüne ekmeği de geri yolladı. . Annem fırını aradı binlerce defa özü r diledi ve olayı anlattı kardeşim de psikobat bir tip zaten.. öyle bizde çok utanmistik

Sizde konuşabilirsiniz oğlum böyle yapmış yanlış anlaşılma olmuş diye anlayış gösterirler.. çok kafanıza takilmışsa eğer konuşun derim aciklayabilirsiniz zaten

biz de sık sık işyerine söylüyoruz 48 tutuyor mesela 50 veriyoruz tamam
ama 31 liralık siparişe 19 tl bahşiş mi olur adamın da almaması gerekirdi bence,
Valka bilemiycem işte bi yanlış anlaşılma oldu ama.
Oglumda bana kızdı sen kendin acsaydin kapiyi niye aradin bizi rezil ettin diye şimdide pismalik duyuyorum işte

Ben adama kizmislarmidir gidip konusayimmi diye sizden fikir istiyorum benim hakkimda düşünmesi önemli değil oglum anlamamış zaten parayi vermiş o kadar

evet dikkat etmemişim o kısma düzelltim zaten hemen akabinde

eğer oğlunuz parayı verdiği gibi kapıyı falan kapatmışsa belki öyle anlamıştır

yani sonuçta sipariş fiyatı kadar da bahşiş olmaz yani

Bence gidip konuşulacak bi durum yok, neden gitmeyi düşünüyorsun ki anlamadım. Sen müşterisin hakkın olan parayı aldın, kimsenin rızkına göz dikmedin sonuçta.İçin ferah olsun.

Sizde konuşabilirsiniz oğlum böyle yapmış yanlış anlaşılma olmuş diye anlayış gösterirler.. çok kafanıza takilmışsa eğer konuşun derim aciklayabilirsiniz zaten
Söyledim adam gelince ama adam yüzüme bile bakmadi lütfen paranizi alirmisiniz dedi hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş heralde dedim böyle oldu işte

Bence gidip konuşulacak bi durum yok, neden gitmeyi düşünüyorsun ki anlamadım. Sen müşterisin hakkın olan parayı aldın, kimsenin rızkına göz dikmedin sonuçta.İçin ferah olsun.
Yani gidipte tekrar aciklama yapmama gerek yokmu diyorsun?
Hani bende adama kizdilarsa gidip konusayimmi diye soruyorum?

X