Selam bayanlar
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim
Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.
Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.
Kendime kiziyorum neden aradım diye.
Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?
Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .
Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?
Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.
Bugün yemek siparişi verdim temizlik yapiyorum diye evde oğlumla ben vardim
Sipariş geldi o anda ben balkondaydim oglum parasini vermiş 50 tl vardı.
Sipariş 31 tl tutmuştu oglum para üstünü almamış.
Bende neden para üstünü almadığını sordum adam vermedi dedi. Oglum niye istemedin dedim ben almadim dedi.
Bende tekrar sipariş verdiğim yeri aradim paranin üstünü neden vermemiş getiren kişi diyerek. Siparişi getiren oglunuz almadi hemen getiriyorum dedi çok utandim.
Öyle 15 20 liraya tenezzül edip arkasına düşen birisi degilim zaten.
10 dk sonra adam geldi belliki iş yerinden uyarmislar hanimefendi buyrun paranizi dedi.
Öyle çok utandimki hayir almam kusura bakmayin yanlış anlaşılma olmuş hakkinizi helal edin lutfen dedim adam hayir olmaz alin dedi elime bıraktı gitti.
Kendime kiziyorum neden aradım diye.
Ben bir daha ordan sipariş te veremem nasil yapacam gidip konuşayımmı yoksa böyle kalsınmı ?
Hakkimda ne düşünmüştür getiren kişi ne kadar cimri demiştir kesin .
Acaba kızdılar mı neden para üstünü vermedin diye ?
Bi çıkar yol bulamadım size sormak istedim.